od figaro 10. 2. 2019 20:43
Potreboval by som radu od skusenejsich uzivatelov. Mam S9 a riesim problem so zvukovym vystupom cez BT sluchadla, ktore pouzivam pri behu. Kym som mal Oreo A8 bolo vsetko OK a zvuk fungoval nasledovne. Pocas behu mi cez BT sluchadla hra hudba (pouzivam Poweramp). Program na meranie fyzickej aktivity (Runtastic Pro) hlasi kazdy kilometer pozadovane parametre (cas, ubehnute kilometre, spalene kalorie a pod.), Pocas toho sa prehravanie hudby docasne zastavi. Potom ako si Runtastic zahlasi vsetky udaje sa hudba z Powerampu obnovi presne v tom bode, kde prestalo prehravanie a plynule pokracuje dalej. Tento sposob mi vyhovoval.
Po aktualizacii na Pie A9 sa spravanie zvuku zmenilo. Pocas hlasenia z Runtasticu sa hudba cez Poweramp len stisi, ale prehravanie pokracuje dalej a do toho si hlasi Runtastic svoje udaje. Ked skoncia oznamenia z Runtasticu hlasitost huby sa zosilni na povodnu uroven. Ako to nastavit aby to fungovalo ako na A8?
Uz som skusal pozriet nastavenia Samsungu, nastavenia obidvoch aplikacii, no neprisiel som na nic. Vie niekto poradit?