Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lordpcman 12. 11. 2016 15:58

Zdarec lidi, moc mě láká flashnout si telefon S7 edge na android 7.0 :-) Přijde mi to zatím jako scifi, protože jsem uplnej laik :-( Je nějaká možnost popřípadě i jak zachovat při flashování všechna data v zařízení?
Lordpcman
Junior

Odeslat příspěvekod Ukrutor 12. 11. 2016 17:25

Niceho se neboj a jdi do toho. Je to lehke. Stahni si odnekud balik s N rom, rozbal ho. Budes tam mit 4 soubory. Ten CSC nepouzijes. Misto nej pouzijes CSC z odkazu co daval kolega kousek vyse ( jeste jednou dik ). Dale si stahni Odin 3.12.
Telofon dej do download modu ( ve bypnutem stavu stisni zaroven power + home + volume down ). Spust Odin, telefon v download modu pripoj k pc, Odin by ho mel rozpoznat a ukazat nejaky com port. ( modre okynko ). Pak v Odinu zvol cestu ke 4 souborum co mas nachystane ( CSC, AP, BL, CP ) POZOR Ap se bude nahravat trosku dele. No a az to bude, stiskni v Odinu Start a vse probehne samo. Data budou zachovana.
Snad sem to popsal srozumitelne, kdyz tak dej vedet.
Ukrutor
Junior

Odeslat příspěvekod Reliks 12. 11. 2016 18:08

Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 12. 11. 2016 18:14

Takže se připojuji k ,,beta testerům,, :-) FW flešnutý a čekám na obnovu dat přes Smart Switch.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod cz pida 12. 11. 2016 18:24

mě teda nešlo prediktivní zadávání textu u samsung klávesnice, vždy to napsalo jen poslední písmenko, jelikož ale používám swiftkey, tak mě to tak moc netrápí, se vším ostatním zatím spokojenost
cz pida
Junior

Odeslat příspěvekod Lordpcman 12. 11. 2016 18:42

Ukrutor: Moc moc moc děkuji :-) Mám předčasné vánoce. Teď ještě jak bude telefon šlapat při každodenním používání. Měl jsem z toho fakt nervy, ale opravdu jednoduché a hlavně mě děsně mile překvapila rychlost jak rychle se Android 7.0 Nainstaloval :-) Ještě jednou moc děkuji za návod
Lordpcman
Junior

Odeslat příspěvekod VladaKucera 12. 11. 2016 19:49

A jak je to pak s těma automatickejma aktualizacema? Až vyjde N7 originální, tak se nabidne?
Jak se zarukou? Ta trvá?
Dik.
VladaKucera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 12. 11. 2016 22:19

Měl jsem S5 2 roky a normálně jsem používal klíč od auta jako stylus na přesnější označení výřezu, označování textu atd. Šlo to perfektně. S7 jsem nakonec pořídil flatovou, bylo příliš mnoho negativních ohlasů na užívání Edge jednou rukou. A na flatové S7 možnost zvýšení citlivosti chybí. Škoda. Jinak telefon pecka :)
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod ady71 12. 11. 2016 22:54

Čekám na root S7 edge android 7.0
ady71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anik 13. 11. 2016 08:32

Ahoj,jak funguje a vypadá na Nugatu notifikace 3.stran na AoD.diky
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 13. 11. 2016 08:45

Funguje :-) ukazuje různé piktogramy asi všech oznámení.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod Dr4Gon 13. 11. 2016 19:05

Zdar,nemá někdo potřebný soubory na nahrání bety N7 na klasickou flatovou S7? :)
Dr4Gon
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 13. 11. 2016 19:18

super,dekuji moc :-)
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod radmik 13. 11. 2016 19:23

Dr4Gon:
Tady najdeš vše potřebné: http://androidforum.cz/samsung-beta-nou ... 76982.html
radmik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka