od danielkop 18. 10. 2018 13:53
tak jsem zkoušel dát do telefonu ještě jinou Simku (od Kaktusu) i třeba přehodit simku ze šuplíku 1 d šuplíku 2 a dělalo to také, ale mezitím jsem dal tu mojí Sim do tlačítkové Nokie, tam s tím párkrát zavolal, pak to vrátil do A8 a najednou přišla SMS, že mi za chvíli přijde konfigurační zpráva na MMS..... ta přišla a najednou vypadá, že to funguje tak jak má.... tak nevím, jestli ta konfigurační zpráva mohla mít takový efekt, ale snad to opravdu bude fungovat.
Zvláštní je, že ta konfigurační zpráva přišla až nyní, po tom vložení simky do tlačítkáče a ne dříve (v A8 jsem jí provozoval cca 2 týdny).
Jinak ještě dotaz k továrnímu nastavení. Pokud si chci mobil zálohovat, tak do Google drive se mi nahrávají kontakty, maily, seznam aplikací atd... ale pokud bych si zřídil i ten Samsung Account, udělá se mi nějaká ještě "pečlivější" záloha, která např. zachová i SMS, rozložení aplikací, nastavení telefonu (vyzvánění, upomínky atd.) nebo to tako neumí? a dá se případně taková velmi pečlivá záloha nějak udělat?