Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lukke 26. 5. 2016 16:45

Vy tu výdrž furt řešíte, to je něco. :D Používám telefon opravdu extrémně a řeším to prostě tak, že přes noc mi leží na bezdrátové podložce, přes den v officu na bezdrátové podložce a v autě ho připojím v držáku na Quick Charge, čili se dobíjí extra rychle. A na cestách je vždy možnost telefon díky Quick Charge dobít bez problémů či prostřednictvím battery packu.
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod rafekhsk 26. 5. 2016 19:25

Tak koukám, ty ani v telefonu baterii nepotřebuješ :-)
rafekhsk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kolomek 26. 5. 2016 22:00

Osobně mi na výdrž baterky nejvíce zabralo vypnutí AOD. Čekal jsem, že mi to přidá tak hodinu max. dvě a ono to přidalo cca 8 hodin.

to rafekhsk: A jaké hodnoty položky Systém Android jsi měl předtím prosím ?
kolomek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgasmic 27. 5. 2016 05:24

Lukke píše:Jako rozbít 2x displej za 2 měsíce u S7e, co s tím proboha děláš? Já chápu, že někomu na vzhledu nezáleží a má telefon jako pracovní/herní nástroj. Osobně bych si ho krytem taky neprznil, nasazuju Spigen Crystal Clear pouze v lese při Geocachingu, apod.

To krycí sklo vpředu a vzadu nic nevydrží...poprvé spadl asi z 10cm a rozbil se předek + zadek, opraveno v rámci VIP service za 990Kč.
Podruhé spadl klasika z 1m a display opět na srajdu.

Předešlý Mate 8 mi spadl několikrát a vydržel všechno.

Holt konstrukce fakt jen na efekt.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod rafekhsk 27. 5. 2016 08:22

kolomek píše:Osobně mi na výdrž baterky nejvíce zabralo vypnutí AOD. Čekal jsem, že mi to přidá tak hodinu max. dvě a ono to přidalo cca 8 hodin.

to rafekhsk: A jaké hodnoty položky Systém Android jsi měl předtím prosím ?

Často i kolem 25% a někdy i přes 33%
AOD nepoužívám, protože cestuje po displeji a mám kryt s oknem, takže se zobrazení schovávalo.
http://www.aliexpress.com/item/Window-V ... 108f249d95
Vím, že estetika jde do p....e, ale mám ho na práci, ne pro okrasu a potřebuju ho mít v provozu a né po servisech, protože mi samozřejmě i občas upadne.
Naposledy upravil rafekhsk dne 27. 5. 2016 10:37, celkově upraveno 1
rafekhsk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 27. 5. 2016 08:37

Tak to je fakt zvěrstvo. :-D
Já používám originální zadní kryt od Samsungu a absolutní spokojenost. Chrání rohy telefonu a z větší části i boky a vypadá to fakt dobře.
https://www.czc.cz/samsung-ef-qg930cb-c ... 73/produkt
Naposledy upravil seterwohipikule dne 27. 5. 2016 08:38, celkově upraveno 1
Důvod: neužívej citace zbytečně
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod chuckymichal 27. 5. 2016 11:53

Mám tiež taký istý a musím povedať, že som s ním veľmi spokojný a minimálne ruší vzhľad tak pekného telefónu akým S7Edge je...
chuckymichal
Junior

Odeslat příspěvekod Gina2 27. 5. 2016 12:31

Nemáte, prosím, někdo fotku, jak ten posledně zmiňovaný kryt vypadá na černé S7?
Gina2
Junior

Odeslat příspěvekod Nechic 27. 5. 2016 14:05

Mám ten kryt na černé S7, ale nevím jak to vyfotit :D A mě osobně se telefon v tom krytu moc dobře nepoužívá, ten mobil to zvětšuje a hůř se dosáhne. Často ten telefon používám bez krytu, protože je to prostě pohodlnější a příjemnější.
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod guiz 27. 5. 2016 14:09

Fotku nemam,ale v tom odkazu na kryt jsou kousek niz i dve fotky s7 v cerne s krytem.Ale vypada to fakt luxusne. ;-] Jeste lip nez na tech fotkach.Rozhodne lip nez vsechny ostatni a o tech hruzach s Činy ani nemluvim.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod ladik1983 27. 5. 2016 19:15

Luxusně? Za sedm kil dobrej paskvil. Za 25ti korunu uděláš víc parády s Číňanem.
ladik1983
Junior

Odeslat příspěvekod peppies 27. 5. 2016 19:22

Vypadá dobře, ale nedělal bych si iluze o luxusu :) Obrázek
peppies
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 27. 5. 2016 20:47

Fascinuje mě jak si někdo koupí mobil za 20 tis a pak na něho bastlí čínský paskvily za par korun.
Mimochodem da se koupit tento originální obal i levněji když se hledá.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod rafekhsk 28. 5. 2016 11:06

Nevím proč tě to tak fascinuje. Telefon, tak drahej, jsem si koupil pro jeho funkce a ne abych na něj balil kočky ( to bych si koupil Ferrari ). Především pro foťák. Stejně ho máš v kapse. Nebo ho nosíš přilepenej na čele ? :-) Teď vážně, jen boční a zadní kryt je mi vcelku na dvě věci. Nalepený sklo při pádu taky moc nepomůže, proto ten paskvil z Číny. Ale každej má na to jinej názor a tak to má bejt. ;-)
rafekhsk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bastien 28. 5. 2016 13:33

Já bych si dovolil také maličkost - tak drahej mobil .... ano, proč ne, ale není vyřešena u něho (ne u edge) ochrana skla nějakou rozumnou folií, co drží v tom zakřivení, byť nepatrném. Divím se Samsungu, že nenabízí na S7 svojí fólii, byť třeba za nehoráznou cenu - na každé fólii se vydělá dost, protože výrobní náklady jsou nula nula nic vhledem ke koncové ceně. Když umí udělat ochranu pro edge, tak snad není problém vylisovat méně zakřivenou fólii, co bude přesně lícovat s bočním rámečkem a zamezí se tak odlupování při tahu prstem od kraje. Zrovna tak záda. Ano hezká, ale extrémně kluzká. Různé kryty a silikony atd. mi vadí z důvodu, že mobil se stává větším a méně skladným. Pro mně už i tahle velikost je na hraně, natož když se zvětší o obal.
Doposud jsem s odlupováním fólií problém neměl a měnil jsem je z jen důvodu poškrábání, nikoliv z důvodu odlupování. Vždy šlo ale o telefon s rovným sklem, evnt. i s nepatrně vystouplým bočním rámečkem, takže kontaktu prstu s hranou fólie a jejímu odlepení (nadzdvihnutí) nemohlo dojít.
bastien
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka