Samsung Galaxy S8, S8+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod stepi.p 16. 8. 2017 11:27

Zdravím, nepročítal jsem celou diskuzi, ale vyřešil někdo dlouhé vytáčení hovoru? Vím že je to problém LTE a přepnutí telefonu do 2G/3G sítě, ale čekat 20 vteřin na spojení je docela masakr.

Přepnutí telefonu do 2G/3G samozřejmě pomůže, ale pak jsou líná data.
stepi.p
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kakadu77 16. 8. 2017 12:12

Pokud máš Volte, tak ve 4G (LTE) vytočení okamžité, nepřepíná na 2,3G a při hovoru jdou i data.
kakadu77
Junior

Odeslat příspěvekod stepi.p 16. 8. 2017 12:24

Volte bohužel nemám.
stepi.p
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Myakoo 16. 8. 2017 12:34

Napisu to jsem jeste jednou, protoze to bylo jako posledni prispevek na strance tak nevim jestli si ho nekdo vsimne..

Ahoj,
Chci se zeptat, jde nejak predelat uzamcenou obrazovku? Hlavne mi tam chybi upozorneni nastaveni buduku v kolik ma zvonit..
Myakoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kakadu77 16. 8. 2017 13:53

Jakého máš operátora? Volte snad podporují již všichni.
kakadu77
Junior

Odeslat příspěvekod inkvizition 16. 8. 2017 15:02

OP to sice umí, ale problém je s podporou v SW. Totiž někteří to umí jen za pomoci svých vlastních SW releasů, které jsou dostupné pouze, pokud si telefon koupíš u svého operátora, jiní umí pracovat i s volným prodejem, co víceméně nikdy nefunguje je pokud je telefon koupen u jiného operátora než máš SIM. Samozřejmě jsem to nezkoušel ve všech permutacích, ale třeba O2 SIM a S8 od Tmobile je katastrofa, zatímco s T-mobile SIM pohoda. O2 sim a volný prodej jede naopak super. A tak porůznu.
inkvizition
Junior

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 16. 8. 2017 16:02

Přechod S7 edge na S8, vyplatí se? Váhám.
Wow efekt se nedostavil, displej nudloidní, čtečka zezadu...
Potěší mě tam něco? :D
m.a.x.i.m.u.s
Junior

Odeslat příspěvekod chuckymichal 16. 8. 2017 16:12

Osobne si myslím, že prechádzať na S8 sa vôbec nevypláca...
chuckymichal
Junior

Odeslat příspěvekod inkvizition 16. 8. 2017 18:14

Přešel jsem z S7 na S8, nicméně hlavně kvůli dobré nabídce výměny. Přechod za plnou cenu je podle mého nesmysl. Nudloudní display je dobrý, lépe si mi osobně drží v ruce a vejde se na něj větší část stránky. Čtečka je o zvyku, předtím jsem měl Huawei Mate S a Nexus 5S, které měly čtečku taky zezadu, takže za mě se to dá, chápu, že někdo to neskousne. Jinak Foto je jak přes kopírák a jediné co, tak zbývá skener duhovky, který je ale mnohem pomalejší, než otisk, takže ho podle mého používá málokdo. Ještě o něco pomalejší je, pokud nosíte brýle nebo čočky.

Osobně se moc těším na update Android O, protože se naplno otevře podpora BT 5 a snad se budou pak dát sehant periferie s opravdu dobrým dosahem a kvalitou přenosu. Ale to bude až tak leden/unor 2018.
inkvizition
Junior

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 16. 8. 2017 18:19

Já mám právě taky možnost výměny za dobrou cenu a proto o tom přemýšlím. Za plnou cenu bych nad tím neuvažoval ani trochu.
m.a.x.i.m.u.s
Junior

Odeslat příspěvekod olda 16. 8. 2017 18:53

inkvizition píše:Jinak Foto je jak přes kopírák

Tak já přešel z S7 edge na S8 a foto se mi zdá o něco lepší a hlavně rychlejší. Stejný postřeh má i kolega který má stále S7.
olda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fajn.snek 16. 8. 2017 18:58

Taky jsme přecházel z S7edge na S8. Využil jsem akce u O2 a dobře prodal S7e + dostanu kartu a powerbanku. S8 se mi tolik nelíbila, ale předchůdce jsem měl 16 měsíců, a už mě pálil v kapse :D Ale přechodu nelituji, je to vydařená evoluce, na čtečku se dá zvyknout, baterka překvapivě drží, fotoaparát za šera fotí lépe, a pro mě je i překvapením přední kamera, která oproti S7 fotí o hodně lépe. I design je povedenější, a člověk má pocit prémiovějšího zařízení.
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 16. 8. 2017 20:18

Měl jsi vůbec S8 v ruce ? Jako vyhozené peníze to opravdu neberu, a i když se to nezdá, tak i drobná vylepšení v celkovém součtu se rozhodně jedná o posun. A pokud ti to tak nepřijde, tak to nekupuj ;-)
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 16. 8. 2017 21:08

Ideální to není, ale když má člověk pouzdro, které má předěl mezi foťákem a čtečkou, tak už pak sahá na čtečku automaticky. A ani na S7e to nebyl ideál, někdy si čtečka prostě řekla, že nebude spolupracovat, a odemknul jsem třeba až na 4 pokus.... Samsung má v téhle oblasti hodně co dohánět, na Honoru 8, který mám doma funguje 100x lépe
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod Zennek 17. 8. 2017 21:59

Nick Cave píše:Hard reset jsi dělal?

Dal jsem ho do továrního nastavení,jak mi řekli v Samsungu.Ale nepomohlo to.Je v tom nějaký rozdíl?Hoch v prodejně,kde jsem ho koupil,říkal že ten problém se vyskytl u více majitelů a do 14 dnů,že má přijít oprava sw.Děkuji Zd.
Zennek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka