Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod caco 26. 3. 2014 17:30

Nerozumiem, prečo mám ja skín iný ako ty. Normálne som nainštaloval Operu 8 a nikde v nastaveniach som nenašiel zmeniť skín. Skús urobiť screenshot tvojej Opery, kde by sa malo zobrazovať abc. Možno na niečo prídeme.
caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod Bummer 26. 3. 2014 17:36

Všimni si toho bílého obdélníčku vpravo nahoře. Tam má být napsané ono "Ab".
Přílohy
ScrShot_2.png
ScrShot_2.png (38.83 ) Zobrazeno 5827 krát
Breaking a part of my heart to find release
Taking you out of my blood to bring me peace
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod caco 26. 3. 2014 17:54

Chyba sa stala u mňa. Mal som nainštalovanú Operu 7, myslel som, že ju prepíše nová inštalácia osmičky, ale nestalo sa tak, ostala stále sedmička. Tak som sedmičku vytrel, a nanovo ninštaloval osmičku a máš pravdu, tak isto mi ukazuje len biely štvorček, čiže chyba je v skíne osmičky.
caco
Junior

Odeslat příspěvekod caco 26. 3. 2014 18:48

Aj keď sa zaškrtne "Súkromné prehliadanie" a skín sa zmení na čierny, obdĺžnik, v ktorom sú písmená AB ostáva biely, takže nič nevidno.

Fíla: Ešte dnes ti pošlem súbory.

caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod caco 26. 3. 2014 20:09

Tak som dokončil zmenu popisu z azbuky na latinku.
Nastavenie jazykov v "Internom editore".
Slovenské:
Slovenske.png
Slovenske.png (6.06 ) Zobrazeno 6885 krát

České:
Ceske.png
Ceske.png (6.03 ) Zobrazeno 6895 krát

Súbory posielam Fílovi.
caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod Bummer 29. 3. 2014 11:19

Mám od staré Nokie E51 bluetooth GPS modul Nokia LD-4W. Myslíte, že by se dal nějak zužitkovat společně s tím Samsungem? Máte někdo nápad na nějaké turistické mapy, co by s tím dokázaly spolupracovat?
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod amorphis9 29. 3. 2014 13:33

Ahojte, neviete niekto ako odstranit z tohto telefonu network lock?
amorphis9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tabr75 29. 3. 2014 20:31

Chtěl bych se zeptat jestli bezpečnější způsob odemykání klávesnice: dvakrát stisknout tlačítko "OK" jde v menu telefonu vypnout a ponechat dlouze stisknout "ok".
Předem děkuji za odpověď.
tabr75
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bummer 30. 3. 2014 03:01

TB jsem se pokoušel několik hodin neúspěšně donutit ke spolupráci. Telefon s GPS bez problémů spáruji, ale TB se k ní nepřipojí.
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod 0803 1. 4. 2014 19:25

Ake mate prosim skusenosti s kvalitou mp3 prehravaca - ako kvalitbne hra, ako sa prejavuju eqalizery atd. Pouzivat ho chcem hlavne cez sluchatka. Dakujem.
0803
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bummer 1. 4. 2014 20:12

Osobně s ním nemám vůbec problém. Na krmení nějakých hi-end sluchátek s vysokou impedancí to není, ale do MHD nebo vlaku kvalita plně dostačuje a ekvalizér zabírá velice slušně a je IMHO docela použitelný.
Trochu mi vadí způsob organizace skladeb -- nemůžeš si vybírat stylem interpret->album ale jen interpret nebo jen album.
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod 0803 1. 4. 2014 21:58

dakujem za odpoved, este sa opytam na hlasitost - na mojej nokii musim mat vlastny eqalizer, vtedy hra hlasnejsie a aj tam je to na predposlednej palicke hlasitsti. Inak mam klasicke spunty v cene cca 40 eur.
este k tomu triedeniu - na mojej nokii som v prehravaci tiez nevedel najst zlozky, ale isiel som cez ALBUM MEDII - KARTA - a tam uz zlozky fungovali. Neslo by to takto ?
0803
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bummer 1. 4. 2014 22:20

Ne, tady to tak nefunguje.
Také mám klasické špunty (cca 200 Kč) a hlasitost je dostačující i bez ekvalizace.
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod The waiter 2. 4. 2014 21:01

0803: Keď som kúpil S5610 od Orange, priznám sa že som bol veľmi smutný zo zvuku. Jednalo sa o chybu vo firmware, kde sa stávala situácia kedy po uskutočnenom hovore sa rapídne znížila hlasitosť vo výstupe počas prehrávania hudby. Potom pomohlo len vypnúť a zapnúť telefón. Veľmi nepríjemné. Pomohlo prepálenie originálnym FW od Samsungu. Teraz však používam FW od Filu a tam je tiež všetko OK.
Čo sa týka výstupu. Používam slúchadlá Creative EP630 a hlasitosť musím mať len na 1/4 plnej hlasitosť. Je to tak trochu aj vlastnosť slúchadiel. Sú veľmi citlivé. Majú však problém, že v nich počujem jemný šum. Na Nokii C5 ten šum nie je. Opakujem však, môže to byť spôsobené citlivosťou slúchadiel. V autobuse je samozrejme všetko v naprostom poriadku:) A nemôžem nespomenúť výdrž batérie S5610 vs Nokia C5. S5610 mi vydrží 2,5 x dlhšie. Niekedy aj 12 dní a to počúvam hudbu a kde-tu pustím deťom video.
The waiter
Junior

Odeslat příspěvekod RecRaptor 3. 4. 2014 20:18

ahoj, musim Vas pochvalit za skvelou odvedenou praci s tim FW, ten telefon je super a baterka taky vydrzi i 14dni pri obcasnem pouzivani,
jen jedna pripominka k tem zmeskanym udalostem, u hovoru se da nastavit zvukove i blikajici upozorneni ktere se opakuje, ale u sms je jen zvukove takze kdyz jsou vyple zvuky clovek nepozna ze mu prisla smska protoze neblikne displej, slo by to opravit aby displej blikal opakovane i u tech sms?
RecRaptor
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka