Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod guiz 15. 7. 2017 09:25

Tak stačí napsat do redakce a popsat o co jde, dát odkaz na diskuzi a někdo se z redakce určitě ozve. :-)
Tady kontakty na mail, stačí kliknout třeba na Filip Kůžel a je to.
A ty máš co za tarif brňák73?
https://www.mobilmania.cz/clanky/redakc ... fault.aspx
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod brňák73 15. 7. 2017 09:33

guiz píše:A ty máš co za tarif brňák73?
https://www.mobilmania.cz/clanky/redakc ... fault.aspx

Mam.profi na miru... a napsal jsem pred 2 dny na kontaktni formular ale bez odezvy....
brňák73
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 15. 7. 2017 09:38

Tak tarifem to asi nebude. Měl jsem podezření že to TM blokuje u tarifů Student a Mobil Data, kde má psanou max. rychlost 42Mbit. Ale tarif jede normálně bez omezení. Ale když tady psal djdekl že má stejný jako ty a LTE-A mu to indikuje, bude problém v tom, že TM prezentuje pokrytí které vůbec není. Tím by se MobilMania mohla zabývat a prošetřit to.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod brňák73 15. 7. 2017 09:48

guiz píše:Tak tarifem to asi nebude. bude problém v tom, že TM prezentuje pokrytí které vůbec není. Tím by se MobilMania mohla zabývat a prošetřit to.

Tarifem to neni ja mam 4G+ v Praze ale v Brne a okoli kde ma byt 4G+ ho nemam a to jak na 800+2100 tak ani 800+1800, ktere je napr v okoli prehrady v Brne ci v Jedovnicich na Blanensku...a presne to si myslim ze by mobilmania mohla rozhrabnout...neco co T-mobile inzeruje a neni pravda
brňák73
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 15. 7. 2017 09:56

Už jsem napsal Filipovi Kůželovi, popsal jsem celou situaci a dal odkaz na tuhle diskuzi. Tak uvidíme co odpoví. :-)
Naposledy upravil guiz dne 15. 7. 2017 13:08, celkově upraveno 1
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod flakk 15. 7. 2017 11:05

Jaké používáte nastavení rozlišení displejem? Full HD nebo to ještě větší? Ma to nějaký zásadní vliv na baterii? Kdyz jsem telefon poprvé zapnul od nákupu, tak tam bylo full hd. Dal jsem větší rozlišení.
flakk
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 15. 7. 2017 13:37

Rozlišení mám nejvyšší, v pohodě vydržím 2 dny, tudíž baterii neřeším. Navíc jsem měl S7 v servisu a vyměnili i baterku - takže spokojenost.
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 15. 7. 2017 19:42

flakk: klidně si to zapni zpět na fullhd ty okem rozdíl nepoznáš a a ušetříš tak baterku, méně to žere :)
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jiri26 16. 7. 2017 08:11

Ahoj, nevíte jestli je možné zbavit se stále zapnutých - svítících hodiny při zamknutém displeji? Děkuju.
jiri26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uiqjirka 16. 7. 2017 09:46

Dá, vypni si funkci Always on Diaplay anebo si můžeš Always On přidat do lišty rychlého přístupu a jedním ťuknutím kdykoliv zapnout nebo vypnout dle potřeby.

Obrázek
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jiri26 16. 7. 2017 18:30

Funguje, děkuju.
jiri26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djdekl 16. 7. 2017 18:34

Tak v Prahe, kde je 800+2100 to 4G+ neukazuje
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 16. 7. 2017 18:43

Tak jsem si dneska reinstaloval S7 Edge, protože už moc lagoval. Reinstalace celkem pohodová, ale nad ikonkou Nastavení (ozubené kolo) mi svítí červená jednička jakožto nějaká notifikace. Za živýho boha nemůžu přijít na to, na co mě to upozorňuje a jak se toho zbavit :-D Nějaká idea? Proklikal jsem celý nastavení, opakovaně restartoval mobil, ale červená jednička u Nastavení stále září. Co mi to chce sdělit?
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Oops! 16. 7. 2017 18:46

Aktualizace?
Oops!
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 16. 7. 2017 18:58

Aktualizace Androidu ne, ty proběhly už všechny a ještě jsem kontroloval ručně, jestli tam nějaká nezbyla a vše je OK.

Jako je to blbost, ale irituje mě, že tady koukám na červenou jedničku, chci mít všechny updaty dokončený a někde něco asi visí a nevím co :-D

[edit] Vyřešeno, nebyl to problém Samsungu, ale launcheru (Arrow). Proklikal jsem komplet nastavení launcheru, pár věcí jsem zapnul a jiné zase vypnul - a notifikace zmizela :-D
Naposledy upravil Mr.Scully dne 16. 7. 2017 20:42, celkově upraveno 1
Mr.Scully
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka