No co už, beru to sportovně, stát se to může... Snad to bude co nejdřív. Pán sice psal že to budou asi posílat do Samsungu, ale uvidíme. Počítám že o ochranný sklo co jsem si lepil asi přijdu, nebo se mění jen displej?
ahojte, dnes mi dorazila konecne aktualizacia. sice pridali nocny rezim, ale zmizol mi v liste zostavajuci cas do konca nabijania. stalo sa to aj Vam ? pouzivam original nabijacku. teda o o yo vzdy ukazovqlo zostavaju cas aj ked bol pripojeny mobil k PC. teraz mi tam ukazuje len percenta...
Když tady padla zminka o AOD, tak než mě S9 dojde z reklamace, tak by mě zajímalo, lze nějak (třeba nějakou aplikací) nastavit zobrazení AOD na chvíli po přejetí rukou nad vrchními senzory? Uměla to třeba Lumia 920... Stejně tak jsem nikde nenašel možnost probouzení a uspání poklepáním na displeji, ale to nahrazuje asi stisk domovského tlačítka?
U rady 9 lze probudit dvojim poklepanim na domovske tlacitko. Az rada 10 klasicky poklepanim kdekoliv. AOD neni potreba vypinat, nic to nespotrebovava, takze probouzeni mavnutim neni integrovano, protoze by to byla zbytecnost.
Dneska mi došla thajská simka. Provedl jsem postup z netu a voilá - už mi funguje nahrávání hovorů. Žádná apka, pěkně výchozí funkce telefonu i na A9. Teda je s tím vopruz, ale za to to stálo...
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
A proc delas takove kejkle , mam S9+ XEZ s posledni aktualizaci a na nahravani pouzivam uz dlouho Zaznam Hovoru od Mobileldea Studio.Samozrejme bez jakychkoliv uprav mobilu.