Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lukas1107 1. 8. 2023 13:54

z jakého obchodu? oficiálně se mají distribuovat až 7.
lukas1107
Junior

Odeslat příspěvekod Sibelius_cz 1. 8. 2023 14:40

Electroworld. Už i telefony se posílají. Je to v podstatě téměř s každou předobjednávkou u Samsungu v poslední době, že posílají první kusy dřív
Sibelius_cz
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 4. 8. 2023 10:39

Od včera nosím 6 classic 47 mm a jsem trochu rozčarován ze sklíčka displeje. Sklíčko je velmi lesklé a tudíž funguje jako zrcátko. Při přímém pohledu se díváte na vlastní obličej a při pohledu ze strany je displej dost šedý, zatímco na 4 classic byl displej dokonale černý.
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 4. 8. 2023 18:59

Ahoj, je tu někdo, kdo přešel z GW5 Pro na GW6 Classic 47mm a může porovnat výdrž při srovnatelném používání?
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 4. 8. 2023 21:15

Po jednom dni používání jsem hodinky musel restartovat, jelikož systém reagoval pouze na cca 1 ze 3 kroků otočné lunety. Doufám tedy, že to nebude pravidelný problém.
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod Hardy. 4. 8. 2023 21:37

chemer píše:Od včera nosím 6 classic 47 mm a jsem trochu rozčarován ze sklíčka displeje. Sklíčko je velmi lesklé a tudíž funguje jako zrcátko. Při přímém pohledu se díváte na vlastní obličej a při pohledu ze strany je displej dost šedý, zatímco na 4 classic byl displej dokonale černý.

To je způsobeno safírem. Daná sklíčka mají vyšší odrazivost světla.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 5. 8. 2023 21:14

Ano, vím čím je to způsobeno. Ale kdybych si měl vybrat mezi větší odolností skla a menší odrazivostí, tak rozhodně volím menší odrazivost.
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod r_konf 6. 8. 2023 07:34

To by se dalo vyřešit ochranným sklem.
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 6. 8. 2023 17:55

Prostě je to spíš takový šok po přechodu z minulé generace. Věřím, že si na to půjde lehce zvyknout. Už je tedy jasné, proč má nová generace o tolik vyšší maximální jas displeje. Protože za mě byl maximální jas u Watch4 naprosto výborný. Odrazivost na sluníčku je u nové generace obrovská a aby bylo na displeji vůbec něco vidět, musí se do toho jas pořádně opřít.
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 8. 8. 2023 07:53

Solidní je výdrž baterie. S Watch4 cl. jsem byl při nenáročném používání po 2 dnech na cca 25%. S Watch6 cl. jsem po 3 dnech na cca 20%.
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod Ver. 8. 8. 2023 16:21

S vydrží to vnímám podobně, přechod z Watch 4 44mm na Watch 6 44mm.
Ver.
Junior

Odeslat příspěvekod Kunyak 12. 8. 2023 10:02

Zdravím, tak jak je na tom baterka u Watch 6 classic 47 mm. Dostanete se na 3 dny při všem zapnutém a alespoň 2 hod. gps ?
Kunyak
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 13. 8. 2023 21:56

Musím korigovat svůj původní závěr. 3 dny moje W6-Cl-47mm vydržely v tom deštivém týdnu, kdy jsem byl povětšinu času zalezlý doma. Nyní, při normálním venkovním životě (7-10t kroků), kdy aktivně nic netrackuji a kdy hodinky maximálně 1-2 x denně samy spustí na pár minut při souvislé chůzi trackování je výdrž stejná jako u W4c, tedy 2 dny.
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod Valdapa76 14. 8. 2023 09:23

Nevím jestli se pletu či to tak je. U watch 5 pro šla WiFi v pohodě a když jsem byl na domácí sítí, tak hodinky připojené. U W6-Cl-47mm to píše že WiFi se spustí až bude třeba. Což nefunguje. Když dám v mobilu stahovat app do hodinek, tak po chvíli to oznámí ať připojím WiFi a stahování půjde rychleji. A jináč klasické spojení s mobilem se odpojí jak se vzdálim od Bluetooth. Je to jen u mně a nebo to opraví aktualizace?
Valdapa76
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 14. 8. 2023 16:30

Tak jsem vyměnil GW 4 clasik za GW 6 clasik v domění že konečně budu platit bez komplikací a světe div se zázrak se nekoná,,,peripetie co jsem mě se čtyřkama se opakují i u šestek,,,NĚCO SE NEPOVEDLO,,,ZKONTOLUJ TELEFÓN,,,1 GESTO,,,2 GESTO a HURRRÁÁÁÁÁÁÁ na po čtvrté zaplaceno,,,je mi jasné že díky tehle zkušenosti brečím na špatném hrobě a teď vím že problém není na straně Samsungu,,,takže otázka do pranice pro spokojené uživatelé kteří platí pravidelně hodinkama,,,nemáte ponětí co mám špatně nastavené pravděpodobně v GŮGLU že se mi často stává že to chce nějaké ověření a komplikuje mi to platební život...
madmaxkimi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka