Zkusil jsem ho z Ali. Uvidíme, jaký bude a pak kdyžtak objednám DOME. No, celkově jsem zvědav. Naposledy jsem měl Note 4, pak chvíli Honor 6X a teď rok a půl LG G6. S Pen mi při práci celkem chyběl
Nakonec jsem objednal DOME Glass z Amazonu za nějakých 40€ i s dopravou a měl by být v úterý doma. To sklo z Amazonu přijde zřejmě až někdy po novém roce, tak ho kdyžtak někomu prodám Tak snad ho nasadím na první dobrou
EDIT: Teď jsem koukl na cca 40 minutové video s ukázkou funkcí S Pen. Musím říct, že je to zase o velký kus dál, než to bylo u Note 4. No, už se na něj těším, i když mi to asi už urve kapsu
Ahoj jekare, doporučuji čistit hadříkem z nanovláken a vodou, popř. nějakou nezávadnou tekutinou - pokud bys používal něco agresivního (alkohol nebo nějaký druh jaru), pravděpodobně si časem zničíš oleofobní vrstvu, kterou máš na displeji.
Ahoj, jak využíváte senzor srdečního tepu? Spolupracuje vůbec s nějakou jinou aplikací, než Samsung Health? Vím, že ho měly už loňské modely, já ale přešel na NOTE9 z NOTE2. Jakým způsobem vůbec může Samsung Health vyhodnocovat kvalitu spánku, když telefon není přímo na těle, jako např. hodinky, nebo náramek?
Proc? Na S9/S9+ uz byl uvolnen na vanoce, takze Note 9 se zcela jiste docka hned z okraje ledna. Uz je ve fazi Bety 4 jako kdysi v prosinci S9/S9+ a hned po te vystartoval final. Zadne chyby uz tam nejsou.