Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod opasino 25. 11. 2016 23:07

Jak vymění?? Ty jsi rozbil telefon a teď se ptáš, jestli ti uznají na záruku? To jako že ho tam přineseš, řekneš, že jej jdeš reklamovat, protože ti spadl na zem a rozbil se zadní kryt telefonu??
To snad nemyslíš vážně takový dotaz.

Btw: nebo nečtu mezi řádky a špatně tě chápu, také možnost.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BaldaP 25. 11. 2016 23:19

Snapsik píše:Zdravím. Chci se zeptat na zkušenosti z bezdrátovou nabíjecí podložkou FAST CHARGE. Jaká je rychlost nabíjení a jestli má vliv to, že je telefon v pouzdru (S-view Cover). Je nabíjení v pouzdru pomalejší, nebo pouzdro vliv nemá? Uvítám Vaše zkušenosti. Díky

Pouzdro na to nemá vliv. Nabíječku mám z dob S5, takže to už asi nebude ta samá fast charge jako dneska, ale nabíjí to okolo těch 3-3,5 hodin. Mám i nějaký low-cost z Číny za pár dolarů a nabíjí úplně stejně.

Napadá mě teď ještě otázka, kdyby měl někdo srovnání s tou novou a starou bezdrátovkou. Mám po nabití mobil docela dost zahřátý. Dělá to i ta nová?
BaldaP
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 26. 11. 2016 00:18

poletucha: tak za prvé je třeba, aby to bylo za dne. Nejlépe v létě za slunného dne... Ale i v tomto počasí se to dá. Prejdes do profi režimu a tam si musíš pohrát s citlivostí ISO a rychlostí závěrky. S ISO bych šel maximálně do 400 až 600....a když nastavis rychlost závěrky na takových 1/500 to by mělo stačit. Čím kratší čas, tím rychlejší pohyb zachytis. Já fotil psa v létě jak skáče a fotky byly krásně ostré.

-- 26. 11. 2016 00:21 --

Miquel.1 píše:Tak musim napsat dnesni zkusenost. Tleskam Samsungu. Byl jsem dnes na rybach. Jelikoz mobil pouzivam jako obrazovku echolotu tak jsem mel pri nastuppvani na clun mobil v ruce. Ukloulzl jsem a mspadl do vody ja tak i mobil mi vypadl do ztracenych hlubin reky. Po pul hodine zmrlej az na kost jsem prestal mobil hledat s tim ze je nekde v bahne a v hlobce mezi kořeny . Teplota vody byla 4C. Rychle se prevleknou do druhe mikiny a teolaku a fofrem domu. Balill jsem veci asi HODINU a nedalo mi to se jeste kouknout na misto ze brehu jen kukacka. Hus dole mezi korenama stribrny zablesk. ( jinak pokousel jsem se volat na mobil jestli nekde uvidim zablesk ale asi neni signal pod vodou ) No hadry dolu a sup zpet do zmrzle vody. Mobil jsem vytahl asi skoro 1.5 metrove hloubky po hodine a neco. S7 Edge normalne fungoval. Jako fakt jsem neveril. Paráda a super. A pak ze IP je zbytecne. Samsungu dekuji.

Zmrzla voda je LED. Asi jsi myslel studenou vodu, či lidové ledovou :-) no díky za zkušenost. Přesně tohle by měl mobil vydržet. IP68 je skvělá věc.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod Snapsik 26. 11. 2016 00:27

flatliners píše:Snapsik:Mam fast charge nabijecku Samsung EP-NG930 a nabijeni je rekl bych jen mozna o neco malo pomalejsi nez origo nabijeckou ze site.Sem z ni fakt nadsenej..sice je drazsi,ale stoji za to ;)
V pouzdre nabiji uplne bez problemu..

Díky za odpověď. A musí být k FAST CHARGE podložce FAST CHARGE nabíječka, nebo stačí jiná obyčejná s výstupem 2A?

-- 26. 11. 2016 00:31 --

koderluk píše:Dneska mi spadnul mobil na zem a zada cely rozsflakany to asi na záruku od samsungu neuhraju co?

Ahoj, jestli máš to roční pojištění co dávali ze začátku, tak ti to vymění. Manželce spadl S7 na dlažbu, rozbilo se sklo nad displejem a odřel rámeček a vyměnili vše.
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod BaldaP 26. 11. 2016 02:52

Pokud já vím, tak ve smlouvě je, že vymění cokoli, co brání užívání zařízení. Kamarádovi také praskla záda a nevyměnili mu to.
BaldaP
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 26. 11. 2016 10:17

BaldaP:Zkousel sem nabijecku pro s5 a ta nabijela strasne pomalu,mobil ukazoval snad 4,5 hodiny..
Pise to i sam telefon,ze se pri rychlonabijeni muze zahrat..je to normalni..rozdil je,ze kdyz se na te nove telefon nabije,tak se asi odpoji a vychladne,coz se s tou strarou alespon u me nestalo..

Snapsik:Ano musi byt i fast charge nabijecka,jinak nabiji pomalu..
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 26. 11. 2016 17:06

Ano, k bezdrátové rychlonabíječce je potřeba připojit nabíječku s výstupem 9 V / 1,67 A, čili fast charge nabíječku.
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod poletucha 26. 11. 2016 17:06

Xzeit:dekuji za odpoved. Trosku me prekvapilo, ze neni moznost si zvolit z prednastavenych scen.
poletucha
Junior

Odeslat příspěvekod Snapsik 27. 11. 2016 01:02

Ahoj, ještě dotaz k bezdrátovému nabíjení. Máte tu stojánkovou nabíječku, nebo placatou? Která je podle Vás lepší? Telefon mám v S-view pouzdru, neomezovalo by ho to při použití té stojánkové? Díky za náměty:-)
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 27. 11. 2016 06:38

Snapsik píše:
flatliners píše:Snapsik:Mam fast charge nabijecku Samsung EP-NG930 a nabijeni je rekl bych jen mozna o neco malo pomalejsi nez origo nabijeckou ze site.Sem z ni fakt nadsenej..sice je drazsi,ale stoji za to ;)
V pouzdre nabiji uplne bez problemu..

Díky za odpověď. A musí být k FAST CHARGE podložce FAST CHARGE nabíječka, nebo stačí jiná obyčejná s výstupem 2A?

-- 26. 11. 2016 00:31 --

koderluk píše:Dneska mi spadnul mobil na zem a zada cely rozsflakany to asi na záruku od samsungu neuhraju co?

Ahoj, jestli máš to roční pojištění co dávali ze začátku, tak ti to vymění. Manželce spadl S7 na dlažbu, rozbilo se sklo nad displejem a odřel rámeček a vyměnili vše.

Ano přesně to jsem mel na mysli tu rocni záruku. A jak si to resil? Primo se samsungem?
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 27. 11. 2016 10:10

Snapsik:930 je ta stojankova,ta jedina je opravdu fast charge.A pouzdro vubec neprekazi,ta brada do ktere se telefon posadi,je dost siroka ;)
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod Snapsik 27. 11. 2016 11:09

Flatliners: Díky, myslel jsem si to. U tý rovný nikde S7 neuvádějí. Tak dík za info.

-- 27. 11. 2016 11:12 --

Koderluk: Ahoj, odnesli jsme telefon do značkové opravny v Žitné. S reklamací nebyl vůbec nebyl problém, jediný problém byl, že neměli skladem zlaté rámečky a tak jsme asi 3 týdny čekali. Telefon nám vrátili a když jim rámeček přišel, zavolali a do druhého dne vyměnili. Normálně by to prý stálo kolem 10 tis. Sklo s displejem je neoddělitelné + rámeček. Mám s tímto servisem ty nejlepší zkušenosti, NOTE 4 jsem tam měl 3x.
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod radmik 27. 11. 2016 14:30

flatliners píše:Snapsik:930 je ta stojankova,ta jedina je opravdu fast charge

Což není tak docela pravda..i ta loňská placatá k S6 má podporu fast charge. Jen je třeba si dát pozor na označení....EP-PN920B ho má,ale EP-PG920B ho nemá
radmik
Junior

Odeslat příspěvekod slayers 27. 11. 2016 20:19

Pokud je záruka ta první co byla zdarma na rok tak opraví vše i rozbité vlastní vinou zadara ale teda s účastí 990 kč.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Junior

Odeslat příspěvekod rafekhsk 27. 11. 2016 22:48

poletucha píše:Xzeit:dekuji za odpoved. Trosku me prekvapilo, ze neni moznost si zvolit z prednastavenych scen.

Stáhni si sport jako aplikaci pro Samsung foťák a nic namusíš nastavovat. Je tam toho víc.
NAZDÁÁR
rafekhsk
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka