Samsung Galaxy S9, S9+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sinco 26. 1. 2019 17:33

orgasmic: Mám pro verzi a vím jak to fungovalo na 8 a teď na 9. Aplikaci jsem odinstaloval a po pár dnech jsem někde četl že to funguje. Nevěřil jsem ale nainstaloval a bez zásahu do nastavení aplikace to zkusil. A hádej jak to dopadlo. Tak jak to píšou na podpoře aplikace. Poté proběhlo testování s různým nastavením a buď to nešlo vůbec a nebo s velký rozdílem v hlasitosti.
Mám pro tebe výzvu. Zavolej na plechovou hubu, třeba O2, vodafone a pod. a nahrej chvílku hovoru a během záznamu řekni třeba číslovky od jedné do 4. Tento záznam pak pověs třeba na uložto. Dokážeš tímto nám všem kteří tvrdí že to nahrává protistranu slabě že se mýlíme a že máš pravdu. Jinak s prominutím kecáš bludy.
sinco
Junior

Odeslat příspěvekod kotrbal 26. 1. 2019 18:49

guiz: Napisal si, ze 9 pride skoro zároveň s DTM ktora vyšla, na vsetkych trhoch kde posobi T-mobile, skoda ze to nevyšlo, ani cesky TM a slovensky Telekom, NIČ. Vedel som, ze to bude nadlho........
Inak co sa tyka nahravania hovorov, tak nevravim ze to nepouzivam casto ale ACR mam na 8 a funguje super, je fajn obcas verifikovat hovor, resp ak nieco zabudnem, tak si to overim, je to podľa mňa super vec, pomaha to, som teraz na vážkach ci sa toho vzdám. Inak asi pred 3 tyzdnami mi ACR napisalo, ze po aktualizacii na 9 ich aplikacia bude nepouzitelna na mojom zariadení, teda s9+, teda si myslim, ze vedia co píšu a fakt to nepôjde.
kotrbal
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 26. 1. 2019 19:58

Ano zatím vyšel fw jen TM DE S9 a S9+. Uvidíme v pondělí,pokud to nebude po neděli ,tak to bude asi ještě chvíli trvat. Ale pravda je že TM vydává vždy fw pro daný telefon ve všech regionech současně. :-| Bylo to tak i minuly rok na S8 při aktualizaci na android 8. :-)
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod orgasmic 26. 1. 2019 20:45

sinco píše:orgasmic: Mám pro verzi a vím jak to fungovalo na 8 a teď na 9. Aplikaci jsem odinstaloval a po pár dnech jsem někde četl že to funguje. Nevěřil jsem ale nainstaloval a bez zásahu do nastavení aplikace to zkusil. A hádej jak to dopadlo. Tak jak to píšou na podpoře aplikace. Poté proběhlo testování s různým nastavením a buď to nešlo vůbec a nebo s velký rozdílem v hlasitosti.
Mám pro tebe výzvu. Zavolej na plechovou hubu, třeba O2, vodafone a pod. a nahrej chvílku hovoru a během záznamu řekni třeba číslovky od jedné do 4. Tento záznam pak pověs třeba na uložto. Dokážeš tímto nám všem kteří tvrdí že to nahrává protistranu slabě že se mýlíme a že máš pravdu. Jinak s prominutím kecáš bludy.

Fakt se s tim kvůli tobě srát nebudu. Mě to funguje a to je celé. :-P
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod jinryd 26. 1. 2019 21:42

tak mě by to také zajímalo.
"Všichni mluví o tom jak piju, ale nikdo o tom jakou mám žízeň"
jinryd
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 26. 1. 2019 23:50

Nefunguje mu to, takze neni co dodavat.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Henris8 27. 1. 2019 00:09

To co tady píše orgasmic ohledně nahrávání, tak je samozřejmě blbost. Vůbec se nezdržujte otázkama a důkazy na něho. On sám dobře ví, že mu to nejede. Jen se tady jako jediný chvástá. Asi si všichni dokážeme představit proč. :-) Lidi jsou různí :hm
Henris8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ALDA._ 27. 1. 2019 11:08

Mozna posloucha hovory tak nahlas, ze to nahrava dobre. Jinak je to samozrejme, bohuzel, blbost...
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 27. 1. 2019 11:38

Nejde to dobre, ani kdyz to ohulis, total nesmysl, jestli je to ten samy orgasmic z notebook-fora, tak uz je me to jasne.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Davasss 27. 1. 2019 14:45

Ahoj všichni jak je to s tim csc code přehrál jsem přes Odin android teď mi to hlásí DBT a country germany budou mě chodit aktualizace když jsem měl prvně CSC TMB? Děkuji
Davasss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 27. 1. 2019 16:30

Davasss píše:Budou mě chodit aktualizace? Dekuji

-- 25. 1. 2019 02:39 --

A ještě toto dneska jsem nahrál přes Odin android 9 měl jsem TMZ verzi z T-Mobile děkuji

Podle toho co vidím by ti měli chodit aktualizace DBT,ale nevím jak to teď je, když tam máš cz sim. Ještě mi řekni jen tak pro zajímavost, jestli ti funguje s DBT ROM a sim TM VoLTE a Wi-Fi volání?

Jinak hoď sem ještě screen z telefonu, nastavení a info o sw. Měl sem původně také TMZ a přehrál jsem na XEZ. Takže teď mám XEZ/XEZ/TMZ.
Přílohy
Screenshot_20190127-153140_Settings.jpg
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Davasss 27. 1. 2019 17:10

Vo wifi i vo lte jde
Přílohy
20190127_161030.jpg
Davasss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 27. 1. 2019 18:11

Budeš muset počkat až přijde další aktualizace DBT a uvidíš. :-D Podle mě by jsi tam měl mít správně DBT/DBT/TMZ.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Davasss 27. 1. 2019 18:15

Já si říkal prave že je to divný a původně to mělo být xez česká verze a nějak jsem to nevychytal asi :D
Davasss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 27. 1. 2019 19:27

No ono by se to mělo změnit na XEZ po vložení SIM. Já dával z TMZ verzi XEZ a měl jsem vytaženou SIM. Když jsem tam fw nahodil měl jsem CSC DBT tak jak to máš ty. Pak jsem vložil SIM a po restartu se mě to na něco zeptalo, přesně už nevím. Potvrdil jsem a telefon se restartoval a CSC se přepsalo na XEZ. :-D
guiz
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka