Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vaso00 10. 1. 2017 15:50

Však nikdo nepopírá kvality tohoto typu panelu. Ale na druhé straně je technologická daň v podobě vypalování. Samozřejmě to zní nadneseně a někdo se toho zbytečně zalekne, ale to vypalování se děje a pixely mají svou životnost.
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod pomec 10. 1. 2017 16:38

Karl a cardi: nikoho neurážam hovorím len fakty. Mám ešte starú Nokiu s podobným displejom, používam na tom Glance screen a nie je tam vypálené ani jedno miesto. Extrémny prípad považujem za použitie telefónu v podmienkach, ktoré nie sú normálne alebo bežné. Len silným jasom sa ti displej nevypáli, vždy je tam potreba ešte niečo naviac, čo vypálenie podporí. Karl tvoj prípad som čítal a áno považujem ho za extrémny, len si zabudol pripomenúť pár detailov ako si toho docielil... To je také české. Ako hovorím, všetko záleží od užívateľa a treba mať na pamäti, že telefón má vydržať 2 roky a nesprávať sa k nemu ako prase. Ak nevydrží, skús reklamovať.
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 10. 1. 2017 18:50

Žádné detaily jsem nevynechal.Nesuď laskavě podle sebe ostatní.
Jas mám vždy na automatiku.
Telefon vložím do stojanu a pustím Waze - někdy jedu jenom do práce, jindy po Pze nebo do 100 km a někdy také do Brna, Bratislavy, Mnichova a tak. Takže někdy běží Waze pár minut a někdy opravdu i 5h v kuse. Nic jiného za tím nehledej. Ale jestli víš lépe, jak já to používám, tak se rád nechám poučit. 8-)
Existují telefony, které naprosto stejný režim dávají zcela bez problémů. A to, že ty takový problém nemáš ještě neznamená, že neexistuje. I když podle tvé reakce to vypadá jinak.
BTW: když někomu napíšeš, aby nemlel hlúposti, tak snižuješ hodnotu jeho názoru invektivou a to je urážka. Možná na Slovensku, kde si hovoríte "kokot a *****" za každým druhým slovem, ti to tak asi nepřijde, ale normálním to není.
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod djdekl 11. 1. 2017 08:53

S7 - CZ ETL - polozka v menu VoLTE zapnuta - T-Mobile - hovory ale stale padaji do 2G/3G

Co s tim ? Je treba nejaka aktivace ze strany operatora nebo musim mit T-MOB firmware ?
Samsung S7 7.0 ETL + T-Mobile
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 11. 1. 2017 09:39

djdekl: Také netuším, volbu VoLTE mám zapnutou, ale hovory probíhají stále přes 2G/3G. Operátora mám T-Mobile, a také ETL.
Přílohy
Screenshot_20170111-084031.png
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod djdekl 11. 1. 2017 09:54

volte.jpg

Takže místní fórum zklamalo, psalo, že funguje s jakoukoliv distribucí...

Takže budu muset řešit flash přes Odin, najde se tu někdo spolehlivý, kdo by poradil jak to udělat, aby se z telefonu nestalo těžítko ? Kdyžtak prosím kontakt do SZ či vyzkoušený návod sem... děkuji
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod vacil 11. 1. 2017 10:06

Funguje to i na český distribuci, jen musí i druhá strana mít telefon s podporou VoLTE a být na LTE.
vacil
Junior

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 11. 1. 2017 10:22

Přesně. Pro spojení VoLTE je nutná kompatibilita na obou stranách.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod djdekl 11. 1. 2017 10:25

Pokud to mate tedy nekdo funkcni, prosim o tel.cislo do SZ, zkusim Vam zavolat :D
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod djdekl 11. 1. 2017 11:48

Tak i pri volani na Iphone s aktivnim VoLTE pada do 2G/3G :roll:
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod Bacccardi 11. 1. 2017 12:05

Když chci něco stahovat třeba film z uloz.to, tak se mi stáhne pár procent a pak klesá rychlost až na 0% a už se mi to nestahuje. Co mám dělat?
Bacccardi
Junior

Odeslat příspěvekod pentaroth 11. 1. 2017 13:10

Kup si ho!
pentaroth
Junior

Odeslat příspěvekod djdekl 11. 1. 2017 13:32

Takze pri volani neni nutno mit VoLTE na obou stranach (nebavim se o kvalite zvuku) ale o vytoceni hovoru pres VoLTE... kolega s T-MOB S7 mi tak zavola, spojeni hovoru cca 2sec, bez VoLTE cca 5sec. Na displeji ma navic LTE+ a ja 4G+ a navic ma v menu i VoWifi - ja u nebrandu ne.
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 11. 1. 2017 17:56

Tu položku s volte v nastavení sítě taky nemám..a pokud clověk musí mít verzi ETL tak je to za mě pěkná kravina teda
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod sinco 11. 1. 2017 19:56

Jsem u Vodafonu a ETL verzi mam. A polozku Hovory VoLTE nemam protoze Vodafone.
sinco
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka