Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod niro.van.colsa 1. 4. 2016 17:57

Při podržení homebutton se spustí google vyhledávání, dá se aplikace nahradit jinou? třeba jako u starších modelů správce zařízení apod. ?
niro.van.colsa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miromen4 1. 4. 2016 18:30

Tak to by mě taky docela zajimalo , protože tohle zrovna využivam k odemknuti/zamknuti founu.

Kaprar11 píše:Tak fakt nevím mám tu po ruce S4,S5,N4 a S7 je z nich při vyzvánění nejhlasitější nemůžu si pomoct.

Asi maš nějakou spešl edici.
Naposledy upravil seterwohipikule dne 1. 4. 2016 20:04, celkově upraveno 1
Důvod: editovat neumíme? neposílej několik příspěvků za sebou
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 4. 2016 18:44

re:nilo.van.colsa
neexistuje na svete android jemuz by neslo na tlacitko namapovat jinou akci nez ma default,s7 neni vyjimka, uzivatelsky nejprijemnejsi je pomoci aplikace, pak jsou jeste dalsi varianty
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Dj Addams 1. 4. 2016 21:21

Viete mi poradit ked mam v aplikacii moji ludia priradene farby k 5 kontaktom tak jeden je ok farba ale u priatelky mam fialovu farbu priradenu a ked ma prezvoni svieti na zeleno...
Dj Addams
Junior

Odeslat příspěvekod brunilda 1. 4. 2016 21:37

Tak se mi S7 edge sama od sebe vypnula a nejde nastartovat? poradí někdo?
brunilda
Junior

Odeslat příspěvekod jack16 1. 4. 2016 21:45

Soft reset. Hlasitost dolu a zároveň drž power. Aspon 15 sekund dokud se nezapne.
jack16
Junior

Odeslat příspěvekod niro.van.colsa 2. 4. 2016 04:01

oooooooooo píše:re:nilo.van.colsa
neexistuje na svete android jemuz by neslo na tlacitko namapovat jinou akci nez ma default,s7 neni vyjimka, uzivatelsky nejprijemnejsi je pomoci aplikace, pak jsou jeste dalsi varianty

a s kterou aplikací máš zkušenosti?
niro.van.colsa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oooooooooo 2. 4. 2016 08:44

Vzhledem k tomu že si nekupuji telefony se sajrajtem kde bych to musel řešit nějak obzvlaště extremně tak mně na přemapování home buttonu a nejen jeho stači i pitomej alternativní launcher,nasledně mapuji i dlouhy stisk na jednotlivy tlačitka a double click.Jedna z uprav přes xposed ktery dělam at si koupim prostě cokoliv,ovladani je vždy konzistentní na libovolnym modelu.
No a když ti to nepujde můžeš si prostě ten textak kterej řika co se stane když zmačkneš prostě sám přepsat,root a aplikace - nasledně na tebe ten textak vyskoči a přepišeš,bez rootu - adb - export textaku,uprava import textaku.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Hitman II. 2. 4. 2016 08:49

Čau, mám brýle Gear VR a když si pouštím videa z telefonu skrze oficiální aplikaci Gear VR, tak se mi občas stane, že mi nejde zvuk - s nasazenými brýlemi mi ve sluchatkách (či v reproduktoru) hlasitě šumí a když video spustím bez brýlí, v základním video přehrávači, tak se dočkám obligátní hlášky "nepodporovaný audio kodek". Např. BS Player zvuk samozřejmě přehraje, ale přes ten video v brýlích nespustím. Chtěl jsem v oprávněních aplikací nějak zadat prioritní spouštění skrze BS Player a zakázat přístup defaultního přehrávače, ale docílil jsem jen toho, že se videa přes BS Player přehrávají automaticky pouze když je spouštím přes správce souborů. Pokud pouštím video skrze galerii, tak lze použít pouze defaultní přehrávač, čili taky dost často bez zvuku :( A tím bych navíc patrně vyřešil pouze problém při spuštění skrze telefon (galerii) ale Gear VR budou mít nejspíše nějaký svůj vlastní přehrávač.
Spoustět videa v brýlích skrze jinou aplikaci jsem nezkoušel a ani nechci - nechci přijít o prostředí oficiální aplikace pro Gear VR.
Prosím tedy o radu, jakým způsobem zprovoznit přehrávání videí, včetně zvuku, ve formátech, které v základu zvládá např. BS Player, ale skrze brýle Gear VR a jejich oficiální aplikaci.
Díky moc
Hitman II.
Junior

Odeslat příspěvekod Miquel.1 2. 4. 2016 09:29

Kdyz jsme u bryli. Tak ja mam otazku mozna blbou mozna ne. Ale v nastaveni dam nahrat video a pak hraju nebo neco delam v aplikaci nejake. Pote sinadma bryle a v telefonu mam to video ulozene. Ale neni tam ZVUK. Delam neco spatne nebo proste to zvuk nedokaze nahrat??
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 2. 4. 2016 09:43

Hitman 2,obecně zbav se šitky bsplayeru a použivej MX player.U MX playeru si najdi AC+codec+XDA,nahod dle navodu,jinak bys měl problemy,aby nebylo nutno zdlouhavě vysvětlovat tak zvol volbu stažení all,nikoliv konkretní balik dle chipsetu.
No a potom voliš mezi HW a sw codecs.Dalši kdo by neměl mít problem je VLC player.
Jinak
What audio format is supported by Gear VR software?

Question: I have tried a number of movies with the VR but with one exception, no sound whatsoever is produced. All these are files which play happily on MX or VLC Player. Seems like the sound file support Samsung provides in the Cinema app on the VR is pretty limited. Anybody else have this issue, and is there a way around it? If not, is there a way of determining which kind of files are or are not supported?

Answer: Only audio which Android standardly supports work and that is AAC and MP3. AC3 and DTS were removed because of high licensing costs.

You can either wait till a developer brings a VR player which supports also custom codecs or you can convert your video files to ACC audio or root your phone and add codecs for AC3/DTS.
Což řeši mxplayer a XDA..
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Dj Addams 2. 4. 2016 14:27

mate niekto rovnaky problem s tymi farbami ked vam niekto zavola z moji ludia?
Dj Addams
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 2. 4. 2016 17:35

Dneska sem zjistil ze mi v 7 neco cvaka kdyz s ni zatresu jako kdyby tam bylo neco ulomeneho?
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 2. 4. 2016 17:49

Fotoaparát, bývá to běžné
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod therage 2. 4. 2016 18:06

Přesněji se jedná o optickou stabilizaci. Na mé S7 to taky dělá. Dělala to i S6.
therage
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka