Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nechic 31. 10. 2016 20:57

Zdravím, mám u S7 takový zvláštní problém, že u některých veřejných wifi se mi stává, že se nepřipojí a ukáže "nepodařilo se načíst IP", přitom si vedle někdo sedne a připojí se hned. Nevíte co to je?
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bennybull 31. 10. 2016 22:11

Já bych zkusil když se ti to stane udělat dvě věci: prvně vypnout a zapnout Wi-Fi a jako druhou restartovat telefon jestli to pomůže tak klasické "samsungovske" lagovani..
bennybull
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 11. 2016 06:52

Při koupi S7/S7 Edge v listopadu tablet Samsung zdarma
http://samsungmania.mobilmania.cz/blesk ... fault.aspx
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Lukke 1. 11. 2016 10:08

Nechic: Toto se mi bohužel stává také u jednoho z domácích routerů (na chalupě) a nepřišel jsem na to, čím to je. Na 90% bych vsadil, že nějaká nekompatibilita. Někdy to jde, někdy ne. A to není veřejná síť, ale WPA2. Nikde jinde jsem na problém od jara zatím nenarazil (zahraniční hotely, restaurace v zahraničí), možná taky tím, že lokální otevřené wifi nepoužívám (v dnešní době internetu v mobilu to navíc postrádá smysl a snižuje bezpečnost).
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod Sticks 1. 11. 2016 21:44

Zdravím, je možné že se mi po upgradu systému zablokovalo rychlonabíjení a spomalilo i klasické. Z úplného vybití na 100% přes 6 hodin. Vyzkoušena i jina rychlonabiječka. Povolene rychlonabijeni v nastaveni zešedne.
Sticks
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 11. 2016 21:51

Udělej hard reset, obnovení továrního nastavení
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod nevericitomas 1. 11. 2016 22:03

Ty jo, taky se mi to dneska po tom, co jsem udelal update strasne pomalu nabijelo.. Budu to sledovat.
nevericitomas
Junior

Odeslat příspěvekod Sticks 2. 11. 2016 16:49

Před hard resetem pokus o zálohu do PC. Mobil se přes USB nespojil. Po hard resetu situace stejná rychlo nabíjení nefunkční, normální nabíjení přes 6 hodin, takže reklamace :-(.
Sticks
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M.BoBo 2. 11. 2016 18:23

Sticks: zkusil si to nabíjení hned po hardresetu, nebo ses prvně pokoušel o obnovu dat (tu bych v případě komplikací vynechal). Případně pokud to děla všem, tak se popídit zda to není bug aktuálního fw.
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.c75 2. 11. 2016 18:26

Všem to nedělá...mě po aktualizaci nabíjení běží v pořádku...
Petr.c75
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sticks 2. 11. 2016 19:11

Jak mě to vedlo postupně i k obnově nastavení tak jsem to vyzkoušel a následně hardres. podruhé a tel. nechal čistý. Výsledek bez úspěchu. Mám nahlášenou reklamaci u samsungu tak čekám až se ozve kurýr a převezme telefon.
Sticks
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod red98 2. 11. 2016 19:18

Vsetkym, ktorym sa pomaly nabija mobil:

Robilo to aj mne a to jeden mesiac po zakupeni. Zdroj problemu zisteny: vadny kabel. Skuste iny kabel, pripadne inu nabijacku s inym kabelom.
Argumentum ad hominem je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
red98
Junior

Odeslat příspěvekod Sticks 2. 11. 2016 19:19

Že se to po... díky aktualizaci se mi taky nezdá jen to tak časově odpovídalo. A důvod že se to samo? Taky hlava nebere.
Sticks
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jrpzr 4. 11. 2016 16:35

Nechce se mi číst, jestli to už někdo psal, ale poslední dobou mi naskakuje na Always On, pod hodinama, poslední název přehrávání videa, přitom mám oznámení vypnutý. Nevíte někdo co s tím? Zmizí až po restartu. Díky
Galaxy S7
jrpzr
Junior

Odeslat příspěvekod jartoo 5. 11. 2016 21:25

ahoj vsem, ma nekdo tip, jak z "nepripraveneho" telefonu udelat co nejdrive snimek a poslat ke sdileni pres aplikaci - nejlepe viber/whatsapp? nejrycheji, nejsnadneji, vicemene pres jakoukoliv apku..
jartoo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka