Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod brňák73 16. 7. 2017 18:14

djdekl píše:Tak v Prahe, kde je 800+2100 to 4G+ neukazuje

No tak to z nas T-mobile děla pekne blbce...zda se....
brňák73
Junior

Odeslat příspěvekod Snapsik 16. 7. 2017 19:10

Zdravím, mám S7 Edge s nejnovější aktualizací. VoLTE mám zapnuto (nahoře v liště svítí). Myslím ale, že to občas zlobí a rád bych tuto vymoženost vypnul. Prosím, jak na to? V připojení - mobilní sítě tuto možnost nemám. Prosím o radu, kde jej vypnu. Díky
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod Matuji 16. 7. 2017 19:25

Snapsik píše:Zdravím, mám S7 Edge s nejnovější aktualizací. VoLTE mám zapnuto (nahoře v liště svítí). Myslím ale, že to občas zlobí a rád bych tuto vymoženost vypnul. Prosím, jak na to? V připojení - mobilní sítě tuto možnost nemám. Prosím o radu, kde jej vypnu. Díky

Řešilo se to tu na stránce 283.. Tady kopíruji můj návod:

Přesně ten stejný problém jsem tu řešil cca den dva zpět. Volal jsem na O2, Samsung linku atd. Nakonec jsem to vyřešil přes programek quicksorcutmaker. Nainstaluješ, spustíš, vyhledáš si "IMS SETTINGS", spustíš a ocitneš se ve skrytém menu, kde zvolíš možnost "IMS SERVICE SWITCH" a tam si manuálně vypneš VoLTE.Vyřešeno a funguje to.. ;-)
Matuji
Junior

Odeslat příspěvekod Snapsik 16. 7. 2017 19:42

Dík moc, provedeno.
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 16. 7. 2017 19:53

brňák73 píše:
djdekl píše:Tak v Prahe, kde je 800+2100 to 4G+ neukazuje

No tak to z nas T-mobile děla pekne blbce...zda se....

Tak na GSMwebu jeden uživatel napsal toto :

Pajka: Mam taky S7. 4G+ nebo LTE+ (zalezi jestli je to ETL nebo TMZ FW) se zobrazuje pri LTE-A, ale jen pokud aktualni agregovana sirka pasma prekroci 20MHz. To znamena, ze oblastech s agregaci B1 a B20, kde je 10+10MHz se LTE-A na S7 neindikuje, ale pozna se v servisnim menu. Jinak v Praze, kde je agregace 15MHz B3 + 10MHz B20 pri pouzivani dat vidim indikaci LTE+

Takže podle uživatele Pajka to by dávalo smysl, když to někdo potvrdí tak asi máme na Moravě smůlu. Podle tohoto vysvětlení asi LTE-A jede, ale telefony nám to neindikují kvůli tomu že u obou agregovaných pásem nepřesáhne šířka pásma 20MHz. Máme tu asi jen 10+10MHz.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod brňák73 17. 7. 2017 07:42

guiz píše:Takže podle uživatele Pajka to by dávalo smysl, když to někdo potvrdí tak asi máme na Moravě smůlu. Podle tohoto vysvětlení asi LTE-A jede, ale telefony nám to neindikují kvůli tomu že u obou agregovaných pásem nepřesáhne šířka pásma 20MHz. Máme tu asi jen 10+10MHz.

Otazka zni? Da se nekde sehnat data o sirkach pasma v jednotlivych lokalitach? Jinak jsem napsal na Samsung zda je tomu tak.
brňák73
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 17. 7. 2017 08:19

Myslím že na tom gsmweb.cz by ti to řekli jaká je kde šířka pásma.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod niki66 17. 7. 2017 10:34

Nazdar. Mam druhy den S7 edge, presiel som z iného telefonu a operacneho systemu na tento, neviem este velmi kde co a ako ponastavovat, ale trosku ma rozculuje to, ze mi zerie baterku len tak aj ked nic nerobim s telefonom. Odpojim tel z nabijacky, a o hodinu mam o 4% baterky menej. Mam nastaveny HD displej, bocny info panel som vypol uplne pocas noci, mam aktivny always-on. Viete mi niekto poradit co alebo ako nastavit optimalne, aby sa to vybijanie nedialo? Za noc ked ho mam len tak polozeny na stole, zmizne za 6 hodin 22% baterie. KEd pozriem na app spotreby baterie, tak skoro ziadna. Musi to zrat asi system. Vopred vdaka za rady.
niki66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carllos VoIP 17. 7. 2017 11:33

Nainstaluj si: https://play.google.com/store/apps/deta ... .bbm&hl=cs , kde uvidíš vše přehledně. Také bych udělal factory reset.
iPhone 12 Pro Max, AW 5
Carllos VoIP
Junior

Odeslat příspěvekod michalkoo 17. 7. 2017 13:00

Ahojte, mam taku otazku, vlastnim Galaxy S7 s ktorym som skopojny, len jedina vec ktora mi vadi je kvalita nahravaneho zvuku na koncertoch na ktore casto chodim :D zvuk je strasne skresleny a v porovnani napr. s iPhonom je zvuk v podstate otrasny ale video je pekne kvalitne
neexistuju nejake softverove "fičúrky" na zlepsenie kvality nahravaneho zvuku v hlucnych prostrediach? alebo nejake externe pridavne mikrofony do 3,5mm jacku? na nejake mikrofony som pozeral ale chcel by som sa poradit
budem vdacny za kazdu radu
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cardi 17. 7. 2017 14:52

michalkoo: jo kup si iphone :) jinak když jsem na koncertě nahravání by mě fakt nenapadlo..
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Pan Kája 17. 7. 2017 18:28

V Praze s Kaktusem se mi 4G+ zobrazuje.

Na videa z koncertů jedině lumii :) Teoreticky kvalitní bluetooth mikrofon, ale prakticky bych to bral spíš jako vyhozené peníze.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod guiz 17. 7. 2017 19:22

brňák73 píše:Otazka zni? Da se nekde sehnat data o sirkach pasma v jednotlivych lokalitach? Jinak jsem napsal na Samsung zda je tomu tak.

Tak dej pak vědět co na to Samsung. Pan Kůžel je na dovolené tak se tím nyní zabývat nebude aby to zjistil.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Snapsik 17. 7. 2017 20:24

Ahoj, prosím o radu. Stahuju nějaké aplikace z Oculus store do telefonu. Obchod hlásí, že jsou to aplikace, které jdou přesunout na kartu. Dám přesunout, přesunuje se a po nějaké době vyjede hlášky o nedostatku místa na kartě a přesun spadne. Mámkartu 128GB a na ní tak 20GB místa. Nevíte někdo, kde je problém? nejde to ani u jedné z tří dnes stažených aplikací. Díky
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod torn406 18. 7. 2017 05:53

Carllos VoIP: jak jsi rozjel tu aplikaci GSam Battery Monitor pro sledování spotřeby? Ve výpisu mi to nechce ukazovat spotřebu jednotlivých spuštěných aplikací. Mám Android 7, na S7. Předem dík...
Samsung Galaxy S7 + Samsung Gear S2
torn406
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka