Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xzeit 13. 12. 2016 08:48

Není zač...mě fotoaparáty v mobilních telefonech berou už hodně dlouho, ale mám z nich v poslední době rozporuplné pocity...právě ty situace o kterých se zmiňuješ jsem hodně využíval a s bleskem....a když jsi měl v předchozích letech mobily s XENONEM, a použil jsi jej právě v těchto situacích, měl jsi jistotu krásně ostrých lidí....ne jako ty mazanice teď, když se mi někdo v hospodě pohne...S7 má skvělý fotoaparát, ale když už jsi někdy v mobilu měl xenonový blesk....a teď LED...je to utrpení....

A ještě HAAC mikrofony známé z Lumií....

S S7 si nahrát nějaký záznam z klubu...raději ani nevytahovat...
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 13. 12. 2016 18:13

xzeit: "když už jsi někdy v mobilu měl xenonový blesk....a teď LED...je to utrpení...."
Tak s tím naprosto souhlasím.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod inkvizition 13. 12. 2016 22:45

Obávám se, že nic takového jako návrat starých Nokií nehrozí. To, co se na nás valí je přebalená čína s nálepkou Nokia, z původní Nokie už nezbylo nic, co by se mohlo zabývat vývojem mobilních telefonů. Suma sumárum, Číňan nemá knowhow na to vrátit staré Nokie do hry. Je to škoda, míval jsem je rád kluky ušatý. Moje S7 mi oproti Nokiím/Lumiím přijde taková nemastná neslaná. Ostatně i BB Passport jsem měl radši. Jasně, všechno funguje jak má, ale nijak se to neliší od všeho ostatního.
inkvizition
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 13. 12. 2016 22:55

Škoda že si nemůžeme sami určit, co v dalším Samsungu chceme. Za mě je to skoro dokonalý stroj, naprosto skvělý tvar a rozměry. Výška, šířka těla úplně akorát. Tloušťka by mi třeba osobně nevadila, kdyby byla o 1mm více a vsadili do S7 3500mAh aku a XENONOVÝ blesk včetně HAAC mikrofonů. Ty co jsou v Samsungu jsou prostě hrozné. Tohle Nokia uměla, ještě si pamatuji na Nokii 808 PW, když jsem o ní četl, pak jsem ji musel taky mít.... Škoda že Nokia nešla do androidu.... Určovala by dnes směr.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod ojto 14. 12. 2016 06:12

Nazdar, aké používate temperované sklo na klasickú S7čku? Je vôbec niečo použiteľné. Sklo potrebujem kvôli tomu, že pracujem v prašnom prostredí a ten prach odrovná fóliu za týždeň. Ďakujem za radu
ojto
Junior

Odeslat příspěvekod BaldaP 14. 12. 2016 12:55

Ani jedno sklo na tom displeji nesedí krásně. Vždycky jsou po stranách ty nepřilehlé plochy, které mě doslova vytáčí.
BaldaP
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 14. 12. 2016 14:35

Pro ETL dnes nová aktualizace.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Kaceska 14. 12. 2016 14:45

Taky mám problém najít sklo nebo folii. Teď mám sklo, lepili mi ho v nějakým eshopu se slovy, že nic lepšího neseženu, protože jsou ty jemně zaoblený rohy i na S7 a na bocích to odstává, vypadá to hrozně a zachycuje se tam špína :(

Má někdo tip aspoň na folii třeba, která by byla přes celý displej a neodstávala?
Kaceska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xploded 14. 12. 2016 19:12

Za sebe doporučuji ScreenShield.Nechal jsem si jí nalepit v Alze a drží parádně.Jinak už jsem měl před folii 3 skla a všechny jsem musel reklamavot.Když si to necháš nalepit u Alzi máš záruku a jsi v pohodě.Sam to tak dobře nenalepíš pokud nejsi ultrašikovnej a nemaš zkušenost s lepením folii na mokrý způsob.Folie je i na zádech.
xploded
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koderluk 14. 12. 2016 19:42

Dnes aktualizace zabezpeceni jinak asi nic noveho
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod jirijiri 15. 12. 2016 18:09

Temperované sklo 9H X.ONE pro S7 opravdu až do krajů jsem koupil 5.10. v Plzni - OC Plaza, ostrovní stánek BANSS-GSM za 599 Kč. Je na všech stranách zahnuté, otvory jen pro tlačítko a repro. Tam mi ho i bezchybně nasadili. Je opravdu přes celý displej, mezery mezi sklem a rámečkem pod 1 mm na všech stranách.
jirijiri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mas0n 15. 12. 2016 18:56

OT cardi: Jak myslis, kaaamo, me tvuj nazor vubec nezajima.

-- 15. 12. 2016 19:57 --

jirijiri: muzes poslat foto, jak to vypada?
mas0n
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka