Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod guiz 8. 6. 2017 07:01

Mám dotaz na ty co mají S7 ETL a simku T-mobile. Přešel jsem k TM a v nastavení není možné zapnout VoLTE. Myslím že tu někdo psal že se zapne automaticky a v nastavení od Androidu 7 už zapnutí není, je to tak? Přesto mi nefunguje při volání se přepne do EDGE. Řešit to tedy s techniky aby to zkontrolovali a popřípadě ručně aktivovaly? A co Wifi volání, to na ETL funguje?
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod djdekl 8. 6. 2017 07:52

Jak dlouho máš T-Mobile ? Počkej pár hodin až den... VoWifi také šlape.
Samsung S7 7.0 ETL + T-Mobile
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 8. 6. 2017 08:45

Tak VoLTE už funguje, museli to opravdu ručně aktivovat z jejich strany. VoWifi jsem už také našel, funguje. Díky
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod johnface1987 8. 6. 2017 11:19

Jakože tam máš máš položku v menu? Já vůbec.
johnface1987
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 8. 6. 2017 11:43

Jestli myslíš VoLTE, tak to v menu není, zapíná se automaticky. VoWifi je v nastavení hovorů.
Přílohy
Screenshot_20170608-114018.png
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod tifar 8. 6. 2017 14:54

To je zaujímavé..mám nemecký aktuálny firmware a žiadne volanie wifi, ani volte tam nemám. To mi hlava nebere... Čo mám teda robiť, keď chcem volte a wifi?.. Orange v sk mi volte aktivoval, ale volte hovor som ešte nemal. Vždy mi to prepne na 2g..
Záhada...
tifar
Junior

Odeslat příspěvekod djdekl 8. 6. 2017 16:48

Umi Orange vubec VoLTE ??
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 8. 6. 2017 16:52

Nevím co musíš mít za FW aby ti to fungovalo u Orange, ale z německým FW ti to určitě nepojede. U TM v ČR funguje VoLTE buď na telefonech z distribuce TM nebo z volného trhu CZ ETL, u O2 buď ETL nebo z distribuce O2, to samé u Vodafonu. Takže asi tak. Takže bych zkusil nahrát fw pro oficiální Slovenskou distribuci, pokud nemá Orange ve svých telefonech upravený FW jako u nás TM, O2 a VDF.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod tifar 8. 6. 2017 16:55

Volte umí..:-)..len asi nie z nemeckým fw...
tifar
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 8. 6. 2017 17:06

Tak jsem dnes zkoušel ve městě kde je LTE-A 800+1800 rychlost a celkem v pohodě přes 100 Mbit. Jen mě zarazilo že to mobil neindikuje jako 4G+.Byl jsem napojen na frekvenci 1800 a svítilo pouze 4G.U O2 v takovém případě svítilo vždy 4G+.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod brňák73 8. 6. 2017 17:16

guiz píše:Tak jsem dnes zkoušel ve městě kde je LTE-A 800+1800 rychlost a celkem v pohodě přes 100 Mbit. Jen mě zarazilo že to mobil neindikuje jako 4G+.Byl jsem napojen na frekvenci 1800 a svítilo pouze 4G.U O2 v takovém případě svítilo vždy 4G+.

Po prechodu od vodafone, kde to + bylo take me u T-mobile me tvrdili ze se to u nich to + nezobrazuje...
brňák73
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 8. 6. 2017 17:28

No právě si myslím že se to tu už řešilo a někomu se to zobrazuje a někomu ne. Ale důvod nikdo neví.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod bastien 8. 6. 2017 17:30

Galaxy A3-2017 (ETL) má zobrazenou VoLTE položku v Nastavení sekce Připojení.
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod mifey 8. 6. 2017 17:52

... cardy : ze tam mas rychlonabijeni neznamena ze ho musis nutne pouzivat .. a pokud obcas je potreba tel. rychle nabit tak je to urco dobra vec ale vice se pise o tom ze to spis baterce skodi nez ze se nic nedeje .. vzdy je neco za neco .. a abys nebyl sulda jak pises a nemusel cekat 3 hodiny tak si ji dej nabijet pres noc :-D :-D
mifey
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 8. 6. 2017 19:23

kultus píše:mne by zajimalo jestli vam jdou na tech novy launcherech pridavat na plochu action notes. Na tom co tady koloval hned po uvedeni S8 to nefungovalo...

takze diky vsem za pomoc...zrejme je 20s za odzkouseni moc velika obet.
kultus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka