Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod The waiter 6. 2. 2014 08:28

Neviem koľko je na tomto fóre slovákov ale ak Vám to nerobí problém tak by som sa za slovenčinu prihovoril. Ak treba pomôcť s prekladom, som k dispozícii:)
Taktiež sa pripájam k obdivovateľom:)
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod jaro2 6. 2. 2014 13:49

Fíla: Dle mých průzkumů se karty SP v ČR pohybují ve stejné cenové kategorii jako v těchto produktech známější značky (SP znám spíše z oblasti disků). 27.1. v reakci na osky1 píšeš, že se ti na kartu od SD neuloží hovor. Tak jsem uvažoval o SP jako alternativě. Jinak díky.
jaro2
Junior

Odeslat příspěvekod tabr75 6. 2. 2014 18:13

Fíla: Takže je nějaká šance ,alespoň malá ,že ve slovenské verzi fw bude slovenská hláška o uzamčené klávesnici a v českém fw pouze česká hláška?
tabr75
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vopjen 6. 2. 2014 23:55

Dobrý den, především chci poděkovat všem, kteří se podílejí na těchto stránkách, jsou tu výborné rady. Koupil jsem tátovi k vánocům tento telefon, který je lehký na ovládání a s těmito aktualizacemi je to super. Bohužel mám malý problém, nejde mu zamykat telefon přidržením prostředního tlačítka, odemykat ale jde.. A ještě bych chtěl sehnat hru Chcete být milionářem na tento telefon, poradíte prosím? Děkuji všem a přeji hezký den :)
vopjen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Humpajs 7. 2. 2014 00:19

vopjen píše:Bohužel mám malý problém, nejde mu zamykat telefon přidržením prostředního tlačítka, odemykat ale jde..

MENU > NASTAVENÍ > TELEFON > ZKRATKY > EXTRA HOTKEYS (mám starší FW, takže mám ještě některý položky menu anglicky, ale je to volba číslo 2) > a tu lze každýmu tlačítku přiřadit nějakou funkci ;-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod caco 8. 2. 2014 20:17

Zdravím
Tak som si tiež zaobstaral tento telefón. Nahral som upravený FW(dobrá práca Fíla) a som spokojný. Podobá sa to na patchovanie SIEMENSov, dlhú dobu som ich používal. Ešte keby sa dala do FW aplikovať záplata „Zavibrovať pri spojení“, tak by to bolo super. Čo sa týka slovenčiny, našiel som jedenu hlášku v angličtine „Unable to launch application. Close minimized application?“, vyskočí keď dáte minimalizovať JAVA aplikáciu a pokúsite sa spustiť ďalšiu JAVA aplikáciu.
caco
Junior

Odeslat příspěvekod robikbedrunka 9. 2. 2014 21:33

Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat, co znamená v menu "Více zkratek" volba HF?
Zkoušel jsem to různě přiřadit a stále nevím, které tlačítka jsou tímto myšlena...
Ať se Vám daří v životě!
robikbedrunka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The waiter 10. 2. 2014 19:22

Dobrý večer

Čítal som recenziu Samsungu S5611 od Filu a konštatujem, že nie je dôvod meniť telefón. S5610 sa mi zdá byť dostatočne svižný a necítim tam žiaden hendikep hlavne nie po nainštalovaní najnovšieho firmwaru. Avšak ak by výrobca prišiel na trh so Samsungom S5610 Dual SIM, tak si asi v ten deň zlomím obe nohy ako by som ho bežal kúpiť...
Naposledy upravil Fíla dne 23. 6. 2015 15:58, celkově upraveno 2
Důvod: doplněn odkaz
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod tata11 11. 2. 2014 10:47

Prosím o radu na nastavení velikosti textu u psaní zpráv: uvádíte: od Fíla 12. 2. 2012 10:58

chalmil: Velikost písma můžeš změnit v "Nastavení > Displej > Styl písma > Velikost písma". U zpráv lze velikost textu měnit tlačítky pro regulaci hlasitosti. Na citlivost příjmu u rádia si nemohu stěžovat.

Právě u zpráv mně to pomocí klávesy na hlasitost nejde, telefon mám dva týdny a je v něm nejnovější oficiální firmware.
tata11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Humpajs 11. 2. 2014 13:02

tata11: v oficiálním FW to teda asi nefunguje, já mám FW se záplatama a při prohlížení zpráv lze regulovat velikost písma, při psaní sms však nikoliv ;-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod tata11 11. 2. 2014 13:12

Humpajs: :oboze no to mě teda moc nepotěšila, fila tam píše že to funguje i na zprávy, ale co ten FW, to bych měl asi po záruce... Jinak díky za odpověď.
tata11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 11. 2. 2014 17:51

Fíla: Môžeš mi, prosím ťa, vysvetliť, ako nahrám späť oficiálny FW. V Kies mi vypísalo, že je dostupný nový FW. Nechcel som to spúšťať, aby som niečo nedobabral. Mal by som v prípade reklamácie použiť tento upgrade?
caco
Junior

Odeslat příspěvekod tata11 12. 2. 2014 08:03

Fila: jojo při prohlížení fotek i zpráv to funguje, jen je škoda, že to nejde i při psaní zpráv.
Ještě jsem ještě nepřišel na to, když je telefon v pohotovostním režimu a je mimo můj dosah, jak lze nastavit upozornění na zmeškaný hovor nebo doručenou zprávu. Třeba u nokie c3-01.5 bliká na klávesnici světlo.
Díky
tata11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tata11 12. 2. 2014 11:43

fila: díky za rady, o tom pípání vím, mám jen dilema, jestli něco při přehrání upraveného FW nezmrvím, nejsem žádnej IT..... :-)) :pozor
tata11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod arletta2 13. 2. 2014 12:24

Pokud si pořídím k telefonu paměťovou kartu a příchozí smsky si budu zálohovat na paměťovou kartu, uvidím pak v mobilu i těch 300, co se vejde do telefonu a zároveň i ty, které budu mít zálohované na paměťové kartě?
arletta2
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka