Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Miquel.1 25. 9. 2016 11:54

Kdyz tu jsem u tech dat. Je nejaka apk co dobre funguje a muzu si vybrat ktere aplikace se muzou pripojovat pri roamingu?
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod pomec 25. 9. 2016 13:41

Alda: dík, skúsil som easyhome for Samsung a presne na túto funkciu som bol zvyknutý. Dotykom sa dostať na home.
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod Alex75 25. 9. 2016 14:42

Ahoj,
pokud někdo sháníte obal na SGS7 i na edge, rád se podělím o zkušenost s tím v odkazu:

https://www.alza.cz/spigen-liquid-crystal-d4064669.htm
https://www.alza.cz/spigen-liquid-cryst ... 9.htm?o=22

Sedí naprosto dokonale, neklouzavý, gumový povrch, měkký, akorát silný materiál, který nehyzdí a přitom už zajistí ochranu.
Velmi doporučuji za tuto zajímavou cenu.
Od Dancall 2411 po Note 9
Alex75
Junior

Odeslat příspěvekod lojzak02 25. 9. 2016 14:44

Spigen je sázka na jistotu a cena 99,- parádní
MX4Pro, S7 Edge, iPad Pro, 5K iMac
lojzak02
BAN

Odeslat příspěvekod koderluk 25. 9. 2016 21:37

Nevite nekdo jak je mozny ze bezdratove rychlonabijeni trva dele nez normalni s kabelem?
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod Miquel.1 26. 9. 2016 08:20

Protoze je to normalni. Pres bezdrat je to vzdy delsi.
Naposledy upravil Nick Cave dne 26. 9. 2016 08:58, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 26. 9. 2016 09:14

koderluk píše:Nevite nekdo jak je mozny ze bezdratove rychlonabijeni trva dele nez normalni s kabelem?

Díky ztrátám v bezdrátovém nabíjení.
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod nevericitomas 26. 9. 2016 11:02

mobil-brno.cz, jako jediny obchod v CZ, kde se da koupit dualsim verze S7, ma dlouhodobe potize s dodavkami dualsim verze S7. Potreboval jsem dualsim verzi a objednal ji primo od honkongskeho (jedina zeme, kde je dualsim S7) obchodnika, ktery posila z EU, takze neni problem s cly a pod:

http://www.ebay.de/usr/t-dimension10

Cena je dokonce asi o 2000 KC levnejsi nez z mobil-brno, prislo to za 3 dny, originalni neporusene baleni. Pry dava i zaruku, ale kdo vi, jak to s ni bude stejne jako pri objednani z mobil-brno.
nevericitomas
Junior

Odeslat příspěvekod lojzak02 26. 9. 2016 11:17

dual sim S7 Edge lze koupit ještě v Praze na Senovážném jesltis enepletu asi za 17K EU dist.
MX4Pro, S7 Edge, iPad Pro, 5K iMac
lojzak02
BAN

Odeslat příspěvekod kolomek 27. 9. 2016 12:44

Ahoj, stava se nekomu, ze vypadava signal (klasika u Andr, telefon se tvari, ze ma signal, ale neda se na nej dovolat ani nejedou data) po prepnuti do letadla a z5 je to ok. Stava se mi to i pokud je slaba wifi a vypnu ji tak cca 1ze2 neprejde na mobilni data musim opet pres letadlo celkem me to stve. Diky pripadne za rady a tipy. V telefonu mam nezbytne minimum aplikaci a je skoro novy cca 14 dni stary (svuj mam ze stejneho duvodu v servise).

Druhy dotaz na expresni opravu Samsungu, telefon mam jiz cca 14 dni v servise, kdyz jsem chtel svoz rekli, ze neni mozne protoze svazi noty a na ostatni nemaji kapacity. Dojel jsem tam predal telefon dostal ten samy a uplne novy, coz je fajn s tim, ze oprava bude max. do 7 dnu, coz bylo fajn ted je to 14 dni a telefon je stale pouze prijaty. Nejvic mi na tom vadi, ze jsem zvykly telefon pouzivat naplno tzn. ve vlhku prachu apod. hlavne bez obalu a ted s tim pujcenym abych se bal aby se nekde neposkrabal.... Dotaz tedy zni zda jste nekdo ted v posledni dobe reklamoval s7 ci Edge a trvalo to take tak dlouho nebo mate jine zkusenosti ? Diky za reakce
kolomek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gina2 27. 9. 2016 13:15

Ad 1) Ano, stává - stává se mi, že mluvím a najednou zjistím, že do hluchého telefonu. Případně se mi druhá strana nedovolá nebo mě špatně slyší. Dala jsem dotaz i na operátora - byla jsem přesvědčována, že je to telefonem SGS 7, ale známému s jiným typem telefonu se u mě stalo totéž . Oba máme stejného operátora. Tentýž dotaz jsem vznesla na FB na stránkách op. - odpovědí mi bylo, že je v naší oblasti ladění sítě a může to být způsobeno tím. Operátor T-mobile. Tak to zatím nechávám být.
Gina2
Junior

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 27. 9. 2016 15:04

ALDA._ píše:EasyHome - nemusis mackat tlacitko, staci se ho jen dotknout. Da se i nastavit, ze u vybranych aplikaci tuto moznost vypnes...ale to mi bohuzel nefunguje. Jinak je to vyborne a baterku to nevysava... Zatim mam jen free verzi...

Celkem dobrá appka, ale má pár much. Nejde vypnout a ani nastavit v Black listu ve kterých aplikacích nemá reagovat. Mám problém s přihlášením do aplikace od KB.
EDIT: Tak po asi minutě od vypnutí v aplikaci asi opravdu pochopila, že jí chci vypnout. Dalšími pokusy s vypnutím se to deaktivuje už po několika vteřinách.
Ještě by to chtělo kliknutím na displej vypnutí displeje, ale aby to bylo funkční na odemčení otiskem...

kolomek: O2 a nikdy se mi to nestalo.
m.a.x.i.m.u.s
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 27. 9. 2016 16:05

Ve většině případů může za "nedovoláníse" aktivní LTE a přepínání mezi 2G-3G-4G a nejčastěji tím trpí Vodafone na spoustě telefonů. Na Smartmanii je o tom napsáno mraky, včetně vyjádření operátora.
-
U O2 jsem se s tím na žádném telefonu (a že jsem jich měl dost) nesetkal.
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod mas0n 27. 9. 2016 20:39

Stávalo se mi to u S6ky, proto jsem ji taky musel dát pryč, ale u S7 zatím ještě ani jednou za ty zhruba čtyři měsíce, co ji mám.
Mám Vodafone, ale už jsem slyšel od známých, že se jim to stalo u jiného operátora, a s jiným telefonem.
mas0n
Junior

Odeslat příspěvekod ALDA._ 27. 9. 2016 21:27

Ja mel obcas vypadky na LG G2. Na S7 zatim ne...
ALDA._
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka