Mě docela zarazilo, že jde vyloupnout tlačítka bez většího úsilí... Měl jsem rozdělaných spousty telefonů a většinou tlačítka držela za rámem telefonu. https://smartmania.cz/samsung-galaxy-note-9-v-tradicni-torture-zlomi-se-telefon-tak-snadno-jako-jeho-stylus/
Tak už píšu z noveho NOTE 9. Koupen v MP v OV, hned mi i odkoupili starý NOTE2 i s bonusem těch 5000, takže nemusim čekat až by to Samsung poslal na účet, ale ponížili mi cenu při platbě. Nechal jsem si i nalepit folii ClearPlex ULTRA a nejde poznat, že by tam nějaká byla. Sice mam objednane od středy i whitedome sklo, ale kdoví kdy přijde z UK. První dojem je suprovní, probíjim se ted aktualizacemi aplikacemi a nastavováním.
to se divím, že ti dali ten bonus 5000. Když jsem se byl ptat,tak mi bylo řečeno,že musím bonus uplatnit u Samsungu. Navíc na stránkách MP o tom nic není psaného.
to se divím, že ti dali ten bonus 5000. Když jsem se byl ptat,tak mi bylo řečeno,že musím bonus uplatnit u Samsungu. Navíc na stránkách MP o tom nic není psaného.
Ano 500 kč za NOTE2 s rozbitym sklem, jinak funkční a k tomu 5000 bonus. Navic jsem dosta ještě šek 1200 kč, když bych jim do měsice prodal další mobil na výkup v min hodnotě 3000.