Samsung Galaxy J5 (2017) - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod muchacho 25. 10. 2019 13:11

Před pár dny jsem aktualizoval manželce J5 (2017) na A9 Pie a dnes ráno jsem si na jejím telefonu připojeném přes noc k nabíječce všiml, že na displeji vytrvale svítí,že je "100% Plně nabito". Trvale svítící informace nadělají AMOLED displeji moc dobře, tak bych se chtěl zeptat, jestli jde tahle trvale svítící hláška nějak vypnout?
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 25. 10. 2019 15:14

Jo toho zobrazení stavu nabíjení jsem si taky všiml, vzhledem k tomu, že telefon nemá notifikační led je to dobrá vychytávka.
O vypalování bych se neobával, ten text se občas posune.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Shanyo 28. 10. 2019 09:10

Po aktualizaci na Android 9 se mi přestal ukazovat již otevřený náhled příchozí zprávy nebo emailu na zamykací obrazovce. Vždy musím ještě kliknout na zobrazenou obálku a nebo na ikonku zpráv. Nevím co s tím. Vše jsem prohledal v nastaveních, ale nic, čím bych to zobrazování změnil, jsem tam nenašel. V rodině máme další dva různé telefony s devítkama a tam to vše funguje.
Shanyo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Shanyo 30. 10. 2019 08:07

Vše vyřešeno.
Shanyo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymius 30. 10. 2019 09:36

Jak ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Shanyo 30. 10. 2019 10:35

Po aktualizaci jsem zjistil, že v nastavení jsou nějaké změny proti původnímu OS. Měl jsem sice nastaveno aby se mě zobrazovalo upozornění na zamykací obrazovce, ale nevšimnul jsem si, že ještě musím povolit, aby se mě ukazovali "podrobnosti " a já měl jenom skryté. No a když jsem odťuknul ty podrobnosti, pak vyjelo okno s možností nastavení průhlednosti toho okna. Měl jsem to na 50%, tak jsem to nechal. Pak jsem si poslal z jiného mobilu zprávu a vše už fungovalo až na to, že to okno bylo ještě moc probarveno podkladem. Celé dvě hodiny jsem zase hledal, kde jsem to vlastně nastavoval. Pak jsem dal průhlednost na 0% a pohoda. Teda on ten podklad malinko stejně prosvítá, ale je to decentí.
Shanyo
Kolemjdoucí

Předchozí stránka