od Rixi 6. 10. 2016 05:38
Tak už fakt nevím co si o tam myslet:
https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/10/05/opraveny-samsung-galaxy-note-7-shorel-na-palube-letadla/
Mám vyměněný NOTE 7 a jsem maximálně spokojený. Jak předchozí kus, tak i tenhle funguje naprosto bez problému. Všechno běhá krásně a svižně, bez nejmenších záseku. Musím říct, že lepší mobil jsem do teď neměl. Obrovský displej který je navíc téměř bez rámečku i S-pen jsou naprosto návykové věci. Do teď jsem měl vždycky iPhone, tohle je můj první Android a i když jsem přecházel se značnými obavami, jelikož jak píši s Androidem jsem neměl naprosto žádné zkušenosti a ze všech stran se na mě valila masáž, že jediný svižný a odladěný systém umí udělat pouze Apple, čemuž jsem jako dlouhodobý uživatel také věřil, tak stejně jsem se to rozhodl risknou. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá. Už mě přestala bavit ta arogance a namyšlenost Applu, když 3 roky po sobě vydá stejný telefon. No a další důvod je příslušenství, Samsung Gear S3 považuji za nejhezčí smartwatch, kdežto ty od Applu za nejošklivější. Hodinky musí být prostě kulaté. Nebo další příslušenství jako třeba VR, které jsem dostal dokonce v rámci před-objednávky zdarma. Já prostě nechci čekat dalších 5 let než nabubřelý Apple možná představí své VR, já to chci hned. Ano provázanost produktu má Apple na špičkové úrovní, tady se má konkurence ještě co učit. Kdybych měl iMac, tak bych asi u Applu zůstal, ale vzhledem k tomu, že mám pouze iPad, který již od doby co mám NOTE 7 stejně moc nepoužívám, tak jsem se rozhodl konvertovat a opravdu toho nelituji. Potom co jsem si vyzkoušel druhou stranu, tak bych se již k iPhonu nevrátil. Tady se má Apple opravdu co dohánět, bezdrátové nabíjení, poměr velikosti displeje k tělu telefonu, atd... Jediné co mi hodně vrtá v hlavě, je ta prokletá baterka. Fakt bych nerad vyhořel kvůli tomu, že telefon nechám nabíjet bez dozoru. Tak opravdu nevím, je to problém a měl bych ho vyměnit, nebo je to jenom bublina a je lepši články toho typu ani nečíst??? A když vyměnit, tak za co?