xzeit: Jo to je pravda. Je to úplně šuma fuk, jestli je to 1,6 nebo 1,8 nebo 2 měsíce

A jeden postřeh. "Slavný" Samsung pořád nemá ani u jednoho modelu ofiko Android 7.0 (7.1) To se jeho telefony Galaxy s7 (edge) prodavají velmi slušně. Podle mě dost nových majitelů teď na Vánoce. Jiní méně "slavní" výrobci mo už pro některé telefony android 7 nabízí. Dokonce se už aj dá zakoupit mo který po vybalení z krabičky má android 7

To už na něm Samsung pracuje 4 měsícem

Ty telefony jsou pořád nehorázně drahý. Todle teda Samsung OPRAVDU *****. Já jako potencionální zákazník bych telefon kolem 18000,- až 20000,- teď na Vánoce bez Androidu 7 nechtěl, ani kdybych na hlavičku upadl a NEZAJÍMÁ MĚ , že ofiko Android 7.0 (7.1) bude MOŽNÁ (už tomu nevěřím, s tím jak uvolňuje dalśí a další bety Androidu 7) v lednu 2017.
Ať se mi můj telefon Samsung Galaxy s 7 edge Black Onyx líbí sebe víc, tak s tím jak se Samsung "namachrovaně" chová ke svým zákazníkům je todle jednou pro vždy pro mě poslední Samsung. Čím dál více se mi zamlouvá Iphone a to v nějaké příští generaci. Důvodů je habakuk.