od FeShiNe 30. 6. 2019 06:31
Osobně bych taky sáhl po S9, ale je vidět už z dotazů, že by v tomto případě úplně stačila S8. Jediné co bych S8 vytkl je umístění čtečky otisků prstů a nejspíš žádné další aktualizace android krom tedy zabezpečení. Už jen proto by vyhrála S9. Vlastním S9 plus a přítelkyni jsem pořídil S8 je naprosto spokojená (aktualizace androidu ji spíš vadí, řeším a nastavuji to já) a pokud porovnáme výsledné fotky, tak si kolikrát i říkám "sakra, jak je možný, že má s8 tak pěkný fotky, když já mám o tolik dražší S9 plus 256GB". Obzvlášť těsně po aktualizaci na pie u S9 byl poněkud horší foťák, teď už je to zase lepší snad s každou aktualizací. Samozřejmě S9 má ve výsledku fotografie lepší a nejvíc je to poznat na větší obrazovce a ne na displeji mobilu, ale běžný amatér to tolik nezkoumá. Mezi S8 a S9 takový rozdíl není respektive S9 je vyladěná S8. Kdybych řešil peníze a nevadila by ta čtečka + bych vyloženě nechtěl mít co nejvyšší S řadu, tak úplně v klidu beru S8.
Tchán používá doteď S6 edge a nechce se ho zbavovat, je spokojený, takže to co komu vyhovuje si musí každý rozmyslet sám.