Čau, mám brýle Gear VR a když si pouštím videa z telefonu skrze oficiální aplikaci Gear VR, tak se mi občas stane, že mi nejde zvuk - s nasazenými brýlemi mi ve sluchatkách (či v reproduktoru) hlasitě šumí a když video spustím bez brýlí, v základním video přehrávači, tak se dočkám obligátní hlášky "nepodporovaný audio kodek". Např. BS Player zvuk samozřejmě přehraje, ale přes ten video v brýlích nespustím. Chtěl jsem v oprávněních aplikací nějak zadat prioritní spouštění skrze BS Player a zakázat přístup defaultního přehrávače, ale docílil jsem jen toho, že se videa přes BS Player přehrávají automaticky pouze když je spouštím přes správce souborů. Pokud pouštím video skrze galerii, tak lze použít pouze defaultní přehrávač, čili taky dost často bez zvuku
A tím bych navíc patrně vyřešil pouze problém při spuštění skrze telefon (galerii) ale Gear VR budou mít nejspíše nějaký svůj vlastní přehrávač.
Spoustět videa v brýlích skrze jinou aplikaci jsem nezkoušel a ani nechci - nechci přijít o prostředí oficiální aplikace pro Gear VR.
Prosím tedy o radu, jakým způsobem zprovoznit přehrávání videí, včetně zvuku, ve formátech, které v základu zvládá např. BS Player, ale skrze brýle Gear VR a jejich oficiální aplikaci.
Díky moc