Samsung I9301I Galaxy S3 Neo - obrazovka Varování

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 24. 1. 2016 10:29

Zdravím odborníky, telefon mi zahlásil toto varování.

Je to pravdivé nebo se naopak jedná o vir? Nelíbí se mi především stránka "...com.yuhsdj.xyz"

Hledala jsem tady na fóru i na googlu, ale nic.

Díky za pomoc.
Přílohy
20160124_102827.jpg
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 1. 2016 10:53

Prostě dej telefon do továrního nastavení a příště neinstaluj do telefonu kdejakou krávovinu.
Telefonu nic nehrozí ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod oooooooooo 24. 1. 2016 10:55

To je script co te vede prave ke stazeni viru...I kdyz ,no..To jsou viry typu muzes si mne prosim nainstalovat ? Jsem tak neschopny ze bez tve pomoci udelam kulove..Nic do tovarniho nedavej,dotycny nevi co mluvi
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod roy1 24. 1. 2016 11:03

Tak, tak, viry na android nejsou a už vůbec ne ty co by mohly poničit baterii, v klidu zavři záložku prohlížeče a užívej dál telefon, o nic nejde
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oooooooooo 24. 1. 2016 11:13

Na 99 procent se ho script snazi navest na stazeni apk s hypeerdupa batery saver,cleaner,pseudoantimalware co bude cist log a pro spamery si vytahne kontakty a mail adresy.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 1. 2016 11:23

No právě. Neklikat a nic neinstalovat. Nejhorší je hloupý uživatel.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 1. 2016 11:49

oooooooooo píše:To je script co te vede prave ke stazeni viru...I kdyz ,no..To jsou viry typu muzes si mne prosim nainstalovat ? Jsem tak neschopny ze bez tve pomoci udelam kulove..Nic do tovarniho nedavej,dotycny nevi co mluvi

Dotyčný radí naprosto androidem nepolíbenému uživateli, tudíž tu nejednodušší a nejbezpečnější možnost.

Taky mohu začít radit jako místní troll:
adb, terminan,bloatware musela deletnou script root potom addaawar co noob toper (c) ooooooooo
anonymni

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 24. 1. 2016 11:52

Díky, budu dál ignorovat :-)

Vážně nejsou na Android žádné viry?
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 1. 2016 11:54

handyouch: proč teda radíš tovární nastavení? Je to v tomto případě zbytečné.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 1. 2016 11:55

Rozhodně by jsi to ignorovat neměla, protože máš v telefonu "něco" závadného, co způsobuje tyhle "vyskakovací" okna ...

seterwohipikule : a pokud tam má něco "špatného" tak je HR ta nejjednoduší možnost jak se toho zbavit.

Nebo jí mám poradit :
"To,repeat - volba.Myslim ze mi rozumis,libovolny profil aby mu sel priradit time..Jestki jsem to pochopil dobre time prirazujes jen necemu.
Zkusim priklad
Udalost - pozice ta a ta - zapni wifi,spust synchro,autojas full.
Pokud time u teto udalosti bude fro..." (c) ooooooooo
anonymni

Odeslat příspěvekod oooooooooo 24. 1. 2016 12:04

to je script,rozumis ? napsals jednu jedinou stranku,nakej web ? odpovim si sam,ne.Absolutne tomu nerozumis..
Nerad nic,rozumis softwarovym vecem jak koza petrzeli :-)
Naposledy upravil oooooooooo dne 24. 1. 2016 12:08, celkově upraveno 2
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 1. 2016 12:05

Ale rozumím :
fakt adb full setup obsahuje jen cistej adb driver ? a fakt v recovery custom je pro srandu volba adb ? nemam cas te ucit zaklady ala fastboot k cemuz ti driver dohodi adbsetup ani driver nutny pro usb ladeni a rescue mode coz ti dihodi taky adb setup full.dej to nekomu kdo ma tucha co znamena sviti...
anonymni

Odeslat příspěvekod oooooooooo 24. 1. 2016 12:07

klid,ze ty nevis co je adb a navic je pro tebe toto shluk nesrozumitelnych slov znamena jedine - nikdy se nepoustej do akce jde je treba umet vic nez kliknout na ikonku..
jen pro tve info,ten script nelezi v mobilu,chapes nebo si fakt tatar ?
hard reset ,vtipnee :-)
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 1. 2016 12:14

vzdyt sem ti poradil..nikde nevidim environment neboli env,dokud nevidim env neni absolutne jasny jestli chapes co to je,pokud to nevis nepoustej se do snahy rest pripadny softbrick,telefon se proste ani pri fastboot, coz je zachytnej bod pred adb pri vyplym tekefonu NEMUZE chytit pokud tam mas krpu...
anonymni

Odeslat příspěvekod oooooooooo 24. 1. 2016 12:14

co beres .. ? btw bez path v env ti adb nefunguje,to bylo jadro diskuze,rada.chapu nevis co je env,path,adb..tak ze sebe dobrovolne nedelej osla..
oooooooooo
Android Maniak

Další stránka