Samsung Galaxy S8, S8+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod olda 8. 4. 2017 10:55

Tak já si na servis S7 nemůžu stěžovat. Měl jsem známý růžový proužek na displeji. Někdy byl více, někdy méně a někdy vůbec. Zavolal jsem přes aplikaci Agent S7, operátorovi jsem popsal problém a druhý den přijel chlápek pro telefon Ten už nic neřešil. Jen napsal stav telefonu a zapůjčil mi druhý telefon. V tu dobu proužek zrovna moc vidět nebyl. Telefon mi přivezl asi za 6 dní s novým displejem, baterkou a nějakým el. komponentem.
olda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 8. 4. 2017 11:10

Tos měl štěstí. Známé jsou i případy, kdy byl ten jejich agent hodně nepříjemný, když už se uráčil přijet. Kolegovi totiž na té lince řekli, že toho mají hodně a že ať si raději zajde do servisu sám ;-)
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cardi 8. 4. 2017 15:13

Karl Kopfrkingl: to je teda problem ot tam zavest co :D
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Xr33 8. 4. 2017 15:58

A nebude Samsung zdrazovat, když prohrál soud o vykrádání patentu softu Huawei ? ....(neoprávněného používání 4G technologie, softwaru uživatelského rozhraní a operačního systému ve svých telefonech. )

https://mobilizujeme.cz/clanky/samsung-zaplati-huawei-116-milionu-dolaru-za-poruseni-patentu
Xr33
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 8. 4. 2017 16:17

Má to nějak souvislost s S8, Ramsesi??
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Xr33 8. 4. 2017 17:28

Milý opasino.
Pokusím se ti vysvětlit já, to, co je každému normálnímu jasné, i kdyz pochybuji, ze to vzhledem k tvemu vykriku pochopis. Až přijde tvůj kamarád Ramses kterého se dovolavas, tak ti mé zdůvodnění potvrdí, pokud je příčetný.

Je úplně normální se zeptat ve vlakne spekulací nad vyrobkem Samsung, zda Samsung nezvedne cenu výrobku uváděného na trh, aby kompenzoval rozhodnutí soudu o povinné platbě za zneužívání patentů firmě Huawei.

Vlakno se jmenuje Samsung Galaxy S8 - spekulace před představením . Tak si myslim , že tady jsem správně se svojí otázkou.

Užívej si pohody , hezký večer, se srdečným pozdravem Xr33
Xr33
Junior

Odeslat příspěvekod Petulakkk 8. 4. 2017 18:42

Ten S7 Edge jsem už dávno prodal, nevyhovoval mi ve víc věcech :). Kdy se bude dát S8 osahat v obchodech jako treba Datart atd.? Myslím, že S7 a Note 7 tam byl relativně rychle, ale iPhony trvají měsíce a to je úplně mimo když kupuju chvilku po představení...
Petulakkk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 8. 4. 2017 19:41

S8 si již pár dní osahat lze.
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod opasino 8. 4. 2017 20:23

Xr33: Ty jsi si to ale špatně vyložil. Já se normálně zeptal, jestli to nějak souvisí. Přečetl jsem si totiž ten odkaz a neviděl v něm zmínku o S8, o kterém toto vlákno je, tak proto. Kdyby jsi se přímo zeptal, jestli si někdo myslí, zda zdraží S8, například oproti S7, atp., tak bych se samozřejmě neptal. :pozor
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cardi 9. 4. 2017 08:52

Xr33: ty jsi dobre mimo :D
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dusan 10. 4. 2017 08:24

S8 jsem si osahal o vikendu v drazdanskem Mediamartku, kde meli vystavene obe varianty a narozdil od ceskych obchodu, kde je kolem nich z pocatku hrozna tlacenice tam S8 a S8+ nikoho nezajimala, takze byl klid na ohmatavani.
Jinak za mne na zivo velke zklamani a na 90 % vypadnul ze souteze o muj novy mobil. :-(
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Junior

Odeslat příspěvekod slayers 10. 4. 2017 18:15

Co tě zklamalo Dusane? Též jsem ohmatával v Samsungu v Hradci Králové, byl jsem tam též sám a nic mě nezklamalo, naopak, pro mě je osmička velmi dobrá.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Junior

Odeslat příspěvekod Dusan 10. 4. 2017 18:34

Sirka displaye. Je strasne uzkej. S8 je vyslovene uz nepohodlna na cteni a S8+ ma standardni sirku displaye v zatracene nadstandardni delce. Pritom delka diplaye je pro pohodlny prijem informaci fakticky irelevantni. Pro mne asi deal breaker. Pokukuji nad Huawei Mate 9, protoze ma mnohem lepe vyuzitelny display.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 10. 4. 2017 18:59

Tak vidim, ze na to zacinaji prichazet i ostatni...S8 ma vysku S7e ale displej je o tolik uzsi...naproti tomu S8+ ma vyborne pouzitelny displej ale jako telefon je nepouzitelny. Nevejde se mi totizto do dvou rifli co maji krapet mensi kapsy :D ani v te ruce uz neni tak pohodlny. Zlaty Note 4...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod kozenka 10. 4. 2017 19:05

Dneska jsem v mel moznost v Alze novou S8 a S8+ vyzkouset a me se to proste libi. Displej skoro pres celou celni stranu to je proste pecka. Hodne libi ale ted jsem kupoval S7 takze pockam na S9 :-) jem by me zajimalo co chtej dal vymyslet uz neni snad co podle me :-D
kozenka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka