Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mytrix 27. 11. 2016 23:57

Ahoj, neví náhodou někdo, jak je to s podporou VoLTE? Vím, že bych si musel nahrát FW od tmobile, ale spíše mě zaráží, že tato volba není k dispozici i u neoperátorských telefonů. To se jedná o tak proprietární technologii, že si ji každý operátor implementuje sám dle sebe?
mytrix
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 28. 11. 2016 08:33

Ja tedy TM nemám, ale myslím že už to delší dobu funguje i na cz distribuci bez fw operátora.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lukke 28. 11. 2016 11:14

Nougat 7.0 hodnotím opravdu velice pozitivně. Hlavní změny, které pro mě osobně přinášejí po 2 dnech viditelné zlepšení:
1. notifikace třetích stran, čili veškeré notifikace jsou na AOD. Stačí poklepat na danou ikonku (např. whatsapp) a okamžitě se otevře daná konverzace (pokud nemáte aktivováno zamčení).
2. možnost nastavení rozlišení na fullhd či hd pro úsporu energie a výkonu
3. nová stavová lišta, zmizely omalovánky a jedná se nyní o čisté ikony
4. přepracované notifikace - více detailů, jsou lépe čitelné a lépe vidět
5. zjednodušené kontakty a dialer - lepší hledání a vytáčení
6. z ikony na ploše - jejím podržením - se otevře kontextové menu, ze kterého lze aplikaci přímo odinstalovat, případně ji zakázat

Zatím jsem nenarazil na jediný problém, takže tleskám.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

-- 28. 11. 2016 11:18 --

mytrix píše:Ahoj, neví náhodou někdo, jak je to s podporou VoLTE? Vím, že bych si musel nahrát FW od tmobile, ale spíše mě zaráží, že tato volba není k dispozici i u neoperátorských telefonů. To se jedná o tak proprietární technologii, že si ji každý operátor implementuje sám dle sebe?

U neoperátorských telefonů je tato volba již dávno k dispozici. Mám ji tam někdy už od srpna/září tuším, přesně nevím. Mám ETL a operátora T-Mobile, volbu mám aktivní a zapnutou v nastavení.
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod mmort7 28. 11. 2016 14:45

Mimochodem kdo má betu Nougat nainstalovanou přes odin a UK SCS, tak je znovu otevřený beta registrační program (beta programme: http://www.apkmirror.com/apk/samsung-el ... -download/) a po registraci v něm (ověřeno a funkční) se Vám nainstaluje nejnovější Beta 3...
mmort7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lordpcman 28. 11. 2016 16:10

Ano mám nainstalováno přes Odin ale SCS mám cz. Když ale spustím program Galaxy Beta tak mi to napíše chybu a nelze se tudíž registrovat. Co s tím? Poradíte?
Lordpcman
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 28. 11. 2016 16:15

Tak jedine zkusit flashnout posledni android 6.0.1 s CSC BTU nebo znovu Betu 7 a k tomu dat CSC BTU.Potom se registrovat.Zkusil bych to hned,ale nejsem doma. :hm
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod mmort7 28. 11. 2016 16:17

Přesně, je zapotřebí přefleshovat s UK SCS... Mělo by stačit přefleshovat Nougat Beta 1 s UK SCS
mmort7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xzeit 28. 11. 2016 16:34

Lukke: A pamatuješ jak jsi tady brečel, že notifikace 3. stran nebudou? :-) :-)
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 28. 11. 2016 22:19

mmort7 píše:Přesně, je zapotřebí přefleshovat s UK SCS... Mělo by stačit přefleshovat Nougat Beta 1 s UK SCS

Přesně tak, teď večer jsem to tak udělal. Pak nainstaloval tu aplikaci beta, přes ni se zaregistroval a už přišli i aktualizace. ;-D
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Miquel.1 29. 11. 2016 17:20

flatliners píše:Snapsik:930 je ta stojankova,ta jedina je opravdu fast charge.A pouzdro vubec neprekazi,ta brada do ktere se telefon posadi,je dost siroka ;)

To neni pravda. Ja mam lezatou ( placka) a je to taky Fast charge original od Samsungu.
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 29. 11. 2016 17:56

Přesně tak. Placatý puk s Fast Charge byl uveden společně s S6 Edge+, která jako první Wireless Fast Charge podporovala. Typové označení je EP-PN920.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radmik 29. 11. 2016 20:25

A co asi tak píšu dva komenty pod tím jeho?
radmik
Junior

Odeslat příspěvekod Sticks 29. 11. 2016 22:19

Jde zálohovat záložky a uložené stránky v integrované apce internet do zálohy a následně po hardresetu znovu obnovit? Ještě se mi to nepovedlo.
Sticks
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fajn.snek 29. 11. 2016 23:21

Mělo by to jít zálohovat do Samsung účtu, a pak se to obnovit, mám za to, že po posledním HR se mi to povedlo.
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod pvlcak 30. 11. 2016 19:20

Zdravím, chci se zeptat. Na telefonu Samsung A5 cca po měsíci probíhají tzv. bezpečnostní aktualizace sw. Na mém Samsung S7 proběhla poslední 1.8.2016. Mohl by mi někdo poradit zda je to v pořádku či ne? Oba jsou od O2. Na obou Android 6.0.1.
Díky
pvlcak
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka