Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod newmann 24. 11. 2016 11:12

Včera jsem nainstaloval Nugat ,ale nejsem spokojen. Často padají aplikace .
Jinak prostředí a vylepšení jsou parádní.
Takže z5 na 6.01 a počkám na ofiko 7
newmann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BaldaP 24. 11. 2016 11:26

techynal píše:BaldaP: Preco si v skole neodstranis tu wifi siet zo zoznamu znamych sieti, tym padom aj pri zapnutej wifi pojdes na mobilne data?

Protože ta wifina mi tam někde funguje a je blbost jet jenom na datech, když mám k dispozici wifi. Pak přejdu třeba o tři patra výš, kde už je ten signál slabší a stránky se nenačítají, tak to teprve přejdu na data.
BaldaP
Junior

Odeslat příspěvekod Miquel.1 24. 11. 2016 15:56

Tak musim napsat dnesni zkusenost. Tleskam Samsungu. Byl jsem dnes na rybach. Jelikoz mobil pouzivam jako obrazovku echolotu tak jsem mel pri nastuppvani na clun mobil v ruce. Ukloulzl jsem a mspadl do vody ja tak i mobil mi vypadl do ztracenych hlubin reky. Po pul hodine zmrlej az na kost jsem prestal mobil hledat s tim ze je nekde v bahne a v hlobce mezi kořeny . Teplota vody byla 4C. Rychle se prevleknou do druhe mikiny a teolaku a fofrem domu. Balill jsem veci asi HODINU a nedalo mi to se jeste kouknout na misto ze brehu jen kukacka. Hus dole mezi korenama stribrny zablesk. ( jinak pokousel jsem se volat na mobil jestli nekde uvidim zablesk ale asi neni signal pod vodou ) No hadry dolu a sup zpet do zmrzle vody. Mobil jsem vytahl asi skoro 1.5 metrove hloubky po hodine a neco. S7 Edge normalne fungoval. Jako fakt jsem neveril. Paráda a super. A pak ze IP je zbytecne. Samsungu dekuji.
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 25. 11. 2016 07:00

newmann píše:Včera jsem nainstaloval Nugat ,ale nejsem spokojen. Často padají aplikace .
Jinak prostředí a vylepšení jsou parádní.
Takže z5 na 6.01 a počkám na ofiko 7

Tak já jsem s Nugatem spokojen. Zadne aplikace napadají vše v pohodě. Ale dělal jsem před instalací i po faktory reset a data wipe.

-- 25. 11. 2016 07:04 --

Lupan01 píše:Je to operator plus (PLP)
Diky

Tak aktualizace máš asi dobře, operátor Plus opravdu nemá často aktualizace.Posledni 31.8.
Přílohy
Screenshot_20161125-060241.png
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod techynal 25. 11. 2016 16:37

Tak moj telefon S7 je na reklamacke, teraz vidim v statuse opravy tento screen s dakym testom baterky. Vedel by sa niekto vyjadrit o com je ten test, ako funguje a co sa da z toho vycitat?
Přílohy
reklamacka.jpg
techynal
Junior

Odeslat příspěvekod Kalanis 25. 11. 2016 17:24

Měl bych dotaz, jestli s tím máte někdo zkušenost. Chtěl bych si pořídit S7 edge, ale ne z cz distribuce, ale EU - konkrétně mám zjištěno, že se jedná o polskou distribuci. Máte taky někdo takhle koupeno? Sou s tím nějaké problémy? Děkuju za každou radu. Otázka je, jestli se tady vyplatí ušetřit nějaký ty peníze. Ono je to rozdíl, jestli si to koupím za plnou cenu v CZ a nebo za cca 15k v EU
Užívej si každého dne tak, jako by to byl tvůj poslední
Kalanis
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 25. 11. 2016 18:14

Záleží, kde budeš kupovat (kvůli možné reklamaci) já kupoval Samsung v Max-shopu, PL distr. (při objednávce psali, že půjde o DEU distr.) všechno v pořádku, je tam několik předinstalovaných pl aplikací, některé z nich jdou odinstalovat.. s reklamací u tohoto eshopu zkušenosti nemám, ale dle jiných jsou dobré
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Lukke 25. 11. 2016 18:22

Tak aktualizováno na Nougat 7.0, vypadá to naprosto báječně. Budu testovat všech svých 100 aplikací, zatím jsem nenarazil na problém.

-- 25. 11. 2016 18:35 --

newmann píše:Včera jsem nainstaloval Nugat ,ale nejsem spokojen. Často padají aplikace .
Jinak prostředí a vylepšení jsou parádní. Takže z5 na 6.01 a počkám na ofiko 7

A jaké aplikace ti konkrétně padaly?
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod poletucha 25. 11. 2016 19:58

Ahoj, prosim jak udelat, jak nastavit foceni, aby byly fotky hezky ostre pri pohybu napr.beh psa nebo hrani si psu apod. At fotim jak fotim, vzdycky je objekt rozmazly. Myslela jsem ze tohle ma samsumg podchycene automaticky. Diky za rady
poletucha
Junior

Odeslat příspěvekod Snapsik 25. 11. 2016 20:39

Zdravím. Chci se zeptat na zkušenosti z bezdrátovou nabíjecí podložkou FAST CHARGE. Jaká je rychlost nabíjení a jestli má vliv to, že je telefon v pouzdru (S-view Cover). Je nabíjení v pouzdru pomalejší, nebo pouzdro vliv nemá? Uvítám Vaše zkušenosti. Díky
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod techynal 25. 11. 2016 21:05

Snapsik: Nabijanie u mojej origo bezkablovej nabijacky trva asi tak 3-4 hodiny, odhadom je to tak dvojnasobok casu ako cez kabel. K nabijaniu cez puzdro sa neviem vyjadrit.
techynal
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 25. 11. 2016 21:27

Dneska mi spadnul mobil na zem a zada cely rozsflakany to asi na záruku od samsungu neuhraju co?
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 25. 11. 2016 21:56

Co myslíš?? :roll:
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod flatliners 25. 11. 2016 22:13

Snapsik:Mam fast charge nabijecku Samsung EP-NG930 a nabijeni je rekl bych jen mozna o neco malo pomalejsi nez origo nabijeckou ze site.Sem z ni fakt nadsenej..sice je drazsi,ale stoji za to ;)
V pouzdre nabiji uplne bez problemu..
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 25. 11. 2016 22:19

opasino píše:Co myslíš?? :roll:

No jestli telefon treba vymeni nebo ja nevim
koderluk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka