poletucha: tak za prvé je třeba, aby to bylo za dne. Nejlépe v létě za slunného dne... Ale i v tomto počasí se to dá. Prejdes do profi režimu a tam si musíš pohrát s citlivostí ISO a rychlostí závěrky. S ISO bych šel maximálně do 400 až 600....a když nastavis rychlost závěrky na takových 1/500 to by mělo stačit. Čím kratší čas, tím rychlejší pohyb zachytis. Já fotil psa v létě jak skáče a fotky byly krásně ostré.
-- 26. 11. 2016 00:21 --Miquel.1 píše:Tak musim napsat dnesni zkusenost. Tleskam Samsungu. Byl jsem dnes na rybach. Jelikoz mobil pouzivam jako obrazovku echolotu tak jsem mel pri nastuppvani na clun mobil v ruce. Ukloulzl jsem a mspadl do vody ja tak i mobil mi vypadl do ztracenych hlubin reky. Po pul hodine zmrlej az na kost jsem prestal mobil hledat s tim ze je nekde v bahne a v hlobce mezi kořeny . Teplota vody byla 4C. Rychle se prevleknou do druhe mikiny a teolaku a fofrem domu. Balill jsem veci asi HODINU a nedalo mi to se jeste kouknout na misto ze brehu jen kukacka. Hus dole mezi korenama stribrny zablesk. ( jinak pokousel jsem se volat na mobil jestli nekde uvidim zablesk ale asi neni signal pod vodou ) No hadry dolu a sup zpet do zmrzle vody. Mobil jsem vytahl asi skoro 1.5 metrove hloubky po hodine a neco. S7 Edge normalne fungoval. Jako fakt jsem neveril. Paráda a super. A pak ze IP je zbytecne. Samsungu dekuji.
Zmrzla voda je LED. Asi jsi myslel studenou vodu, či lidové ledovou

no díky za zkušenost. Přesně tohle by měl mobil vydržet. IP68 je skvělá věc.