Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jrpzr 25. 5. 2016 13:11

orgasmic píše:Dávat kryt na tak krásný telefon je zvěrstvo.

Taky si myslím, ale přesto se jdu podívat na Clear Cover Gold a uvidím.
Galaxy S7
jrpzr
Junior

Odeslat příspěvekod Nechic 25. 5. 2016 15:03

Clear Cover mám a ergonomie telefonu se celkem zhoršila proti těm skvělým zaobleným tvarům
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M.BoBo 25. 5. 2016 15:39

Nechic: Jak sem psal do diskuse pod článkem, tak Clear Cover šel hned zpátky do krabičky. Lesklý hnus, který klouže víc než telefon samotný. To ten leather case je o řád lepší..
iPhone 13 Pro/Apple Watch 7/iMac M1>iPhone 12 Pro>iPhone XS>iPhone 7>Samsung Galaxy S7 Edge>iPhone 6s>iPhone 6>iPhone 5s>LG G2>Samsung Galaxy S4>Blackberry Z10>Samsung Galaxy NOTE2>Nokia Lumia 920>Asus Padfone>...
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 25. 5. 2016 15:53

Akorát, že "leather case" je z hnusné umělé hmoty. Tomu se o "leather" ani nezdálo.
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 25. 5. 2016 16:15

Bohužel to mě za ty peníze taky zarazilo, a také jsem to kritizoval v daném komentáři, i v minulosti zde ve fóru. To ale nic nemění na tom, že v něm telefon vypadá dobře, neklouže a jistota úchopu je konečně přijatelná.

Oproti Leather Case od Bellroye na iPhone 6s to je nebe a dudy, rád vzpomínám na to, že dlouhou dobu daný kryt voněl pěkně kůží.
iPhone 13 Pro/Apple Watch 7/iMac M1>iPhone 12 Pro>iPhone XS>iPhone 7>Samsung Galaxy S7 Edge>iPhone 6s>iPhone 6>iPhone 5s>LG G2>Samsung Galaxy S4>Blackberry Z10>Samsung Galaxy NOTE2>Nokia Lumia 920>Asus Padfone>...
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 25. 5. 2016 16:23

red98 píše:Ked ti spadne mobil na zem a urobi sa ti na nom "pavuk", potom to pochopis.

Co bych měl chápat?
Já už si nový display na S7E platil za 8500.
Když si koupím takový telefon, tak s tím musím počítat.
To už si rovnou můžeš koupit nějakou nevzhlednou čínu...
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 25. 5. 2016 16:54

orgasmic: Ne každý si kupuje telefon dle vzhledu, ale dle výkonu a celkové vybavenosti zařízení. A kritizovat za to, že se někdo o telefon stará?? Já mám také telefon v pouzdře (viz. výše) a na vzhledu mu to nějak extra neubírá a úchop je tak o hodně jistější než bez pouzdra. Navíc se minimalizuje šance na chybné stisky po straně zařízení při úchopu telefonu.

PS: Proč si za displej platil a nevyužil pojištění? Nebo to bylo už podruhé?
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod Nechic 25. 5. 2016 21:08

Právě mi S7 řekla, že karta je nepoužitelná a musím ji formátovat, na PC mi to kartu taky nenašlo a data v pr*, při formátování v mobilu to hlásí nějaký error command a pak to řekne, že karta byla vyjmuta. Na xda-developers si na to taky stěžujou, možná chyba v Androidu 6.0.1

tohle:
http://forum.xda-developers.com/moto-x- ... t-t3311030

EDIT: Opraveno naformátováním karty v PC, překvapivě to v PC našlo i data, ale šlo to jen přes adaptér dodaný ke kartě.
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod orgasmic 26. 5. 2016 02:28

M.BoBo: Ano :D

Ale dobrá zpráva je, že s displayem se mění i rámeček.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod Miquel.1 26. 5. 2016 08:34

Ja mam pouzdro Spigen armor a perfektni. Nedam dopustit. Uz mi telefon spadl a primo na roh. Pozdro to krasne zmekcilo dopad a pohoda. Jsem rad ze ho mam.
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod kolomek 26. 5. 2016 08:48

Mam taky spigen armor na s7edge a pouzivam ho hlavne na outdoor atd. Nevyhoda je, ze mi sloupaval folii na displeji, tak jsem ji strhl a nevyhoda je pryc...Jinak me za tu cenu zklamalo ledabyle provedeni uchyceni stojanku. Jinak je ok, hledal jsem ekvivalent i na ali a ebay, ale nenasel jsem zadne podobne se stojankem.
kolomek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lukke 26. 5. 2016 09:21

orgasmic píše:Co bych měl chápat? Já už si nový display na S7E platil za 8500. Když si koupím takový telefon, tak s tím musím počítat. To už si rovnou můžeš koupit nějakou nevzhlednou čínu...

Jako rozbít 2x displej za 2 měsíce u S7e, co s tím proboha děláš? Já chápu, že někomu na vzhledu nezáleží a má telefon jako pracovní/herní nástroj. Osobně bych si ho krytem taky neprznil, nasazuju Spigen Crystal Clear pouze v lese při Geocachingu, apod.
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod Miquel.1 26. 5. 2016 10:27

kolomek: Jo jo ten stojanek je nestastny trochu. Cekam jestli vyskoci nebo ne, ale je fakt ze stake drzi.
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod Nechic 26. 5. 2016 14:16

Chtěl bych, aby se ikony na domovské obrazovce daly posouvat plynule odshora dolů a ne po stránkách, jde to udělat aniž bych přišel o výhodu TouchWizzu?
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rafekhsk 26. 5. 2016 16:40

Psal jsem před nedávnem o slabé výdrži baterie. Stav se nelepšil ani po odinstalování aplikací 3 stran. Chtěl jsem počkat na aktualizaci, ale nevydržel jsem a zavolal prémiový servis. Druhý den mi přivezli náhradní S7 sice v jiný barvě :-) ale na to s..e pes. Odvezli si founa a za 5 dní opět přivezli. Vše až před barák. Napsáno v protokolu: uvedená vada zákazníkem se projevila, provedena oprava výměnou vadného dílu ( baterie, USB kabel, adaptér ) atd.
Skutečně na první nabití už jedu druhý den a pořád 40 %. Je fakt, že ho nehoním, pár e-mailů, trocha surfování a samozřejmě volání a SMS, spíš telefon jen sleduju. Vše zapnuté ( data, synchro., wifi , poloha). Takže jsem měl smůlu na kus. V podrobnostech využití baterie nyní, se mi Systém Android nedostane už nad 17 %. Je fakt, že aplikace přidávám pomalu a sleduju, jak to hejbe se systémem. Takže až bude nastavenej na původní stav a výdrží alespoň dva dny, budu konečně spokojen, protože jak už se tu psalo " komu tento telefon vydrží 4 dny, tak ho má na okrasu :-).
rafekhsk
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka