Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 16. 9. 2016 15:53

Zdravím,
Akorát mi spadla úplnou náhodou do ruky S7 Edge. Ještě k tomu ta limitovaná edice z olympiády.
Ale mám s ní trable, i když sem na ní ještě za 2 dny neměl ani čas si nainstalovat vlastní aplikace, takže telefon je ještě čistej, když nepočítám ty zbytečnosti od Samsungu.
1 : Z Prahy sem jel do zahraničí, a na německých dálnicích mi začaly chodit Sms od "CBmessages" a měli znění vždy jen nějáký číslo třeba "358979551679" nebo "371199547731" .. bylo jich asi 30. než sem si zablokoval to číslo. ale i tak nerad aby se to stalo zase.
2 : Sem bez signálu. Nebo, Signál samotný je, ale když chci volat, oběví se hláška "Není registrován v síti." to asi od včera, akorát když sem přijel do Belgie." Ani VDF nezavolám co s tím je.

Doufám, že mi dokážete poradit. a že je uplně jednoduchý řešení. protože zatím se moc nedivím těm iovcím. z Největšího konkurenta Iphonu si nezavolám ? sám sem Přešel sem z Lumie 930. a s ní problémi v Belgii nemám.
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 16. 9. 2016 16:36

cardi: na sgs5 mít problém můžeš a dokonce i mít budeš. Je to už precijen starší telefon. Mělo by to být o cca 3-4 vteřiny pomalejší. S7 Edge je v tomhle rychlá téměř jako plastik (v podstatě není poznat rozdil).
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod hannys85 17. 9. 2016 20:28

Ahoj, hodně se mi líbí S7, ale přece jenom je to hodně drahý telefon, tak mám strach z několika věcí, které mě ještě nepřiměly telefon koupit..Chci setedy zeptat:
Pozorujete někdo na své S7 vypalování displeje ?
Existuje nějaké spolehlivé přední tvrzené sklo, které ochrání celý displej ? Co jsem si četl diskuzi, tak mám pocit, že neexistuje a ty nové zahnuté jsou prý nespolehlivé. Má strach z pádu a rozbití displeje. Přece jenom 20 tisíc vyhodit jen tak z okna..Předpokládám, že fólie proti pádu telefon asi moc neochrání..
Chtěl bych nosit i zadní obal na telefon, něco podobného jako toto (co mám nyní na Z3C):

https://www.aliexpress.com/item/For-Son ... 4892e87b39

Nikdy jsem totiž neměl tak velký telefon, tak mám strach, že po přechodu se Z3C se mi bude přece jenom blběji ovládat a bude hrozit pád..Jinak telefon,co jsem si ho zkoušel v obchodě mi do ruky padl dobře i se dobře drží...

PS: Netušíte, jestli na Samsung bonus lince operátoři sdělí, zda je ještě možnost získat bonus v právě probíhající akci anebo zda už jsou bonusy vyčerpány, respektive kolik bonusů ještě zbývá ? KDyž měli vratky na S4 mini na jejich stránce bylo přímo odpočítavadlo, kolik bonusů ještě zbývá do konce akce. Linka přes víkend nefunguje, tak se ptám, jestli jste to třeba někdo nezkoušeli..
A vůbec jestli ta akce třeba neznamená, že v říjnu či do Vánoc by mohly ty telefony nějak klesnout pořádněji na ceně (o ty 3-4 tisíce) a tím pádem jestli ještě nemá smysl nějakou chvíli počkat na koupi...

Děkuji
hannys85
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 9. 2016 20:35

Kup S7 tady, a nemusíš čekat na žádnou slevu nebo akci :-)
https://www.max-shop.cz/samsung-g930f-g ... 2903494613
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Dr4Gon 17. 9. 2016 21:17

Ja ted koupil S7,tri tejdny starou,CZ distribuce kupovanej v Expert elektro za 10500.Kdyz ma clovek stesti,tak se da koupit uz celkem zadobre :)
Dr4Gon
Junior

Odeslat příspěvekod hannys85 17. 9. 2016 23:14

TY jo, tak to se nejspíše spletli v ceně, ne ? Anebo bylo něco poškozené ?

-- 17. 9. 2016 23:17 --

Nick Cave píše:Kup S7 tady, a nemusíš čekat na žádnou slevu nebo akci :-)
https://www.max-shop.cz/samsung-g930f-g ... 2903494613

Já mám ze šedivek strach..I když vím, že na max-shop jsou vcelku slušné recenze..
hannys85
Junior

Odeslat příspěvekod Dr4Gon 17. 9. 2016 23:24

Nic poskozenyho neni,je jak novej.Jen spechal na prodej kvuli novymu Iphonu :) Chce to mit ale stesti na takovou cenu.
Dr4Gon
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 18. 9. 2016 00:47

App Samsung Focus, obdoba BB Hub k instalaci, více zde
https://www.svetandroida.cz/samsung-focus-aplikace-blackberry-hub-201609
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Alex75 18. 9. 2016 08:50

Taky bych klidne kouknul na inzeráty. Já před měsícem koupil 22hodin starou SGS7, Okey elektro, doklad bez jména, platba hotově, komplet příslušenství a pro jistotu i kupní smlovu jsem napsal za 13000. Byl to nevhodný dar koupený na prodejně, proto nevracel a potřeboval rychle prachy mladej kluk.
Od Dancall 2411 po Note 9
Alex75
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 20. 9. 2016 17:16

hannys85 píše:Pozorujete někdo na své S7 vypalování displeje ? ...... Předpokládám, že fólie proti pádu telefon asi moc neochrání..

Nepozoruji absolutně žádné vypalování. A to používám Waze prakticky denně. Fólie proti pádu telefon opravdu neochrání. :D
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 20. 9. 2016 17:47

Také žádné vypalování a to používám navigaci často. Mohu dodat i foto displeje, který je od začátku března bez jediného vypáleného artefaktu.

Vlastne jediný kdo si na vypalování stěžoval byl Karl, kterej však neuvedl jak dlouho měl displej staticky zapnutý. Jestli je to třeba řidič kamionu a waze pálí nonstop, tak bych se tomu nedivil. Při normálním používání + navigace max na pár hodin najednou je vše OK.
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod hannys85 21. 9. 2016 16:49

Děkuji. A jak je to s tím tvrzeným sklem? Existuje nějaké FullCover, co zakryje celý displej (kvůli toho zakřivení) a nejsou s ním problémy ? Používáte někdo vůbec na S7 tvrzené sklo ? Ten typ skla, co nezakryje celý displej, tak s ním mobil vypadá dost divně..
hannys85
Junior

Odeslat příspěvekod lojzak02 21. 9. 2016 17:12

Na eBay lze objednat různá zakřivená ochranná skla pro S7 Edge, výsledek nevím jestli bude uspokojivý.
lojzak02
BAN

Odeslat příspěvekod hannys85 21. 9. 2016 17:20

Já myslím sklo pro klasickou S7. Čtu si, že má taky mírně zakřivený displej a klasické rovné sklo nezakryje celou plochu displeje.
hannys85
Junior

Odeslat příspěvekod lojzak02 21. 9. 2016 18:49

MX4Pro, S7 Edge, iPad Pro, 5K iMac
lojzak02
BAN

Předchozí stránkaDalší stránka