Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod johnface1987 29. 10. 2017 19:51

Ptám se lidí, kteří baterii už měnili.

Na servisní středisko se mi nepodařilo nikdy dovolat a než se tam dostanu, tak to potrvá. Ptám se z hlediska koupě dalšího telefonu, ale plánem delšího intervalu výměny za jiný.
johnface1987
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 29. 10. 2017 21:56

johnface1987 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat... dokážou vyměnit baterii tak, že zůstane telefon vodotěsný - S7?

Oficiální servis Samsungu garantuje i po výměně voděodolnost. Neznačkové servisy třeba jako Iloveservis voděodolnost po výměně baterie už nezaručují.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Svenmeister 29. 10. 2017 21:57

Samozrejme v autorizovanem servise to lze. Otazkou je cena, krome baterie budou dost pravdepodobne davat i nove zada. Na strankach Samsungu je seznam autorizovanych servisnich mist a center vcetne kontaktu. Ja takto nikdy nemel problem servis kontaktovat.
Svenmeister
Junior

Odeslat příspěvekod xanderovitch_1 31. 10. 2017 12:56

Po zkusenostech s vymenou baterie v neautorizovanych servisech bych do toho nesel. Jednak baterie vydrzela necely mesic a pak na tom byla jako stara rocni a po 2 mesicich se baterie uvnitr asi odlepila a hrkala v tel.
xanderovitch_1
Junior

Odeslat příspěvekod Narrex 31. 10. 2017 21:18

Na mojí 5 měsíců staré S7 jsem objevil "vypálenou" horní stavovou lištu.
Neúspěšně reklamováno.
Má někdo podobný problém?
Obrázek
https://www.facebook.com/nekupujsamsung/
Narrex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bastien 31. 10. 2017 23:07

Kde to bylo reklamováno?
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod ExEricss 1. 11. 2017 10:39

Vyzvedl kurýr (premium care) řešil Britex a Samsung VOC.
ExEricss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 1. 11. 2017 13:06

Ode dneška je k dispozici cashback 3000 Kč na webu samsung-bonus.cz pro S7/S7 Edge/S8/S8+.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod johnface1987 1. 11. 2017 15:16

Telefon jsem koupil v květnu za 16000 + cachback 2500CZK. Za 5 měsíců pád o 2 tisíce. Upřímně lituji ty, kteří kupují telefon při a po představení. Škoda, že k tomu Samsung takto přistupuje, je to fakt bída.

Nabíjí telefon někdo bezdrátově a na čem?

Já jsem se na to zase dal, ale přijde mi, že pokud nabíjím bezdrátově, baterie letí rychleji dolů. Telefon není po odstranění z nabíječky nikterak horký, ale vlažnější. Mám nabíječku z Ikea.
johnface1987
Junior

Odeslat příspěvekod CosiOdvedle 1. 11. 2017 15:17

Narrex píše:Na mojí 5 měsíců staré S7 jsem objevil "vypálenou" horní stavovou lištu.
Neúspěšně reklamováno.
Má někdo podobný problém?

Co to znamená neúspěšně reklamováno?
Reklamace zamítnuta - nezjištěna závada?
Pochybuji, že kdyžby si vytisknul takovouto fotografii s důkazem (raději bych otřel ten prst a vyfotil to znova) a přiložil to k průvodnímu dopisu, že by tě autorizovaný servis takto odpálkoval.

Pokud to takto proběhlo a ty trváš na závadě kterou by měla krýt záruka, máš možnost na stránkách městkého soudu dohledat soudního znalce v oboru, zavolat mu nebo napsat co si o tom myslí a za cca 1000kč by ti po takové domluvě vypracoval posudek...tento vytištěný posudek přiložit znovu ke standartní reklamaci a garantuji ti, že autorizovaný servis už nic rozporovat nebude, celý displej vymění (v našem servisu jsme v případě posudku měnili celý přístroj za nový, aby byla 100% jistota)

-- 1. 11. 2017 14:25 --

johnface1987 píše: Nabíjí telefon někdo bezdrátově a na čem?

Já jsem se na to zase dal, ale přijde mi, že pokud nabíjím bezdrátově, baterie letí rychleji dolů. Telefon není po odstranění z nabíječky nikterak horký, ale vlažnější. Mám nabíječku z Ikea.

Ahoj,
nabíjím téměř výhradně bezdrátově, používám asi nejrychlejší bezdrátovou nabíječku co je na trhu: Samsung Fast Charge - EP-NG930
Musíš k ní mít i dostatečně výkoný adaptér do zásuvky (není v balení přiložený, což se mi zdá jako svinstvo za tu cenu), já mám konkrétně model EP-TA20EWE ...obojí snadno najdeš třeba na Heureka.
Nabíječka má integrovaný aktivní větřák, který se automaticky spustí při startu nabíjení, takže telefon celkem uchladí.
To jakou cestou nebíjíš nemá a nemůže dělat poté rozdíl ve výdrži...je to zřejmě jen pocit :)
CosiOdvedle
Junior

Odeslat příspěvekod dryvole 1. 11. 2017 23:58

Pokud nekdo planuje koupi S7/S7 edge, tak je zde unikatni moznost kombinace slev:

Electroworld: cena 13.999 - 3000kc po predlozeni vernostni karty - 3000 kc cashback = 7.999 Kc + bonus repracek level box slim

Datart: Akce kdy zase je moznost uplatneni cashback + lze vyuzit airdart a ziskat jeste 2 letenky do 14 destinaci zdarma dle sveho vyberu

T-Mobile: Pri porizeni Tarifu L - 4000 kc - 3000kc cashback = 6.999 CZK

Vodafone: sleva na eshop 2000kc - 3000kc cashback = 8.999kc

iSpace: pri prineseni stareho telefonu sleva 1500 + 3000 cashback = 9500 kc

Mobil pohotovost: pridaji k vykupni cene vaseho stareho telefonu az 6000kc + Cashback + kosile na miru :)

Pokud mam dobrou kreditku a objednam online tak mam jeste 3% zpet.... Preji pekny vyber
dryvole
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cartee 3. 11. 2017 14:52

chlapci dneska ETL aktualizace o velikosti 122 MB se zaplatou 1.10.
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 4. 11. 2017 09:40

Od posledni aktualizace se mi při přihlašeni do wifi sitě nezobrazuje nazav dane sitě ve spodni časti displeje a tato aktualizace to bohužel nevyřešila.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod lokomot1 4. 11. 2017 18:47

Neví někdo něco víc o té akci elektroworldu s tím reprakem co zmínil dryvole? Přijde mi to jako skvělá nabídka, že bych ten telefon vzal snad i když nepotřebuju. Ale nikde o tom ani slovo...
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dryvole 4. 11. 2017 19:14

https://www.electroworld.cz/samsung-galaxy-s7-gold

reprak byl do ctvrtka. Ale akce s vernostni kartou porad jede a lze o ni zazadat i online
dryvole
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka