nevericitomas píše:Ano, to sklo neni nijak zazracne, je presne na velikost displeje, ne skla, ale to je presne to, co je potreba pro snadne vyplneneni mezery. Zasadni myslenka je vyplneni mezery a zatim nic lepsiho pro ochranu flat S7 neni. Staci za 20 korun vyzkouset sklo z odkazu vcetne tekutiny a kazdy pochopi, jak to funguje.
Mě právě zaráží, že na tom odkazu je na obrázcích dole sklo, které nepokryje celý displej... Navíc tam přímo velkým písmem anglicky a rusky varují, že kvůli zaoblení displeje je sklo menší než displej (pro S7 atd.). A u S7 zaoblení začíná ještě na aktivní ploše displeje. Je to opravdu správný odkaz.
Můžeš případně nahodit obrázek, jak to na telefonu reáně vypadá? Díky.
-- 19. 3. 2017 12:23 --xploded píše:Já mám ten samej problém.Po updatu na nugat vypadává signál.Tak třikrát za den musím restartovat telefon.Telefon jsem dal na reklamaci do samsungu.Dostal jsem zápůjčku s7 a dělá to taky.
Mám O2 distribuci a telefon je nový od pondělka. Sedmička se do telefonu nainstalovala hned pár minut po zapnutí telefonu. Problém se signálem jsem zatím nezaznamenal. Byl to tedy v podstatě udate z čisté instalace.