Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BATMANZLIN 8. 3. 2017 13:36

Jejich obhajba byla postavena na tom,ze delali test vodotesnosti ktery nevykazoval chyby pristroje respektive jeho tesnosti. K tomu dodali jednu fotku. Dale pak jsem dostal zpravu kde je vytec zasazenych komponent a po ocisteni je tel. splepen a opet testovan na vodotesnost. Kdyz jsem po nich chtel fotku ci jiny dukaz testu PO znovuslepeni,zaslali mi opet tu samou prvni fotografii,takze se domnivam ze tel. testovali na vodotesnost pouze jednou a to az PO znovuslepeni. Samozrejme test mohli nejak obejit. Nechapu jak se do nej voda muze tak snadno dostat.
Jeste dodam ze tel co jsem minuly tyden vytopil byl jeste v nejakem ochrannem nerozbitnem gumovem pouzdre ktere tesnilo suplicek pro SIM.
Mimojine se pri prvni reklamaci odvolavali na to,ze jsem mel suplik pro SIM vytazeny nebo spatne zasunuty a proto se do nej voda dostala..... hajz.li!
BATMANZLIN
Junior

Odeslat příspěvekod sinco 8. 3. 2017 14:40

Nekdo bere vodeodolnost jako obranu treba pred nahodnym destem. No a nekdo si rekne ma vydrzet v hloubce 1.5 metru po dobu 30 miinut a tak kdyz se dostane par cm pod vodu na nekolik minut tak je to ok. Pokud ma uzivatel smulu na spatny kus co se muze stat a dostane se mu tam voda tak je mu nejaka "garantovana" vodeodolnost k nicemu protoze na vniknuti kapaliny do telefonu se zaruka nevztahuje. Servis te posle do.... se zarucni opravou. Pekna svinarna. A jak jim chces dokazat ze jsi fakt neprekrocil mezni hodnoty vodeodolnosti dane vyrobcem? Nijak. Sice jsi si priplatil za vodeodolnost ale jak je na tom tvuj kus poznas az kdyz se telefon dostane do styku s vodou.
sinco
Junior

Odeslat příspěvekod BATMANZLIN 8. 3. 2017 14:49

2 sinco: O nicem z toho co pises se nechci přít,protoze bychom se stejne neshodli a akorat byjsme se postekali.
Jak jsem na minule strance psal proto nechci tel standartne reklamovat,ale vyuzit pojisteni agent S7 co jsem dostal zdarma a zaplatit timpadem za opravu 990,- vcetne DPH.
Proto me zajima a znova se ptam citatelu ,jestli uz nekdo toto pojisteni pro vytopeny tel. pouzil.
BATMANZLIN
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 8. 3. 2017 17:34

Stejně je to bordel že se k tomu tak stavi fakt:/
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 8. 3. 2017 22:41

No jo no - mne ***** už při reklamaci vypáleného displeje. U TOP modelu bych si opravdu představoval trošku jiný servis.
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cardi 9. 3. 2017 08:36

Karl Kopfrkingl: a jak jsi dopadl s disp. ty?
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kakadu77 9. 3. 2017 11:39

Tak já si na servis stěžovat nemohu. Zavolal jsem, druhý den přijeli zapůjčili mi telefon Samsung S7. Celé to trvalo asi 6 dní a to možná i proto, že nebyl displej na S7 edge black. Takže za mne maximální spokojenost. Vyměnili mi displej i s rámečkem, baterii - což mne po cca 10 měsíčním používání potěšilo.
kakadu77
Junior

Odeslat příspěvekod BaldaP 9. 3. 2017 14:30

Používáte někdo defaultní aplikace na maily? Nejde mi odeslat jediný mail po přechodu na Nougat.
BaldaP
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 9. 3. 2017 14:37

BaldaP: kdysy jsem pouzival, tedka jsem presel na gmail a za me rozhodne lepsi :)
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ojto 9. 3. 2017 15:37

Caute nemate niekto problemi so sluchadlom pocas hovoru? Obcas aj na najnizsiu hlasitost hra dost nahlas.
ojto
Junior

Odeslat příspěvekod djdekl 9. 3. 2017 16:14

BaldaP: bez problemu... emaily mam na centrum.cz
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 9. 3. 2017 17:17

Reliks píše:Při flashování jiné ROMky se změnou CSC je potřeba vždy dát soubor CSC (vymaže všechna data). Když chcete jen novou ROM se zachováním původního CSC, používá se HOME_CSC z vaší aktuální ROM (všechna data zůstanou zachována). :)

Takze kdyz mam mobil origo TMS a nahodil jsem A7.0 O2C a chci ted zpatky na A7.0 TMS. Mam pri flashovani vynechat "CSC" a pouzit "home_CSC" aby se prepsalo na TMS?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 9. 3. 2017 17:24

cardi píše:Karl Kopfrkingl: a jak jsi dopadl s disp. ty?

Prý to není vada, ale vlastnost displeje a tudíž to nelze reklamovat.
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Reliks 9. 3. 2017 17:26

kultus: Ne. Když si změnil CSC na O2C, tak musíš dát zas všechny soubory s CSC aby se ti změnilo na TMS. ;-)
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 9. 3. 2017 17:35

Aha takze vsechno OK diky.
kultus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka