Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod The waiter 31. 1. 2014 20:43

Presne na toto som sa chcel opýtať. Či je niekto v kontakte s ruskými vývojármi. Je to asi nemiestne čo napíšem, ale napriek fantastickým úpravám mi srdce piští ešte po ďalších.

1. Automatické nezamykanie MT keď som v menu. Nech sa zamyká len vo východzej obrazovke.
2. Nezamykanie a nevypnutie jasu pri prehliadaní fotiek
3. Oprava PIM pripomienok v kalendári. V deň naplánovania sa proste udalosť v PIM riadku nezobrazí (inteligentný režim). Toto som už pripomienkoval dávnejšie

Ako počujem Fila sa zhostil vývoja čo prudko oceňujem, takže možno moje doporučenia nájdu časom riešiteľa:)
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod Humpajs 31. 1. 2014 20:50

Fíla píše:Pokud je aktivní Inteligentní pohotovostní režim, slouží pak směrové klávesy k pohybu v něm, tj. nahoru/dolů pro výběr panelu, doprava/doleva pro zvolení zástupce. Jedná se o standardní vlastnost telefonu.

+ podržení směrové klávesnice nahoru zapne diodu jako baterku ;-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod Krudum 1. 2. 2014 18:38

Nedaří se mi odeslat vizitku skrze zprávu. Zpráva se nabízí pouze jako MMS. Po chvíli se zobrazí hláška "Není k dispozici nosič." Co s tím?
Krudum
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The waiter 2. 2. 2014 09:07

Fila: Novinka o preloženej hláške o zamknutej klávesnici sa týka aj slovenčiny? Ak áno, treba o firmware žiadať opäť osobne alebo je to ten na stiahnutie na úvodnej strane?
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod The waiter 2. 2. 2014 10:43

Ďakujem, budem teda sťahovať budúci týždeň. Niežeby som mal problémy s angličtinou ale v mojom okolí je pár ľudí, ktorým plánujem nový FW nahrať (a tí už s angličtinou problém majú)
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod Humpajs 2. 2. 2014 16:23

zdarec, zas mám problém s telefonem, tentokrát se postavila na hlavu opera mini v.7.1 a pokaždé, když ji chci spustit, píše mi to chyba javy a přitom mi do dnešního rána ta opera běžela zcela korektně, teď už tam funguje jen nižší verze :-(
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod Humpajs 3. 2. 2014 01:53

jo, tak teď už mám asi trošku větší problém, do bodu 10 to nebylo nutný, problém je s tím java heap config, když sem ho totiž zase zvedl z defaultního nastavení, tak opera se sice rozjela, ale okamžitě aplikace pro FB přestala korektně fungovat, no tož tohle budou ještě hrátky s tím snad to vymyslím tak, aby to fungovalo obojí ;-)

EDIT: tak jsem si s tím pohrál a nakonec došel k nastavení java heap 1499 kb a MIDP heap 1700 kb. při tomhle nastavení mi naběhne jak Facebook, tak i Opera 7.1 ;-) a když bych zvedl java heap na 1500, tak pak už Facebook neběží korektně, nezobrazí se jednotlivý obrázky v úvodním menu (zeď, zprávy, atd.) tak snad mi to teď nebude dělat problémy :-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod Humpajs 3. 2. 2014 16:52

Používám oficiální aplikaci FB for every phone. Ten původní FB sem okamžitě smazal se vším ostatním co tam bylo a google maps sem zkoušel, ale zatím nerozjel :-( a oskárek je super ;-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod Dinno 4. 2. 2014 00:07

Dotaz pro Fíla: Proč se po aktualizaci uprav. firmware nezobrazí verze firmware *#1234# ?

Jinak velké díky za počeštění ;-) :tleskani
Dinno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dinno 4. 2. 2014 22:33

Pro Fíla:
Jen k tomu počeštění objevil jsem ještě anglické názvy (flashlight on-flashlight off) při zapnutí a vypnutí baterky(svítilny). ;-)
Pokud to půjde.. :hm není to zase až tak důležité :-) :tleskani Díky moc
Dinno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dinno 5. 2. 2014 15:50

pro Fíla:
Koukám Ty vydáváš aktualizace a opravy firmware častěji než ČTK... ;-)
Velké díky :tleskani a klobouk dolů za Tvoji práci.
Naposledy upravil Dinno dne 5. 2. 2014 18:18, celkově upraveno 1
Dinno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Falkoo 5. 2. 2014 17:55

zdravim

potreboval bych vypnout signalizaci dostupnosti GPRS/EDGE,

tento kod kdyz zadam hvezdicka/krizek 4777hvezdicka tak dal uz to pise jen pomlcky ? co stim

diky :-[
1. v telefonu zadej kód *#4777*8665#
Falkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod robikbedrunka 5. 2. 2014 22:00

Fíla: Mám dotaz... Snažíš se teď nějak vyřešit tu chybu s Bluetooth? :) Ať mám čekat na ten opravený firmware, abych to nemusel aktualizovat každý den, či s tím nepočítáš? :) Dej aspoň vědět, ať vím, díky. :)
Ať se Vám daří v životě!
robikbedrunka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jaro2 6. 2. 2014 00:20

:'( Ahojte! Má někdo zkušenosti s paměťovými kartami SILICON POWER - ve srovnání s ostatními (např. A-DATA, Kingstom, Transcend)? Předem díky za informace.
jaro2
Junior

Odeslat příspěvekod tabr75 6. 2. 2014 07:06

Je u fw 5.2 pořád dvojjazyčná hláška o uzamčené klávesnici? Je to jen detail ,ale přimlouvám se za jednojazyčnou hlášku.
Jinak Fílo díky za skvělou práci. :tleskani
tabr75
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka