Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Humpajs 22. 3. 2014 14:45

jo, tak to mi to nepojede když sem FW aktualizoval někdy kolem 10. 3. a do další aktualizace se pravděpodobně pustím až zase za delší dobu :-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod The waiter 22. 3. 2014 14:55

Fantastické veci sa dejú na tomto fóre. Včera som upgradoval na sviatkovú verziu firmwaru. Výborne, len škoda že používam inteligentný display. Nedalo by sa to nejak zapnúť aj v tomto režime?. Dá sa meniť aj veľkosť písma?
Fila, to máte k dispozícii zdrojáky? Neviem si vysvetliť ako ste opravili ten BT a pridávate tieto nové features...
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod Humpajs 23. 3. 2014 02:01

jo, jak se vyřešil problém s BT, tak sem FW okamžitě přehrál a právě se mi zjevila dovolená a když sem ji zatrhl, tak se mi na ploše stejně nic nezobrazilo a možná si stáhnu aktuální FW, ty svátky sou taky docela zajímavý ;-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod The waiter 24. 3. 2014 21:11

Bezvadné! Určite užitočné. Nokia má napr. jednu vlastnosť za ktorú by som hlasoval: displej sa rozsvieti iba po stlačení vypínacieho tlačidla resp. po odomknutí klávesnice. Displej zbytočne nesvieti pri akomkoľvek náhodnom dotyku do tlačidiel klávesnice.
Naposledy upravil The waiter dne 24. 3. 2014 22:19, celkově upraveno 1
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod Bummer 24. 3. 2014 21:25

Toho jsem se taky bál, ale není to třeba. Nokie měly dost často notifikační diodu, takže jsi věděl, že se něco stalo a i při zhasnutém displeji na něm byly vidět hodiny a ikonky notifikací. Tady bys musel odemykat a zas zamykat klávesnici, aby ses něco dozvěděl, kdyby se displej nerozsvítil při stisku čehokoliv. Baterie vydrží i tak dostatečně dlouho.
Breaking a part of my heart to find release
Taking you out of my blood to bring me peace
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod The waiter 24. 3. 2014 22:21

Nie, nemusel by som odomykať klávesnicu. Ako som už napísal, stlačil by som tlačidlo ukončenia hovoru alebo odomkol klávesnicu. Pripúšťam, že batéria vydrží. Keď sa však bavíme o vylešpeniach, potešila by aj možnosť automatického predĺženia času vypnutia displeja pri prezeraní fotiek.
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod The waiter 24. 3. 2014 22:56

Rešpektujem. Je pravdou že keď som mal NOKIU 6300, ktorú som bol schopný vybiť za večer, bolo nutné akékoľvek opatrnie na šetrenie energie. Tu to skutočne nie je nutné...
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod jaro2 24. 3. 2014 22:59

Fíla píše:...minut. Takže v tomto ohledu se opravdu nic měnit nebude.

To je dobře, protože pokud si vypnu zvonění např. na noc a ráno ve tmě se chci podívat na zmeškané hovory nebo na hodiny, tak neřeším jaké tlačítko mačkám a jsem rád, že se displej rozsvítí při zmáčknutí jakéhokoli.
jaro2
Junior

Odeslat příspěvekod Bummer 25. 3. 2014 10:06

Měl bych další tip na vylepšení. Nešlo by prohodit pořadí abc-ABC-123-Abc na abc-Abc-ABC-123? Nevím, jestli v tom nejsem sám, ale jedno velké písmeno třeba na začátku slova potřebuji častěji než psát něco všemi velkými.

Mimochodem nevím jestli je to Operou, ale v té nové Opeře Mini 8 se zobrazuje to abc-Abc... bílým textem na bílém pozadí, tj. není to vidět.
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod jaro2 25. 3. 2014 10:33

Bummer: To bych neměnil, já pro zvýraznění používám dost zase velké písmena a současné pořadí mi plně vyhovuje.
jaro2
Junior

Odeslat příspěvekod Bummer 25. 3. 2014 14:34

V SMS?
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod jaro2 25. 3. 2014 16:23

V SMS.
jaro2
Junior

Odeslat příspěvekod Bummer 25. 3. 2014 21:15

Chápu... nějaká volbička do menu by na to nešla? :D
To odůvodnění se zdůrazňováním stejně tak docela nechápu, protože mě to mačkání # nezbaví, teď ho musím stisknout jednou, napsat a pak třikrát. Takhle by to bylo dvakrát, napsat a dvakrát. Prostě ten současný stav žádný pohyb navíc neušetří.
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod caco 26. 3. 2014 16:53

Bummer píše:Mimochodem nevím jestli je to Operou, ale v té nové Opeře Mini 8 se zobrazuje to abc-Abc... bílým textem na bílém pozadí, tj. není to vidět.

V Opere sa abc-Abc nezobrazuje: Zobrazuje sa Ab-AB-ab. Takto je to v osmičke.
Ab-AB-ab.jpg

Po prepnutí na interný editor sa podľa nastavenia jazyka zobrazuje takto.
Slovenčina:
Slovensky.png
Slovensky.png (6.25 ) Zobrazeno 5905 krát

Čeština:
Cesky.png
Cesky.png (6.28 ) Zobrazeno 5895 krát

Asi toto si myslel, že abc-Abc... nevidno. Našiel som, kde sa to dá zmeniť a začal som som s úpravou. Fílovi pošlem upravené súbory, aby ich mohol zapracovať do nového FW.

Fíla: Kde ti môžem upnúť súbory?

caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod Bummer 26. 3. 2014 17:03

Moje Opera vypadá jinak, Caco. :) Má bílý, plochý skin.
O to, jestli je to Abc nebo Ab mi vůbec nešlo. Šlo o to, že to není vidět.
Bummer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka