Samsung Galaxy S8, S8+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Anik 5. 11. 2017 14:53

Jsem si zase někde něco nastavila a neumím to vypnout :-( byla jsem někde v nastavení cehosi,kde byl seznam aplikací a tam se dal vybrat o interval,za jak dlouho se má opět přehrát zvuk na neprectenou zpravu,whats app,hovory,messenger,apod. Nevíte,kde prosím? :-(
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod Tacud156 5. 11. 2017 17:33

Nastaveni usnadneni pripomenuti upozorneni a potom vypmout
Tacud156
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2017 19:28

fajn.snek píše:Myslím, že zklamaný určitě nebudeš, S8 je super telefon. Navíc Samsung má v ČR mnohem lepší podporu, jak servisy, tak vydávání FW atd. Oficiální zastoupení LG není schopné 2 měsíce od představení říct kdy a za kolik telefon bude, a pak by jsi si ještě koupil telefon, který by ani nebyl určen pro ČR. V30 v parametrech ničím nevyčnívá, naopak po půl roce dorovnává ostatní výrobce, kteří tuto výbavu představili už na MWC v Barceloně.... Jsou to amatéři, akorát to zase budou pak prodávat za 12 tis.

Tak zrovna Samsung vydávání aktualizací, případně nových verzí Androidu dost flákají a jsou vždy mezi posledními kteří to vydají ...
Jejich slibované měsíční bezpečnostní aktualizace jsou také jen sliby, natož nové verze systému.
anonymni

Odeslat příspěvekod jartoo 5. 11. 2017 19:52

I když zde někdo píše že je to u s8 složitější, může někdo napsat jak lze nahodit oreo verzi? Ideálně tak aby, to byla vratná změna bez porušení záruky. Start beta verzi je jen pro jisté země, nepočítám že tam jsme :) Každopádně díky za komentář, strucny postup kde stáhnout konkrétní verzi a jak ji nahodit do tel. Root nemám, v odinu jsem už Flash dělal..
jartoo
Junior

Odeslat příspěvekod Mizlerek007 5. 11. 2017 20:40

pokud máš Multi CSC tak nelze bez root a ztráty záruky... nicméně volné stoly na Oreo už jsou obsazené, takže ani kdyby jsi třeba z VDO nahodil BTU tam Oreo nestáhneš... jedině druhá vlna, která bude pro Polsko, Německo atd, ovšem tam ČR také není
xxxx/ LG G4/iPhone 6 Plus/Galaxy S6 Edge+/ Honor 7/ iPhone 6s/ Galaxy S6 Edge / iPhone 6s Plus / Galaxy S7 / iPhone 7 / Galaxy S7 Edge / Huawei P10 / Galaxy S8 / iPhone X / Huawei P20 / Huawei P20 Pro / Galaxy S9+
Mizlerek007
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2017 20:40

Na androidforum najdeš vše potřebné, je tam celé vlákno ...
anonymni

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2017 10:56

S8 od CZ Vodafone (VDC) během měsíce obdržela další update, ostatní distr. nic
Přílohy
Capture.PNG
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 11. 2017 12:11

Ani německá distribuce nemá cca.2 měsíce aktualizaci ...
anonymni

Odeslat příspěvekod Mizlerek007 8. 11. 2017 13:15

i přítelkyně na S7 má každý měsíc aktualizaci a já na S8 naposledy QH3 :hm volný prodej CZ (ETL)
xxxx/ LG G4/iPhone 6 Plus/Galaxy S6 Edge+/ Honor 7/ iPhone 6s/ Galaxy S6 Edge / iPhone 6s Plus / Galaxy S7 / iPhone 7 / Galaxy S7 Edge / Huawei P10 / Galaxy S8 / iPhone X / Huawei P20 / Huawei P20 Pro / Galaxy S9+
Mizlerek007
Junior

Odeslat příspěvekod Starbuck 8. 11. 2017 13:46

Mám nastavené SmartLock na důvěryhodná zařízení (hodinky) a polohu (doma), ale podle mého to nefunguje :pozor . Taky mám rozeznávání obličeje (funguje) a zamčení po 30min nečinnosti (taky funguje) - to jenom pro informaci, jestli se to třeba nehádá. Ale byl bych rád, kdyby SmartLock fungoval, protože třeba když se v noci vzbudím a chci jenom rychle mrknout na mobil, nechce se mi zadávat PIN, ani rozžínat světlo, aby poznal obličej (kdoví, jestli by tu vyoranou myš poznal :-D )
Starbuck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2017 14:19

Měl jsem SmartLock na místa taky, ale pak jsem kolikrát vytáhl telefon X kilometrů od daného místa a telefon byl odemknutý. SmartLock jsem tak nechal jenom na BT v autě, jinak pořád prst a od té doby žádný problém s nezamknutým telefonem.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Starbuck 8. 11. 2017 21:01

Taky zajímavý problém, ale vlastně přesně opačný.
Starbuck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 9. 11. 2017 00:57

Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod filip2580 9. 11. 2017 10:05

Mám problém s před týdnem koupeným samsungem galaxy s8. Dost mě jeho používání unavuje a vysušuje oči a to už třeba po 10 minutách používání. U mého minulého telefonu galaxy s5 se mi to nedělo. Zkoušel jsem různé nastavení barev i režim potlačení modré barvy a nic nepomohlo. Ač nerad tak uvažuji o tom, že telefon kvůli tomuto problému vrátím. Nevíte v čem by mohl být problém nebo jak telefon správně nastavit aby se to nedělo?
filip2580
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka