od vilcisko 19. 7. 2020 12:00
Caute majstri, Chcel by som sa spýtať skúsenejších, či viac v tejto problematike znalých. Mám 2 a pol rocný Samsung Galaxy S7, pred pol rokom som mal na Taiwane vymenený displej, zadný kryt aj baterku. (zadný kryt bol slušne zdemolovaný po jednom pade a po druhom som kvôli malej praskline na displeji nemohol plnohodnotne písať a tak som si to chcel dať vymeniť a na viacerých miestach mi povedali, že musim meniť nie len predok, ale aj zadny kryt. Za dobru cenu mi to teda na Taiwane opravili, plus ked už bol telefon otvoreny vymenili aj baterku. Povedali mi však, že tym, že ten telefon a jeho telo bolo dosť obite, už nemožu zaručiť, že telefon bude vodotesny. Ich praca bola podla mna vyborna, určite to neboli žiadni fušeri a ani sa ma nesnažili ošmeknuť. Taiwanci su smartphonova velmoc a služby tam funguju perfektne. Teraz som bol viac ako mesiac v prirode a zopar krat sa mi stalo, že kvoli tolkemu dazdu mi telefon slušne navlhol, ale počas cesty fungoval v pohode. Po par dnoch odkedy som prisiel domov, sa mi spravili na displeji male fialove skvrnky a behom 7 dní sa to zhoršilo tak, že už je na displeji len jedna obrovska fialova skvrna, kde vidim asi len 5% displeja. Aj ked telefon vlastne funguje uplne v pohode. Myslíte si že toto ešte stojí zato skúšať nejaku opravu? (pravdepodobne výmenu displeja) vdaka za nazory a rady.