Samsung Galaxy Note 9 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 30. 8. 2018 10:58

CosmoDante píše:Ahoj. Děkuji Ti za podstatné informace. Takový HUB na BB je skvělý, tak to jediné bych využil, jinak na BB bych chtěl zapomenout :) Mě spíš zajímá samotná emailová správa v Samsungu bez jakýchkoliv doplňků/aplikací, jak je řešená, jestli se s emailovým klientem dobře pracuje, jestli jste spokojeni. Pokud by to bylo zlé, tak poté bych poprosil nějaké schopné aplikace.

Samsung Email nepoužívám, ale již řadu let aplikaci AquaMail a ta je dle mého nepřekonatelná jak v základním nastavení, tak je tu ohromné množství toho nejrůznějšího nastavení a přizpůsobení, jaké si člověk jen dovede představit. Funguje naprosto perfektně a lze nastavit více emailů.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Nick Cave 30. 8. 2018 11:06

Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod svihy 30. 8. 2018 13:01

Ahoj,
jen jsem se chtěl zeptat kdo máte Note 9 jak je to s bateriíí. Co jsem se díval na recenze, tak je výdrž zhruba den. Na to,že má větší baterii se mi to zdá málo. Připadá mi, že Note 8 vydrží víc.
svihy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mira_s 30. 8. 2018 14:32

Re emailový klient - používám léta Samsung Email a bez problémů jak s IMAP, tak s Exchange účty, zkoušel jsem outlook a ten i přesto, že s ním pracuju na notebooku, mi v mobilní verzi nevyhovuje - neumí mnoho věcí, co v desktop verzi je samozřejmé, což vede spíš k frustraci, i když oproti jiným android email klientům může být ok. I přes drakonická pravidla našeho firemního zabezpečení je Samsung s Knox jediný, kde máme povoleno používat nativní email, pro ostatní máme předepsaný outlook, takže to asi fakt chodí dobře nebo aspoň bezpečně...
Re baterie - je poznat, že je "větší" o cca 20%, ale pozorováním hodinu dvě při aktivním využívání to člověk úplně nepozoruje, spíš v dlouhodobějším horizontu. Mám určitě za celý den větší rezervu na konci, než s Note8, tam jsem končil tak s 20%, tady těsně pod 50%, když ráno po cestě do práce nabiju...
mira_s
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 30. 8. 2018 15:08

svihy píše:Ahoj,
jen jsem se chtěl zeptat kdo máte Note 9 jak je to s bateriíí. Co jsem se díval na recenze, tak je výdrž zhruba den. Na to,že má větší baterii se mi to zdá málo. Připadá mi, že Note 8 vydrží víc.

To je individuální podle toho jak telefon kdo využívá, takže na to není jednoznačná odpověď a tvrzení jeden den je scestné. To co někomu vydrží jeden den, to jinému třeba tři dny. Takže pokud to porovnám já s předešlým Note 8, tak je ta výdrž cca o 30% lepší.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Fandaklara 30. 8. 2018 20:17

Tak dnes jsem si také poridil ve space mobil a dostal jsem šek na 1300kč na cokoli od samsungu, takže příjemný bonus
Fandaklara
Junior

Odeslat příspěvekod peter34 1. 9. 2018 08:59

Orange SK pridal podporu VoLTE pre Note 9.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior

Odeslat příspěvekod Fandaklara 1. 9. 2018 09:16

Co jsem si všimnul tak obě karty fungují na lte super
Fandaklara
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 8. 9. 2018 18:05

Jak změnit funkci tlačítka Bixby na Galaxy Note 9

http://www.fony.sk/clanky/14447-poradna ... axy-note-9
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod tomvalla 12. 9. 2018 10:17

Pro mě osobně, co jsem viděl podle testování v běžném provozu za různých podmínek, tak je numero uno právě Note 9 :) líbí se mi jak kvalita fotek, tak i videa !
tomvalla
Junior

Odeslat příspěvekod peter34 12. 9. 2018 10:23

Dnes ráno 71 MB aktualizácia ORX na septembrové zabezpečenie.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior

Odeslat příspěvekod CosmoDante 12. 9. 2018 17:39

Tak jsem po týdnu konečně rozbalil SE 512. Hodinky super, telefon jsem zatím jen rozjel a nainstaloval aktualizace a aniž bych já sám něco instaloval, tak mi to ukazuje na uložišti 51Gb zaplněno...cooože? To tolik zabírá systém a ty jejich Samsung aplikace? Dnes se už opravdu nevyplatí kupovat 64Gb verzi.
CosmoDante
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fousma 12. 9. 2018 18:55

Můžete mi, prosím, někdo doporučit bezdrátovou klávesnici a myš k Note 9, který připojím k monitoru přes Dex? Předem děkuji. M.
fousma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomvalla 13. 9. 2018 12:50

CosmoDante píše:Tak jsem po týdnu konečně rozbalil SE 512. Hodinky super, telefon jsem zatím jen rozjel a nainstaloval aktualizace a aniž bych já sám něco instaloval, tak mi to ukazuje na uložišti 51Gb zaplněno...cooože? To tolik zabírá systém a ty jejich Samsung aplikace? Dnes se už opravdu nevyplatí kupovat 64Gb verzi.

Ano, ale Note 9 je ve verzi 128GB .. ale pokud systém a instalované aplikace už takto zabírají tolik GB, to je dost teda. A systémové aplikace jen tak odinstalovat nejdou hádám :(
tomvalla
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka