Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Reliks 22. 9. 2016 12:33

Super, měly bychom se dočkat s aktualizací 7.0 nového Grace UX a Always On Display z Note 7 :)
http://www.sammobile.com/2016/09/22/and ... -features/
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod Miquel.1 22. 9. 2016 13:25

Tak ze by konecne i zobrazovani notifikaci tretich stran.
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod pomec 22. 9. 2016 14:31

Pred 2 týždňami som sa stal majiteľom S7 Edge. Strieborná vyzerá luxusne. A musím povedať, že krajší telefón som ešte nedržal. Prešiel som z Lumie 925 (dôvody na zmenu mi dával sám MS) a zmenu neľutujem. Nazval by som prvé stretnutie s S7 Edge ako WOW efekt. Neviem prečo, ale zdá sa mi dokonalý. Nevadí mi na ňom vôbec nič a prináša mi veľa pozitív oproti Windows 8.1. Na Android s TW som si zvykol veľmi rýchlo, je veľmi svižný a ponúka toľko možností, že to bežný človek ani asi nevyužije. Plus sú aplikácie - konečne poriadne a dokončené aplikácie. Batéria vydrží cca 1 až 2 dni, podľa používania. Len som sám ešte neprišiel na to na čo je bežnému používateľovi ten Knox, na čo ho používate vy? Teším sa na aktualizáciu Always On, keď prinesie viac možností. Ešte by som mal otázku, dá sa nastaviť home button len na dotyk, keď sa chcem dostať na domovskú obrazovku?
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod lojzak02 22. 9. 2016 14:54

Zkus appku Swipe home button, a dostaneš se na home swipe gestem bez dotyku tlačítka je to pohodlnější.
lojzak02
BAN

Odeslat příspěvekod xzeit 22. 9. 2016 18:59

Reliks píše:Super, měly bychom se dočkat s aktualizací 7.0 nového Grace UX a Always On Display z Note 7 :)
http://www.sammobile.com/2016/09/22/and ... -features/

To by si měl přečíst hlavně Lukke.....
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 22. 9. 2016 19:01

Pomec: teoreticky to dotykem jde. Zkoušel jsem aplikaci Always on display, kde dokonce ani k odemknuti není třeba stisknout home button.... Stačí přiložit prst a je to.... Jde to když se chce, mohlo by to být jako možnost v nastavení...
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod pomec 22. 9. 2016 22:41

Lojzak:Super, presne niečo podobné som chcel. Aplikácia aj napriek tomu, že vývoj bol ukončený funguje skvele. Ten swipe je návykový. Takže ďakujem.
Xzeit: No neviem, mne to nejde. Vždy musím stlačiť tlačidlo a následne až po rozsvietení prečíta odtlačok.
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod ALDA._ 24. 9. 2016 08:56

EasyHome - nemusis mackat tlacitko, staci se ho jen dotknout. Da se i nastavit, ze u vybranych aplikaci tuto moznost vypnes...ale to mi bohuzel nefunguje. Jinak je to vyborne a baterku to nevysava... Zatim mam jen free verzi...
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod Korlisko 24. 9. 2016 13:42

Dobrý den taky se vám někdy stalo tohle viz.obrázek,zadní kryt se pomalu jako by odchlípá,tel.samsung galaxy S7 edge už byl jednou na opravě s dysplejem,hned po opravě byl tel.celou dobu nošen v obalu Spigen pro s7 edge.nevíte někdo zda by se mohla přehřívat baterie či byla chyba technika kterej zadní kryt nejspíš vyměnoval i s dysplejem a výměna proběhla nesprávným postupem...chtěl jsem přiložit i foto bohužel mě to hlásí,že fotka má být o velikosti 1 mb,to momentálně nedám...
Korlisko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod opasino 24. 9. 2016 15:04

to Korlisko: Jaký "viz.obrázek"??
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lukke 24. 9. 2016 21:56

Obrázek chybí, ale soudil bych na prasácky odvedenou práci technika. Měl jsem podobnou zkušenost u S6 Edge. Diletantismus v autorizovaných servisech (byl tam dokonce 3x).
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod evik821 25. 9. 2016 11:19

Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu. Koupila jsem si Samsung Galaxy S7, verze android 6.0.1
Při zapnutých mobilních datech mi OS Android spotřebuje velké množství dat na pozadí a to i přes to, že mám zakázané data na pozadí, v záložce záloha a obnovení mám vypnuto zálohovat moje data, synchronizaci telefonu mám vypnutou. Spotřeba je cca. 17 MB dat na pozadí za 5 hodin zapnutých mobilních dat. Což se mi zdá hodně.
Na druhém mobilu (Samsung J5 - android 6.0.1) je spotřeba OS Android na pozadí 3,73 MB za 10 dní, při stejném využívání mobilních dat.
Je nějaká možnost jak mám OS Android zakázat stahování dat na pozadí nebo alespoň snížit spotřebu?
Tovární nastavení telefonu jsem už taky zkoušela.
Děkuji za radu
Naposledy upravil evik821 dne 25. 9. 2016 11:24, celkově upraveno 1
evik821
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 25. 9. 2016 11:23

Podívej se do nastavení, co bere nejvíc dat, dobrá apka je Data Manager
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod evik821 25. 9. 2016 11:32

Děkuji, vyzkouším.
Jinak v použití dat mám u všech aplikací 0,00 B na pozadí u každé aplikace jen u OS Android mám 17,05 MB
Zkoušela jsem testovat úplně stejné používání S7 a J5, při stejných zapnutých aplikacích S7 po 5ti hodinách OS Android 17 MB a J5 po 5ti hodinách pár kB. Tak to se mi zdá divné :(
evik821
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 25. 9. 2016 11:39

Něco je špatně, mi OS Android ukazuje 17,5MB za týden, zkus apku Greenify
Nick Cave
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka