Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cz pida 4. 3. 2016 16:45

tak objednáno na Alze s vyzvednutím a platbou na pobočce v Liberci a potvrzeno k vyzvednutí 08. března..paráda
cz pida
Junior

Odeslat příspěvekod Mobilier 4. 3. 2016 17:10

Koukal jsem na Facebooku samsungu že celkem dost Applistu pise ze prejdou z 6ska na s7 edge
Mobilier
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 4. 3. 2016 18:06

Mobilier: Je to pravda, sám teď mám iPhone 6s a přejdu (nebo alespoň vyzkouším) Samsung Galaxy S7 Edge. Líbí se mi po technologické stránce ten zahnutý displej a perfektní fotoaparát. Snad už bude odladěný i Android (Po S2, S3, S4, LG G2 jsem zakotvil na nějaký čas u Apple).
iPhone 13 Pro/Apple Watch 7/iMac M1>iPhone 12 Pro>iPhone XS>iPhone 7>Samsung Galaxy S7 Edge>iPhone 6s>iPhone 6>iPhone 5s>LG G2>Samsung Galaxy S4>Blackberry Z10>Samsung Galaxy NOTE2>Nokia Lumia 920>Asus Padfone>...
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod jayboow 4. 3. 2016 19:02

Tak EW dnes volal ze to vyjde až na utery.
jayboow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slayers 4. 3. 2016 19:23

Mě psali že ho budu mít 8.3. na prodejně ale mám ještě vyčkat na výzvu k vyzvednutí. Kdoví jestli výzva nakonec nebude na toho 11týho :D .
Vadit mě to nebude alespoň bude o víkendu větší klid na šťourání v mobilu.
Jo ještě dotaz, jakápak bude kvalita přehrávače, ví někdo?
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Junior

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 4. 3. 2016 19:34

fajn.snek: když ono ten iP6s je vlastně taky takový Android...takže, když to má jeho vlastnosti (restarty, bugy...), to už se rovnou můžu vztekat se Samsungem :)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod koderluk 4. 3. 2016 19:37

me zatim nikdo z EW nevolal tak doufam ze to klapne pristi tyden
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod FatalError.cz 4. 3. 2016 19:40

Funguje čtečka stejně jako na Iphonu? To, že přiložím prst na zhasnutý display a automaticky se telefon odemkne?
FatalError.cz
Junior

Odeslat příspěvekod MaTTo S 4. 3. 2016 23:07

Ano funguje rovnako, teraz mam S6 Edge a objednanu S7 Edge white, na S6 staci prilozit bez stlacania tlacitka a odomke+zapne displej.
MaTTo S
Junior

Odeslat příspěvekod brunilda 5. 3. 2016 07:37

Bude časem dostupná i ve stříbrné variantě? Sunnysoft má na svých stránkách v originálním příslušenství doplňky ve stříbrné barvě.
brunilda
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 5. 3. 2016 08:00

No já raději počkám,už několikrát se vyplatilo nekupovat první várky,až uvidím pořádnou recenzi a názor uživatelů,a samozřejmě na konkurenci.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 5. 3. 2016 09:59

brunilda:
Stříbrná varianta zatím nebude - možná časem. A k tomu příslušenství : Samsung standartně prodává příslušenství i k barvám, které se u nás neprodávají - jako třeba zlatý Note 4, pouzdro bylo, telefon ne.

rajs:
Stejně budeš telefon chválit, pak začneš hledat chyby a pak ho znechucen prodáš jako vždy :D
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 5. 3. 2016 10:35

fajn.snek no v něčem máš pravdu ale včera jsem byl vyzkoušet Lg G5 na živo a docela mne překvapila,ale je to jen zkušební kousek,v každém případě chci porovnaní S7 Edge +G5 je vybavenější sice nemá tak užasný displej ale má určité vlastnosti které mne nechávají na vážkách zaleží i co nabídnou jako bonus při prodeji a ceně.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod jan23 5. 3. 2016 11:26

U LG G5 by se byl, ze sebe mensi pad telefonu na hranu zpusobi nepresnosti zasunu baterky/spodni brady.
jan23
Junior

Odeslat příspěvekod jayboow 5. 3. 2016 11:37

Tak EW objednávku jsem zrušil a objednal u Alzy, kde mám o 500,- levnější cenu. A dodání bude 9.3, 8.3 odesílají na adresu. Pokud někdo mate objednávku na pobočku tak tam až toho 11.3.
jayboow
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka