Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 23. 5. 2023 13:00

V nastavení zkusit zapnout/vypnout měření O2 během spanku
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mirbeda 23. 5. 2023 14:11

Zaplatí jsem a vypl. Žádná změna. Asi hodinky vrátím.
mirbeda
Junior

Odeslat příspěvekod polda 23. 5. 2023 14:54

Nech zapnuto
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mino11 16. 6. 2023 17:54

Ahoj mám na vás prosbu neviete mi poradiť mam GW4 problém je že mi neukazuje presnú trasu pri chôdzi len tu približnú v mobile je zapnuté určovať presnú polohu aj v aplikácii mam všade povolené presnú polohu ale trasu mi neukáže budem rad za každú radu .veľmi pekne ďakujem
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod dadula2 17. 6. 2023 02:22

Čau, tuhle přibližnou polohu zobrazují při "Automatické detekci chůze". Pokud chceš přesný záznam trasy, musíš si na začátku chůze zapnout v S Health/ "cvičení" konkrétní aktivitu (chůze/běh). Případně se to dá aktivovat i při té "Automatické detekci" po cca 10 min ve chvíli, kdy se detekce zapne a poté vyskočí obrazovka, která se tě ptá, jestli chceš přesný záznam aktivovat (je teda kupodivu v AJ)
dadula2
Junior

Odeslat příspěvekod mino11 17. 6. 2023 05:30

Tak to som nevedel dnes to vyskúšam lebo ja nezapínam konkrétny režim športu len automatika no dám vedieť či to pôjde
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod dadula2 17. 6. 2023 17:43

Tak je to z důvodu využití GPS a tudíž spotřeby baterie. "Automatickou detekci" má spousta uživatelů aktivovanou a při té si myslím GPS jadnorázově sepne při začátku záznamu a pak při konci a na mapě zobrazí přibližnou polohu pohybu. Při manuální aktivaci cvičení/ chůze je GPS aktivní nepřetržitě po celou dobu aktivity a tudíž zaznamená na mapě přesnou trasu, ale baterie letí velmi rychle dolu.
dadula2
Junior

Odeslat příspěvekod mino11 20. 6. 2023 09:46

Tak nakoniec som resetoval hodinky a už sa pýta či má nahrávať trasu a už mi pekne ukazuje podrobnú trasu veľmi pekne ďakujem za poranenie
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod Gina2 23. 6. 2023 09:24

Dobrý den, prosím, potřebuji radu, víte-li někdo.
Mám hodinky Samsung Galaxy Watch 4 classic LTE koupené u operátora O2 - zde naistalována samostaná e-sim úplně bez problémů. Hodinky fungovaly se samostatným číslem nezávisle na mobilu (rovněž Samsung)
Změnila jsem operátora na T-mobile a nastává problém. Přestože jsem hodinky resetovala, odpojila od telefonu, znovu spárovala - nenabízí mi vůbec možnost nastavení samostatného mobilního tarifu - pořád se chtějí připárovávat k mobilnímu tarifu telefonu. Prostě se chovají jako hodinky bez možnosti vložení e-sim.
Jak na to? Je možné, že O2 je měl nějak blokované na sebe a prostě to s e-sim T-mobile fungovat nebude? Nebo to neumí T-mobile?
Gina2
Junior

Odeslat příspěvekod polda 23. 6. 2023 09:58

Počátek aktivace eSim v hodinkách by měl proběhnout s telefonem a stejným operátorem. Úplně samostatně jako nezávislý přístroj nefunguje.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dumardus 24. 6. 2023 18:03

Gina2 píše:Dobrý den, prosím, potřebuji radu, víte-li někdo.
Mám hodinky Samsung Galaxy Watch 4 classic LTE koupené u operátora O2 - zde naistalována samostaná e-sim úplně bez problémů. Hodinky fungovaly se samostatným číslem nezávisle na mobilu (rovněž Samsung)
Změnila jsem operátora na T-mobile a nastává problém.

Ten T-mobile jeten zakopaný pes...T-mobile umí naklonovat esim do zařízení od Apple úplně bez problémů, ale Samsung neumí, O2 to má přesně naopak. Řešil jsem to s Samsung GW 5 Pro LTE, údajně do konce roku snad to bude mít i T-M, ale bez záruky.
dumardus
Junior

Odeslat příspěvekod Rejča 24. 6. 2023 20:29

S tmobilem to funguje take, staci pres operatora aktivovat volte volani na sim karte. Pak mi to naskocilo.
Rejča
Junior

Odeslat příspěvekod GhostZdenek 14. 7. 2023 05:50

Mám dotaz ohledně GW5, u každé aktivity mě není schopná GPS zaznamenat reálnou trasu. Trasu to sice orientačně zaznamená, ale háže to nesmysli. Například při chůzi nebo běhu po rovné přímce to ukazuje prakticky hada (chvilku pole, chvilku cesta). U GW1 mě to zaznamenávalo reálnou trasu, u GW5 mě je to schopné napočítat i několik km navíc.

Myslíte, že je vadný GPS modul v GW5?

Bohužel jsem nedošel jak vložit obrázek, ten by to krásně vysvětlil.

Děkuji za pomoc
GhostZdenek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 14. 7. 2023 12:43

dadula2 píše:Čau, tuhle přibližnou polohu zobrazují při "Automatické detekci chůze". Pokud chceš přesný záznam trasy, musíš si na začátku chůze zapnout v S Health/ "cvičení" konkrétní aktivitu (chůze/běh). Případně se to dá aktivovat i při té "Automatické detekci" po cca 10 min ve chvíli, kdy se detekce zapne a poté vyskočí obrazovka, která se tě ptá, jestli chceš přesný záznam aktivovat (je teda kupodivu v AJ)
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod Sibelius_cz 1. 8. 2023 11:53

Galaxy Watch6 (44 mm) mi dnes dorazily a když už nic jiného, tak minimálně ty menší rámečky stojí za to
Přílohy
20230801_112842-01.jpeg
Sibelius_cz
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka