Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 1. 3. 2016 09:27

Ano, na tohle jsou Wifi programy, IMHO Ir jen tak neco nenahradi...porad je to nejmene energeticky narocna a nejspolehlivejsi technologie pro dalkove ovladani spotrebni elektroniky. Za tolik let co jsou smartTV neznam jednoho cloveka co by wifi pouzival pro bezne ovladani TV.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 1. 3. 2016 12:45

Je smutné že samsung nezapracoval na tomto,další věc je radio,a další gesta které cpou skoro všechny značky,jak zvednutí hovoru přiložením k uchu toho se snad dočkáme možná v S8.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 1. 3. 2016 14:08

Na naka gesta s prominutim se*u ;) meli by se radeji zamerit na optimalizaci systemu a ne vymyslet kraviny...zrovna tech gest je uz od SGS3 az prilis...a na radio zapomen pred par lety nam dali jasne najevo, ze ty vlastne ani to radio nepotrebujes, protoze vsichni muzou poslouchat internetove radia :D akorat samsung asi zije v nejake lzi, ze mas suprove internetove pokryti po cele zemi a data jsou zadara...jsou to hovada :) kolik lidi by misto pitomych gest co akorat redukuji lidske premysleni a motoriku na minimum, vyuzilo v aute spis FM transmiter...no jenomze to by zase neco stalo...

PS: direct call v Note4 mam, ale jestli si tak liny, ze si ten swipe nemuzes dovolit tak pardoon...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod FatalError.cz 1. 3. 2016 14:43

rajs píše:Je smutné že samsung nezapracoval na tomto,další věc je radio,a další gesta které cpou skoro všechny značky,jak zvednutí hovoru přiložením k uchu toho se snad dočkáme možná v S8.

Počkat toto měla myslím už moje starý S3 ?
FatalError.cz
Junior

Odeslat příspěvekod brunilda 1. 3. 2016 15:52

Otázka zní.... Zda vyměnit Note 4 za S7 edge.... Co vy na to?
brunilda
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 1. 3. 2016 16:01

Dost blbě položený dotaz. Ty snad víš, co chceš. My neznáme tvé nároky na telefon, co tě na Note 4 štve, proč uvažuješ o tomto a tak dále... :roll:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod fajn.snek 1. 3. 2016 16:16

Tohle dilema již nemám - Note 4 prodán a cekam na S7 edge ;) Hlavní duvod - kompaktnějši rozměry, lepší železo a hlavně budoucí podpora, u Note 4 již u Samaungu není v první linii a je to znát...
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 1. 3. 2016 16:43

No někomu tyhle věci nescházejí mě ale ano na mé LG G4 to vše je ted přemýšlím jestli přeci jenom nepočkám až bude dostupná G5 a odzkouším ji i když S7 edge je sakra nadherná.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 1. 3. 2016 17:31

No podle mě G5 pěkně doje### Měli se držet stylu V10, pokud chtělo být LG originální, ale G5 mě osobne prijde jako paskvil.... Dost záleží jakou nasadí cenu, V10 je stále za 17k a G5 bude tak 18-19k, což bude podobné jako S7... Spousta lidi nadává, že je to jen evoluce, ale podle mě spíš Samsung vsadil na jistotu a nepouštěl se do experimentů.
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod MartasZLA 1. 3. 2016 17:47

Tak mám předobjednánu černou S7. Těším se bude to můj prví Samsung a první top model jaký budu mít.
Alcatel OT Easy db>3310>3510i>K700i>K750i>K800i>Motorola C115>Sony Ericsson C901 Green Heart>Huawei Sonic>Huawei Ascend G300>Gigabyte GSmart MIKA M3>THL 5000>Samsung Galaxy S7
MartasZLA
Junior

Odeslat příspěvekod brunilda 1. 3. 2016 17:56

brunilda píše:Otázka zní.... Zda vyměnit Note 4 za S7 edge.... Co vy na to?

Tak jak bylo zmíněné.... Vždy jsem měl Eska.. Note byla náhrada. Současná S7 edge má spoustu nového, pominuli brko. Podpora, zpracování atd
brunilda
Junior

Odeslat příspěvekod radmik 1. 3. 2016 18:48

MartasZLA :
Myslím,že nebudeš zklamaný :-)
radmik
Junior

Odeslat příspěvekod Nechic 1. 3. 2016 19:02

Trochu škoda, že není ještě nikde na vyzkoušení G5, zajímalo by mě srovnání s foťákem S7. Takhle prostě předobjednám S7, rozdílů asi tolik nebude a funkčností, vzhledem, zpracováním, nabídkou příslušenství Samsung jasně vede
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MartasZLA 1. 3. 2016 19:58

radmik píše:MartasZLA :
Myslím,že nebudeš zklamaný :-)

To doufám. Původně jsem se díval po Mi5 ale přece jen jsem se rozhodl pro Samsung.
Alcatel OT Easy db>3310>3510i>K700i>K750i>K800i>Motorola C115>Sony Ericsson C901 Green Heart>Huawei Sonic>Huawei Ascend G300>Gigabyte GSmart MIKA M3>THL 5000>Samsung Galaxy S7
MartasZLA
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 1. 3. 2016 21:26

Jak je to s tou distribucí ? Alza píše, že telefom bude k dispozici již 8.3, já mám objednáno na kasa,cz a dostupnost mi zatím píší 12.3 :(
fajn.snek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka