betelgeus: Tak záleží kde byly koupené. Jestli je to distribuce EU, může být každý z jiné země. Nebo jeden může být od O2, zbytek oficiální distribuce CZ ETL. Těžko říct. Když objednáte třeba na Maxshopu EU distribuci, tak jeden telefon může být Německo, druhý třeba Rumunsko, tak jak to mám já. Ale není problém přes Odin nahrát FW třeba ETL CZ i se změnou CSC a budou vám chodit aktualizace stejně jak na oficiální CZ distribuci.
Neviem, ci je az take jednoduche zmenit CSC, pokial sa jedna o multiCSC FW. Osobne sa mi nedarila priama zmena z DBT na BTU. Musel som spravit medzikrok s uniCSC FW.
Ano, přijdou později. Nainstaluj aplikaci Samsung Phone info a tam uvidíš jaký máš CSC. Jestli je tam ETL, tak máš oficiální CZ distribuci,která ještě také nemá android 7.
cardi píše:Takový humbuk kolem 7čky a žere to baterku jak nvm co .) opět se samsung ukázal no
Tvoje vlastní zkušenost nebo jen vyčtené z článků? Mimochodem, kontra k těmto domněnkám je mnoho uživatelů, kteří nejen, že nepozorují rozdíl ve výdrži baterky, ale po upgrade na 7 dokonce uvádí výdrž lepší. Nejlépe, až se dostane 7 na všechny a budeme moci polemizovat z vlastní zkušenosti, ne "jedna bába povídala". Tyhle řeči vážně nemusím.
Dobrý den, nevím jestli mám jít a telefon reklamovat nebo si to opravit nějak doma. Stává se mi,že chci někomu zavolat, tak vytočím číslo a telefon mlčí, tak zruším volání a dám ho restartovat a potom už běží normálně. Porad te mám telefon od o2?