od techynal 6. 6. 2016 17:30
GPS zapnute nemam. A keby som ho aj mal zapnute, tak kym aplikaciou pouzivanie nie je, tak bateriu prakticky nezerie. Kazdopadne GPS nezapinam, nakolko navigaciu mam v aute a na sport pouzivam zariadenie od Garminu vratane hrudneho pasu a GPS.
Pozeral som sa na Facebook, bola to druha najvytazovanejsia aplikacia. Tak som ho stopol, odinstaloval, restartom mobil a nainstaloval. Problem pretrvaval. Tak som Facebook odinstaloval a nechal tam ten povodny, ale neprihlasoval som sa nan. FB v mobile extra nepotrebujem, takze mi nechyba, necham to zatial tak. Dnes do poobedia som volal, pisal sms, Whatsapp, Viber, pozeral som Google Maps, cital noviny v aplikaci SME (sme.sk), vybavil par emailov, pozeral pocasie, bateria je zatial na 54 percent. Cize je mozne, ze to sposoboval Facebook.
Pred tromi tyzdnami alebo kedy som riesil podobny problem, tak sa mi ukazala aplikacia XMeye, ze zerie strasne vela baterie. Dokonca aj po restarte, ked som aplikaciu nemal dva dni zapnutu, tak to zralo vela baterie. Nechapal som. Miesto XMeye teraz skusam nejaky vMEyeSuper, je to vlastne aplikacia ku kamerovemu systemu. Pozeral som Google, tak par ludi malo staznosti na posledne verzie XMeye, ze im zerie prilis vela bateriu, problemy sa tykali Galaxy S7.
Ale mam pocit, ze aj ked je telefon prec, stale sa obcas zahrieva. Telefon mam v aute, vystupim za 15 minut, idem dat telefon do vrecka a citim, ze je prilis teply. O 10 minut ho vytiahnem z vrecka a uz je chladny. Pritom data boli vypnute, ziadne telefonam, sms, nic, vypnute bolo aj GPS a Bluetooth.