Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dinno 14. 2. 2014 20:58

pro Fíla:

Zdravím,mohl bys prosím Tě přeložit i anglickou hlášku při načasování budíku při vypnutém telefonu?(alarm,confirm,snooze,date)
- při zapnutém telefonu je hláška v pořádku česky.(Teda pokud to půjde...)

Moc díky
Dinno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dinno 15. 2. 2014 00:56

Ano mám na mysli hlášku při buzení telefonem pokud je vypnutý.

Ten anglický text nahoře je Alarm
uprostřed now 22:06
dole Confirm Snooze

Díky za vše ;-) :tleskani
Dinno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dinno 15. 2. 2014 13:24

Zdravím!
Měl si pravdu bylo to vtom nastavení jazyku (měl jsem automaticky) ^^ Omlouvám se za tu "překladatelskou vlnu". Po změně na česky to jede v pořádku.(ten budík při vypnutém mobilu)

Díky ;-)
Dinno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tabr75 15. 2. 2014 21:25

Ahoj.
Občas se mi splaší přehrávač (viz screeny). Mám na mysli ty černé pruhy. Většinou se tak děje po odemčení displeje. Máte s tím někdo zkušenosti?
Přílohy
ScrShot_14.png
tabr75
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 16. 2. 2014 19:09

Fíla: Našiel som ďalší nepreložený anglický text. Dávam tu screen. Je to len v neoriginál FW, lebo som zohnal staršiu 5610ku a tam som nahral originál FW
Přílohy
ScrShot.png
ScrShot.png (16.78 ) Zobrazeno 7438 krát
caco
Junior

Odeslat příspěvekod metrix.m 17. 2. 2014 13:39

Ahoj, díky za upravu FW kterou jsi provedl taky jsem ji musel vyzkoušet.

Narazil jsem ale na menší chybu v překladu zobrazení aktuální klávesnice u JAVA aplikací. Zde se místo klasického ABC, Abc atd. zobrazuje PYC, Pyc.

Firmware je prozatím super, musím ještě nějak rozhodit synchronizaci s ActiveSync která mi nějak nejde :/
metrix.m
Junior

Odeslat příspěvekod Landak 20. 2. 2014 11:56

Ahoj mám dotaz ohledně fonu samsung s5610.
koupil sem ho asi tak před měsícem a pomalu zjištuju co to umí,tady je par pěknejch rad jak foun našlápnout :) no muj problem je zakopán jinde a tady se o něm moc nepíše :( sem zvyklej přihovoru pouštět reprak abych nemusel držet tel u ucha ale u s5610 mi lidi nadavaj že mi neni rozumět že je to plechoví.Rád bych věděl jak to nastavit aby to fungovalo.
telefon je v zaruce a zakoupen v t-mobilu fw je BOMD1
nevim jestli ho mám odnest na opravu a nebo skusit přehrat fw sam tedy jestli to pomuže vyřešit muj problem.
předem dík za veše odpovědi
Landak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 20. 2. 2014 16:04

Ahoj
Myslím, že som našil menej drastický spôsob, ako spustiť zamrznutý telefón po prijatí/odoslaní súboru cez Bluetooth ako ten, čo som napísal v predchádzajúcom príspevku, vytiahnutím pamäťovej karty.

Nový spôsob.
Po prijatí/odoslaní súboru cez Bluetooth, nechajte uzamknúť klávesnicu. Neodomykajte klávesnicu a zadajte číslo tiesňového volania(112 myslím, že u našich českých bratov je číslo také isté). Nakoľko je tiesňové volanie možné zadať aj z uzamknutej klávesnice, vyskočí hláška "Tiesňové volanie? Áno Nie", zadajte Áno a ihneď spojenie prerušte aby ste sa tam nedovolali. Po tomto úkone by mal telefón "odmrznúť". Skúšal som to viackrát, aj odosielať aj príjmať a zatiaľ to vždy "odmrzlo".
Vyskúšajte.
caco
Junior

Odeslat příspěvekod bak65 22. 2. 2014 20:41

Zdravím a obracím se na vás s dotazem, jak spustit u GT S 5610 natáčení videa. Mám přepnuto z režimu "fotoaparát" na "kameru", vybráno rozlišení, nicméně po stisknutí spouště se pouze rozsvítí osvětlovací dioda ale nic se neděje, čas stojí a po ukončení tlačítkem stop nebo opětovným namáčknutím spouště, se objeví hlášení: "Nebylo nic nahráno". Manželky 5610 koupena půl roku před tím a v jiném obchodě se chová úplně stejně. Paměťové karty nezaplněny, v jednom 2GB, v druhém 4GB karta.
PS: Omlouvám se, jestli je to už někde tady zodpovězeno ale nenašel jsem.
bak65
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod osky1 23. 2. 2014 10:46

Vypněte a zapněte tel. Mělo by se to rozjet.
osky1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bak65 23. 2. 2014 19:22

Děkuji, pomohlo to, už to běží, super.
bak65
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Landak 23. 2. 2014 20:25

Fíla píše:Landak: Obávám se, že "plechový zvuk" při hlasitém odposlechu bude spíše vlastností telefonu nežli jeho závadou, takže reklamace by v tomto případě byla asi zbytečná. Přeci jen S5610-ka je low-end, byť s upraveným FW se její funkce značně rozšíří, tedy nelze od ní očekávat příliš kvalitní zvukový projev, zvláště pak při hlasitém odposlechu.

Je škoda že tak trochu se zapomíná že je telefon na volání:( ale přehral sem fw co byl v kies a trochu se to zlepšilo pak sem skusil tvuj a zase se to vrátilo :( ale ponechám si tvuj fw líbí se mi víc a držet tel u ucha si zvyknu nebo to vyřešim sluchátkama :) ted mám problem s aplikacema zejmena facebookem když se připojim tak se mi nezobrazujou ikony a já nevim jak to nastavit :( další věc nejde ukládat kontakty do skupin už při zadavaní kontaktu mám na výběr jen jmeno a číslo dřív tam byl ještě mail skupina atd
věřim že si s fw ještě pohraješ a doděláš k naprostý dokonalosti :-D

p.s. dají se nák sledovat nové aktualizace?třeba na mail nebo fcb
Landak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Humpajs 23. 2. 2014 22:08

Landak píše:ted mám problem s aplikacema zejmena facebookem když se připojim tak se mi nezobrazujou ikony a já nevim jak to nastavit :(

Facebook jsme tu dřív řešili, může za to Java Heap Config... najedeš do hry a další > volby > upřesnit > Java Heap Config a nastavíš hodnotu pro Java Heap 1499 (to je maximální hodnota, při které facebook ještě běží korektně) bohužel tím však přestane korektně fungovat opera mini 7.1 (rozjede se, ale na net se nepřipojí), ale jde to zase vyřešit tím, že zvedneš Java Heap ;-)... a potom tam je volba MIDP Heap, jejíž smysl mi zatím není znám. Mám ji na hodnotě 9999 a zatím to ničemu nevadí :-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod Landak 24. 2. 2014 00:14

ok,kluci díky já to ještě pomačkam ale zda se to v pohodě :) jen škoda těch hlasitejch hovoru :(
Landak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The waiter 26. 2. 2014 22:19

Chcel by som sa opýtať. Ten problém s Bluetoothom je iba v modifikovanej verzii FW alebo aj v originálnej? Už dlhšiu dobu totiž nemám pôvodný FW ale ak ma pamäť neklame tak tam asi tento problém nebol. Alebo sa mýlim? Inak je to škoda, lebo tento telefón mi začína s ruským FW pomaly prirastať k srdcu:)
The waiter
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka