Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pikropikro 15. 4. 2020 20:32

Vymena baterie je VZDY tragedie. At uz ofiko nebo neofiko. Vymenena baterie uz tak lezela hooooodne mesicu nekde na skladech. Pokud ma nekdo pocit, ze vymena baterie povede k vetsi vydrzi nez na tu stavajici (originalni), ktera tam jenod vyroby, tak at vyhodi 1500 Kc a za 14 dnu si tady povime. Nova baterie je totiz uplne stejne stara, jako ta v mobilu!!!
pikropikro
Junior

Odeslat příspěvekod penav 16. 4. 2020 01:25

To možná je, ale co těch tisíc cyklů dobíjení ...
penav
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 16. 4. 2020 03:16

Pikropikro: jiste ze zde jde o ty cykly. A ty napises takovou hloupost že si člověk nepomůže :D jako nezlob se na mě ale to je pěkná blbost co jsi sepsal.
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 16. 4. 2020 09:10

Pikropikro: Tak to jsi napsal totalni blbost. Kdyby to tak bylo, jak Ty tady placas, tak veskere baterie na trhu, jako auto baterie, tuzkove baterie, baterie do notebooku, knoflikove baterie a vsechny ostatni baterie by byly kaput.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 17. 4. 2020 06:55

Jasne, hlavne ze vsechny ty tuzkovky a ostatni baterie lezi na skladech stejne dlouho co? Tam je jejich spotreba mnoho nasobne vyssi, nez u baterie do mobilu ke starsimu typu mobilu, ktery se uz mozna 3 roky nevyrabi. At tam vrazi baterii za 1500 Kc a za mesic sem napise, jak moc se mu vydrz zmenila!!! Zadna bourka to nebude.
pikropikro
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 17. 4. 2020 08:56

Dam vedet :-) Muzu si to nechat vymenit za 500,-Kc, ale bez radnyho slepeni telefonu a tlakove zkousky.
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Kitt2002 17. 4. 2020 09:36

Nechal jsem si vyměnit baterii na s7e.Manik,co mi měnil display,tak jsem nechal vyměnit i baterií(ne autorizovaný servis).Baterie i náš kupovaná , myslím Sunnysoft,tragédie.Horsi než má originální stará.Nejak jsem to nemohl vysychat a říkal si,že jsem tam nenechal mou starou originální.Po několika e-mailech,mi bylo řečeno,že baterie je ok,ale že kdyz si vyměním baterií za nejakou jinou...Objednal jsem dle recenzi na Ali jinou,vyměnil sám a ok(už stejně nebyl vodotěsný).Neni jako nova v novém telefonu,ale je nesrovnatelne lepší než vyměněna tím manikem.Jinak po měsíci některé baterie u nás nabízené,Alze,Sunnysoft stahovali z trhu a nechali na ně odkaz,že u těchto baterií byl problém s výdrží a proto je stáhli.Tak výměna baterie je dnes asi loterie.Ale pořád mám s7e a nedám na něj dopustit.Ale příště bych asi pořídil rovnou jiný telefon.
Kitt2002
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 17. 4. 2020 10:43

Kitt2002: máš jít do autorizováneho a tahle kravina se ti nestane :) asi tak
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kitt2002 17. 4. 2020 10:49

Jasný,ale zase dát 8000 i s výměnou displaye,to fakt ne :)
Kitt2002
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 17. 4. 2020 13:57

Jenže to je ta daň za tu levnou opravu. To tu pak nemůžeš nadávat, když to nebyl autorizovaný servis :/
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kitt2002 17. 4. 2020 14:21

Tak nenadávám.Jen píšu o mojí zkusenosti,kde koupě originál baterie v normální cz shopech nemusí být vždy výhra.Ano,máš pak v autorizovaném servisu možnost reklamace.Takhle je to o poznání těžší,dokázat,že problém je v koupené baterií,kterou sis sám vyměnil.Kdyby šlo jen o výměnu baterie,nechám si ji v autorizovaném servisu vyměnit.Preci jen voděodolnost a baterie za 2k,to ještě beru.Ale abych si (samozřejmě kvůli mě nešikovnosti) nechal vyměnit display za 8k,to už se mi moc nechtělo.Přeci jenom to byl už 3 roky starý telefon.Ale nikomu to nenutím.Takhle jsem ho měl za 2k opraveny(bez voděodolnosti)
Myslím si ,že pořád za 1500,- nechat vyměnit baterii je pořád lepší ,než za 300,- sám doma.Uz jen kvůli reklamaci.JK
S7e za to pořád ještě asi stojí.JK
Kitt2002
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 17. 4. 2020 14:55

No s tim tvrzenim o originalnich bateriich ve znackovych eshopech bych byl opatrny. Jednu takovou, zarucene originalni ve znackovem eshopu jsem koupil. Jeste jsem se zvlast dotazoval, jestli je to opravdu original, ze na obrazku maji original, podle ciselneho kodu, ale ze jsou v obehu padelky. Opravdu se dusovali, ze je to original. No a ze znackoveho eshopu prisel padelek. Hned po rozbaleni bylo videt, ze to neni original, ale padek a v telefonu mela zivotnost ze 100% kapacity do 0% kapacity asi 12 hodin nic nedelani. Tak putovala zpet. Byla to baterie do Lumie 950 XL, takze vymena byla sundat kryt a vymenit baterie. Jeste stary dobry system.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod feanoor 17. 4. 2020 15:31

Samsung Members -> Získat pomoc -> Interaktivní kontroly -> Baterie
Tohle by mělo poznat origo baterii, mně to hlásí stav - špatná.
Podle doinstalované appky AccuBattery je její kondice na 81%.
Zatím mi to ještě stačí, ale zjišťuju možnosti.
feanoor
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 18. 4. 2020 06:41

Ja mam stav dobry dle Members. 796 cyklu dle Sam Info.
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Kelly01 24. 4. 2020 13:09

Teď mi spadl S7 tak z 1,5m na roh na beton, kupodivu mu nic není akorát na zádech se objevila bílá bublina - prý nějaká folie vevnitř zad, a to samé cca na 5cm rámečku vepředu, ale displeje se to nedotýká a doufám že dál to nepůjde, co myslíte?

V servisu mi řekli že navíc je trošku do vrtule :D, a že když vymění záda jsou to vyhozené peníze, že stačí tu folii odstranit, záda budouu jako dřív, akorát budou průhledné :-)

Ale řekl jsem si co už, nevím zač ho vyměnit bo mi stále vyhovuje, tak nechávám vyměnit záda za origoš a dát tam zrovna original battery pack(tak se to jmenuje při objednání) od Samsungu.

Tak jsem zvědavej co s tím udělají a jestli bude výdrž baterky lepší :roll:

Jo, tel. má 3 roky a stav baterie píše jako dobrý...
Kelly01
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka