Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
johnface1987 píše:Kryt mám...
Sklo přes celý displej i se zahnutím nelze použít téměř s žádným pouzdrem tohoto typu, který máš. Dokonce se mi stalo, že při aplikaci, jak jsem furt centroval, se mi displej i poškrábal.
Mám teď originál Samsung folii a jsem spokojen (první se mi zešoupala - asi z několika vrstvem - to jsem spokojen nebyl - ale telefon jsem dost "koupal"). Ještě se dá sehnat fólie i na eBay obdobné kvality za 20CZK. Byla v pohodě. Nicméně je potřeba si s lepením vyhrát, aby to v rozích nedělalo bubliny. Lepil jsem za vlhka (opláchnu telefon a folii) - což je nejlepší. Fólie pěkně klouže, dá se posunout, vodu vytlačím s bublinami. Fólie vydrží tak 3 - 6 měsíců.
Andros píše:johnface1987 píše:Kryt mám...
Sklo přes celý displej i se zahnutím nelze použít téměř s žádným pouzdrem tohoto typu, který máš. Dokonce se mi stalo, že při aplikaci, jak jsem furt centroval, se mi displej i poškrábal.
Mám teď originál Samsung folii a jsem spokojen (první se mi zešoupala - asi z několika vrstvem - to jsem spokojen nebyl - ale telefon jsem dost "koupal"). Ještě se dá sehnat fólie i na eBay obdobné kvality za 20CZK. Byla v pohodě. Nicméně je potřeba si s lepením vyhrát, aby to v rozích nedělalo bubliny. Lepil jsem za vlhka (opláchnu telefon a folii) - což je nejlepší. Fólie pěkně klouže, dá se posunout, vodu vytlačím s bublinami. Fólie vydrží tak 3 - 6 měsíců.
Díky moc za informace! Tak ono asi stejně v kombinaci s tím krytem by ve většině případů měla stačit folie, pokud telefon nespadne na nerovný povrch (šutr).
Dal bys sem prosím odkaz na tu folii, se kterou máš zkušenost? Ať už tu original nebo z eBay... Díky moc.
Kunyak píše:Zdravím , tak to mi včera zahlásil antivir .... nikdy jsem nic takového nezaznamenal a to i přes to že kontrola se provádí každý den.
Hláška o tom problému zmizela až když jsem odinstaloval aktualizace zprav , teď zatím klid.
Setkal se někdo s něčím podobným ? A co to bylo za vir či co ? Dík za jakékoli info.
pcwifi píše:uplne me rozsekava, kdyz mi nekdo rika, ze mu v mobilu zacalo blikat, ze tam ma 5 viru a ze ma kliknout a stahnout antivir co problem vyresia pak mu uz mobil nenabiha a nebo temer nereaguje. Proboha pokud sosate v ramci Play shopu nejake normalni aplikace, vubec zadny antivir nereste, jen to brzdi cely system.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků