Dovolil jsem si založit nové vlákno a udělat dobrý skutek exkluzivně pro mobilmaniaky. Řeknu vám jak získat telefony Galaxy S7 (nebo edge, s8 atd...) v akci probíhající do 16.11.2017 v electroworldu. Za poslední dva dny (čtvrtek, pátek - to už všichni víme jsou telefony beznadějně vyprodané) jsem si ověřil, že to funguje, protože mám objednaný zlatý i černý..tak jdemem na to.
potřebujete: PC, případně mobil, trochu času, být v pozoru...
Celé je to o tom, že telefony jsou sice vyprodané, ale nové kusy se stále objevují! něco mezi 10-15 kusy denně(pokud se bavíme o S7). Podle mého (ne moc dobrého) statistického vzorku 2x až 3x denně nejčastěji kolem oběda a večer, případně později ráno. Problém je, že černý je vyprodaný obvykle do 5 minut, ostatní do 10-15 minut....Takže buďme pozitivní a podívejme se na to tak, že času na nákup je v podstatě dost

Jak na to:
pokud sedíte doma nebo v kanclu u PC je to jednoduché. Stáhněte si addon pro firefox distill.io (existuje milion alternativ, já budu pracovat s tímto programem). Program umožňuje podobně jako stránka followthatpage(kterou požužívá plno z nás pro sledování kaktus kreditu) sledovat změny na webové stránce. Cloudové sledování je ale omezené a nebo placené, takže použijeme sledování, kde se využije váš PC a vaše připojení. To je zcela zdarma.
V případě potřeby poradím, ale věřím že to zvládnete.
1)Zapnete PC a necháte ho běžet.
2)Firefox + instalace distil.io addonu
3)distill.io - Nastavte si v programu sledování stránky electroworldu s požadovaným telefonem > nechte sledovat část(nebo části) stránky s dostupností > interval ideálně cca 30 sec až 1 minuta.
4) zaregistrujte se na electroworldu, vyplňte všechny údaje, nechte okno trvale otevřené a čekejte.
5) distil v defaultním nastavení ukáže okýnko o změně a udělá zvuk upozornění, když se změní skadová dostupnost
6) přehodíte okno a na 5 kliků koupíte telefon, stihnete to vklidu do dvou-tří minut od dodání telefonů na eshop
7) vše, telefon je Váš
ale co když pracuji/ pohybuji se v terénu?
krok 1-2 stejný
krok 3) distill.io upravený o nastavení posílat email. Necháte si prostě zaslat email o změně na stránce. Používáte gmail a chodí Vám emaily instatně? výtečně. NE? najděte si u svého operátora službu zaslání sms o příchozím emailu(všude zdarma) a nastavte...
4) stejné u PC varianty ale uděláte v telefonu
5) distill.io při změně stránky pošle upozronění a vám okamžitě přijde majl/sms o změně dostupnosti telefonu
6) do minuty, dvou máte objednáno
7) telefon je váš
takže je jasné že pokud je vše nastaveno správně, je to otázka pouze toho mít čas a možnost odkliknout objednávku v pravý čas.
P.S.: objednávku na zlatý S7 budu rušit, tak pokud někdo chce, je objednaný do ostrava avion, možná bych mohl nějak(nevím jak) předat na někoho jiného....
P.S.2: díky udělá radost, můžete s ním případně poposunout vlákno nahoru a tím ho dostat mezi více mobilmaniaků..Hodně štěstí