od Krabatt 12. 10. 2017 11:20
Přečetl jsem celé tohle téma a překvapilo mě, kolik drobných potíží telefon trápilo. Já S8+ koupil před měsícem a vše je naprosto ok. Tak ok, až jsem z toho v šoku. Přešel jsem z iPhonu po zklamání z uvedení poslední generace, která mě nezaujala. Chtěl jsem si totiž koupit nový telefon a po mnoha letech jsem Apple opustil.
A nelituji, alespoň zatím. Odolnost proti poškrábání je skvělá. Po měsíci ani jediný škrábanec. Telefon je bez jakékoliv ochrany. Neřeším to, pro mě je to spotřební věc, kterou nosím v kapse. Výdrž na baterku v pohodě, celý den i při intenzivním využívání. Dva dny dám taky v klidu, pokud nepoužívám navigaci nebo hry. Se čtečkou nemám problém a z 20 pokusů otevřu 19x napoprvé. Jen zcela výjimečně telefon zavibruje, že mám prst mimo. Doporučuji si registrovat prst, kterým odemykáte, alespoň 3x. Ta pozice čtečky není ok, ale zvykl jsem si rychle.
Poměr stran displeje mi už po po pár hodinách přišel geniální. Telefon se dobře drží, i přes svou velikost. Starý poměr 16:9 mi dnes připadá divný. Vypalování displeje jsem si nevšiml, ale i během navigace mi občas někdo zavolá a tím se obraz alespoň na chvíli změní. Překvapilo mě, jak rychle se telefon odemkne s pomocí obličeje. Duhovku nepoužívám, jsem v tomhle směru konzervativní uživatel a oko si skenovat nenechám. Bezdrátové nabíjení super, asi o 40 minut delší než přes drát. Mám originální příslušenství. Systém svižný, bez zbytečného balastu, paráda.
Takže za mě palec nahoru. Netušil jsem, že Samsung je tak daleko. Telefon jsem si koupil spíše jako takový osobní test, jestli mě nebude Android štvát, a taky kvůli překrásnému designu. Je to fakt magnet na oči. Navíc jsem měl štěstí na super akci v Datartu. 18K s DPH je bezkonkurenční cena, ta rozhodla. Jestli bude telefon stejně spolehlivý, jako dosavadní iPhony, tak dám šanci i další generaci.
Naposledy upravil
Krabatt dne 12. 10. 2017 13:36, celkově upraveno 1